Оксана за последната седмица на ноември: прелом в събитията в живота

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

До края на следващата година вие сте способни да забогатеете съществено, ако се постараете. А звездите ще ви помогнат.

ОВЕН
 Независимо, че сте навлезли в продължителен благоприятен период в живота си, ви тежат някои материални или морални задължения, незавършени неща. През тази седмица вие ще почувствате реална съпротива от страна на обстоятелства или конкретни хора, които "поглъщат" енергията ви, ресурсите ви, радостта от живота. Какво пък, ще се наложи отначало честно да си отработите "дълговете", да преодолеете последното препятствие, което пречи на вашия полет. За околните вие ще изглеждате уморен и бавен човек. В действителност силите ви ще отиват за работа, борба, която не се вижда лесно, дори може да се каже, че е невидима. Възможно е това да е преодоляване на собствения характер, възможно е да е резултат от натрупана умора. Мнозина изразходват много сили за запазване на емоционално равновесие, за дълбоки преживявания. В сряда работоспособността ви изцяло ще зависи от вашето вътрешно състояние. Този ден ще бъде показателен. Ако настроението ви е нормално, значи вие сте абсолютно здрави духом и телом. След седмица ще бъдете отново бодри.

ТЕЛЕЦ
Нивото на оптимизъм, независимо от сериозността на ситуацията, е повишено. Вие знаете и чувствате, че всяка ситуация ще стане за вас повод да подобрите качеството на живота си. В последно време за мнозина личният живот и значимите взаимоотношения са станали главни, поради това че определят доколко е пълноценен животът ви. В тази връзка и професионалната ви дейност се подобрява, променяйки се качествено в известна степен. Например, променят се отношенията ви с ръководството или сътрудниците, разбира се в положителна посока. Възможно е работата, като източник на стрес, да проверява вашата издръжливост, здравето ви може да изисква повишена вяра в себе си и усилия. Какви именно нови житейски цели и интереси са се появили, за вас и за околните ще стане ясно във вторник. Показател за това, подобно на лакмусова хартийка ще стане малко събитие. Хубавото е, че сега вие придобивате нещо, а не губите.

БЛИЗНАЦИ
 Вие почти потъвате в събития и обилие от информация. Важното е да я анализирате задълбочено и да я вкарате в системата. Това дава резултат и в работата, и в бита. В началото на седмицата е полезно да изиграете ролята на покровител или да намерите такъв. В кариерата ви не всичко е стабилно и делнично, затова във вторник и сряда особено пристрастно анализирайте събитията през деня, определете "накъде духа вятърът", накъде "гребе" ръководството. В делничните, рутинни дейности в понеделник ще се забележи известен хаос. За да се избегнат продължителното объркване и грешките, отнасяйте се към постъпващата информация особено пристрастно, не бързайте да правите изводи. Едва в края на седмицата ситуацията започва да се очертава конкретно. Опирайте се на колектива, търсете помощници. Същите са тенденциите и в личния и семеен живот: загубата на управлението и грешките във взаимоотношенията имат системен характер. Причина за това може да бъде вашата излишна проницателност или критическото влияние на близкото обкръжение. Пазете здравето си, през тази седмица чувствителността ви към инфекции е повишена.

РАК
 При всички работещи хора нараства натоварването, принуждавайки ги да работят на много фронтове. Това задължително ще понижи качеството на работата им. Проверете организираността си, постарайте се да изпълнявате ангажиментите си последователно. Вие сте стъпили на пътя към повишаване на професионализма, а в края ви очаква повишение, формално или неформално, обаче доста ефектно. Работата ви все повече е свързана с чужбина, с юридически дела, с реклама и далечна перспектива. През тази седмица се старайте да избягвате съдебни спорове и не сключвайте делови договори, те няма да са във ваша полза. Понеделник носи невярна оценка на ситуацията, отпуснатост и повишена умора вечерта. Във вторник ситуацията се променя и това, което изглежда дребно, впоследствие може да стане много важно. След тези сложни дни всичко се изглажда, животът става по-предсказуем и сигурен.

ЛЪВ
През тази седмица става прелом в течението на събитията от последните месеци. Всичко говори за това, че преломът ще бъде в положителна посока, но това зависи и от вас, от цялата ви предходна дейност или бездействие. Ако вашата организираност и решимост са достатъчни, всичко ще се подреди прекрасно. Каквото и да предприемете сега в перспектива, ще се реализира и ще даде първите позитивни резултати през февруари. Дотогава всички ваши усилия ще създават базата, видим резултат няма да има. Колкото повече енергия обаче изразходвате сега за това, което смятате важно за себе си, толкова по-голям ефект ще получите след два месеца. При сключването на официални договори бъдете внимателни в детайлите, може лесно да изпуснете нещо. Времето сега е най-подходящо да се насладите на неформалните си отношения от романтичен характер, да получите много позитивни емоции.

ДЕВА
 Събитията все повече се концентрират в семейството ви. Дори да ви се струва, че правите кариера, в действителност тя е успешна само в онази степен, в която е необходима за вашето семейно благополучие. Изглежда късметът върви към вас с гигантски крачки, но засега суетните битови и служебни ангажименти ви "държат за опашката". Пазете здравето си, през тази седмица вашата чувствителност към инфекции е повишена и през почивните дни тонусът ви може рязко да спадне. В неделя самочувствието ви няма да е добро и има вероятност да се скарате със съседи или с някой от роднините. Пазете нервите си - отпуснете се както трябва в уединение или с много близък човек. Отношенията ви със сътрудниците е възможно временно да се развалят заради неразбиране или реални грешки. Постарайте се да не бъдете прекалено придирчиви.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg