Топастролог: Какво ще донесе средата на лятото на всяка една от зодиите

Юли
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

 Лятото със сигурност е един от сезоните, които могат да преобърнат живота на всяка зодия - било поради нова работа, лятна любов и бебе, било заради идеите за слънчево ново начало в работата.Вижте какво очаква различните зодии през предстоящия сезон..

Овен

Тазгодишното лято ще донесе любов, но може и плачещо пеленаче, изчисляват астролозите. С бебе или домашен любимец ще се сдобият през сезона и

Телец

Могат да хвърлят енергия в придобиването на нов дом.

Близнаци

Ще прекарат времето си с хора и в дейности, заедно с партньора си. Ако им е писнало от работата, сега е моментът да си намерят друга, която ще им хареса повече.

Рак

Сезонът е подходящ за ново начало - астролози съветват представителите на зодията да скачат самоуверено в дълбокото и да положат повече грижи за здравето си.

Лъв

Ще се насочат към нова работа, но ако са мъдри, ще започнат да правят това, в което са талантливи, а не непременно това, което досега.

Дева

Релакс и артистичност е съветът към тях, като е време да си върнат стари приятелства и да отключат творческата страна в себе си.

Везни

Лятото е време за нови приятелства, които ще се задържат във времето занапред. Те е нужно да помислят и за развитие на талантите си и да общуват с повече хора.

Скорпион

Триумф в любовта, като не е необходимо да се боят от ниско самочувствие през сезона.


Стрелец

Няма да спрат да пътешестват целия сезон, като ще имат шанса да усетят и сърдечни тръпки. Рисковите им начинания пък ще се увенчаят с успех.

Козирог

Творческо начало на лятото, като представителите на тази зодия ще се отнесат по-скоро в духовни преживявания като рисуване и медитация, отколкото в практичните дела, които са им присъщи.

Водолей

Те ще са под знака на любовта през цялото лято - романтиката и чувствата ще ги съпътстват през целия сезон, а наесен може и да са сериозно обвързани. За

Риби

Не любовта, а парите са на всяка крачка през горещите месеци. Дори и да помогнат безкористно на някого, Рибите ще получат възнаграждение за това.

 

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg