Дневният хороскоп на Алена за вторник: Близнаци-съдбовни обрати! Скорпион-успехът няма да ви изостави

Съновник

Дневният хороскоп на Алена за вторник - 5 юни!

Овен

Начинанията са успешни, ако не ги споделяте с конкуренти. Имате възможност да започнете нов бизнес, който изисква да се изявите не като подчинени, а като добри професионалисти и ръководители. На работното място се справяте отлично и с най-трудните си и неприятни задължения, ако не се впечатлявате от критиката.

Телец

Небрежността и липсата на толерантност може да ви създадат проблеми на работното място. Няма смисъл да се бавите и да обмисляте начинания, ако имате вече планирани. Пристъпете към тяхната реализация. Не бъдете прекалено погълнати от себе си и не пренебрегвайте хората, които може да ви бъдат полезни.

Близнаци

Предпазете се от напрежението на работното място, което цари около вас до обед. Съдбовни обрати са причина да погледнете на живота си с различни очи и да осъзнаете, че е във ваша полза да сте активни. С търпение и задълбочаване в служебните си задължения ще постигнете целта си за деня.

Рак

Без колебание стабилизирайте професионалните си позиции, които може да се разклатят заради ваши завистливи колеги, целящи да заемат вашето място. Осъществете вашите делови планове. Не пътувайте. Работата ви спори.

Лъв

Денят ви обещава професионални успехи, само ако сте достатъчно предвидливи, за да не допуснете да ви измамят с уж доходни начинания. Въпреки планираните задачи, бъдете предпазливи, защото не са изключени неочаквани обрати и трудности, породени от странични фактори. Част от тях са провокирани от вашите колеги.

Дева

Заемете се с рутинните си задължения. Не сте склонни да приемете идеята за промени. Страхувате се да не си създадете проблеми със семейството, въпреки че близките ви подкрепят изцяло вашите идеи. Сутринта се постарайте да не обръщате внимание на хората, които се опитват да омаловажават работата ви.

Везни

С търпение без агресия приемете упреците на вашите колеги, които искат чрез вас да оправдаят собствените си грешки. Следобед обстановката на работното място ще се успокои. Успехите в материално отношение са с вас, ако сте внимателни, за да не претърпите загуби.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот