Дневен хороскоп за четвъртък: 6 април

Хороскопи

Дневен хороскоп за четвъртък - 6 април

Овен
Днес много от вас ще бъдат поставени пред сериозни изпитания, които ще успеете да преодолеете, единствено ако имате правилен подход към към преодоляването им и готовност да направите известен компромис. В дома си се съобразявайте с обстановката, защото интимната половинка ще се нуждае от подкрепата ви.

Телец
Днес се оставете на течението и не предприемайте грандиозни инициативи в професионално, материално или лично направление. Имайте предвид, че нещата при вас ще се случват, дори и без личната ви намеса! На този етап е добре да укрепите вярата си.

Близнаци
Днес, в случай че обстоятелствата позволяват, на всяка цена се отдайте на пълноценен отдих и не се натоварвайте с твърде много делови ангажименти. Моментът е благоприятен да планирате предстоящо пътуване. Ще стане възможно с подкрепата на влиятелна особа да развиете стара ваша идея.

Рак
Днес следвайте разума – на работното място и на служебните срещи, на които присъствието ви е задължително. Важно е да проумеете, че не трябва да пренебрегвате установените в професионалната сфера правила, тъй като заради тази ваша нагласа обстоятелствата може да се обърнат срещу вас.

Лъв
Днес не се поддавайте на чуждо влияние, дори и вътрешно да сте убедени, че е за ваше добро. Моментът е благоприятен за анализирате изминалите събития в живота си, да направите равносметка, за да съставите по-ясен план за настоящето и за бъдещето си. Не позволявайте на когото и да и било да разбере, че сте уязвими!

Дева
Днес трябва да се отнасяте изключително внимателно към новите идеи и планове, защото на този етап те по-скоро са илюзорни. Стремете се да проявявате пасивност, когато става въпрос за каквито и да било изменения. Занимавайте се само с ангажиментите си, които имат рутинен характер.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот