Хороскоп по планети

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Овен

Свободните представители на зодия Овен ще намерят своята половинка сред хората, които се занимават със специфични професии. Възможно е влюбване от пръв поглед. Любовния роман може да бъде съдбоносен само в случай , че Овните залагат само на своите чувства а не на мнението на обкръжаващите. Семейните ги очаква едно цяло лято изпълнена намиране на ново хоби или съвместна дейност, която да бъде свързващо звено между тях.

Телец

Самотните представители на знака през лятото ще си търсят партньор, които да задоволи не само техните сексуални , но и финансови потреби. Може би на Телците ще им се наложи да изберат между любовта и материалното. Семейните партньори е възможно да имат проблеми със суетността на своите партньори. Съхранете отношенията чрез преосмисляне на съвместните си цели.

Близнаци

Свободните представители на знака ги очакват много любовни отношения, но без сериозно обвързване. Вероятно е бързо да се сближите с потенциален партньор, но след първото разочарование бързо да прекратите връзката. Семейните Близнаци ще трябва да се изправят пред някои изпитания, като материални затруднения, манипулации и ако те не се разберат е вероятно в тези семейства да се стигне и до раздяла.

Рак

Неангажираните Раци през лятото ще си спомнят за някоя стара любов. Връзката обаче може да се възобнови само не демонстрирате своето превъзходство. Семейните Раци или живеещите на семейни начала  ще бъде благополучна и спокойна.

Лъв

Самотните Лъвове  ще имат много кандидати и ще им е трудно да изберат само един. Преди всичко Лъвовете ще изберат кандидат с приятна визия и емоционална съвместимост. Семейните Лъвове ще имат много разногласия и скандали , но те в повечето случай няма да са съществени и няма да доведат до необратими последици.

Дева

Неангажираните Деви ще си поставят задача бързо да намерят своята половинка. Ако искате  да не сте сами не трябва да афиширате новите си връзки,а по-скоро да се опитате да свикнате един с друг и после да покажете своя избраник на близкото си обкръжение. Семейните Деви е възможно да имат проблеми със семейството на своите партньори защото пречат на техните семейни отношения.

Везни

Неангажираните Везни  ще имат шанс за съдбоносна любовна връзка, която може да промени техният статус. Главното е да не действат импулсивно за да не изгубят дара които им е предоставила съдбата. Семейните Везни ще имат много интензивно и изпълнено с приключения лятоа, като ще работят за свое собствено потомство.

Скорпион

Свободните Скорпиони ще използват всички свои хитрости за да се сдобият с партньор, като е възможно да попаднат на ангажирани вече хора. Време е да се ориентирате към хора с вашия социален статус. Семейните представители ще трябва да осъзнаят, че изискванията, които имат в семейно отношение са нерационални и ще е перод на преоценка на ценностите.

Стрелец

Свободните от вас ще имат шанс да намерят своя половинка и ако съумеят да е задържат за по- дълго време може да ги очаква щастлив съвместен живот. Семейните представители на знака ще се радват на благоприятен период. През тази година партньорите ще имат възможност да осъзнаят колко са ценни един за друг.

Козирог

Неангажираните представители на знака е малко вероятно да намерят партньор които да отговаря на техните високи изисквания. Помислете какво точно искате да притежава човека срещу вас. Семейните представители на знака ще се радват на благоприятно за семейните отношения период, но за да го постигнат това разбирателство и хармония не е желателно Козирозите да не товарят партньора си със своите собствени проблеми.

Водолей

Неангажираните Водолеи трябва да се отпуснат и е възможно да се забъркат в отношения, които доскоро са били недопустими или забранени. Семейните представители на знака ще трябва да доказват своите качества и да стимулират своите семейни отношения непрекъснато, за да сплотят съюза.

Риби

Рибите без партньор ще се сблъскат с доста проблеми в личните отношения, но все пак ще имат шанс да срещнат човек, които ще има всички качества, които търсят. Ще трябва да започнете да гледате обективно на нещата. Семейните представители на знака ще се сблъскат с много разногласия и трудно ще намират общ език с партньора си , но има голяма вероятност да преодолеят кризата и да запазят отношенията си.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В неделя ще възникнат първите отговорности и задължения, с които ще трябва да се ангажирате през следващите няколко дни.

Не бъдете негативни към това, което трябва да свършите, колкото и да е неприятно в действителност. Приемете сериозността на ситуацията, на факта, че вие можете най-добре да свършите тези задачи, или че определени хора разчитат само на вас. Поемайки по-голям товар ще бъде трудно, но наградите, които живота ще ви даде на по-късен етап, ще си заслужават сегашните ви усилия.

Днес може да разговаряте с различни хора по въпроси свързани с имущество или собственост, която притежавате. Може да си уредите важни срещи с хора, родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Изненадите днес, с каквото и да са свързани винаги ще имат някаква връзка с дома или със семейството ви. В повечето случаи те ще са положителни, а вероятно ще са по-ярки и съдбовни за представителите на водните зодиакални знаци, и за тези които имат такъв изгряващ знак.

Днес девойките и младите жени могат да разговарят и действат смело по важни за тях неща свързани с пари или с документи.

Прочети още: Дневен хороскоп за неделя: звездите ще ви благословят с късмет

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Овен

Ако някога сте се съмнявали в избора си на партньор и сте се питали дали това е човекът за вас, то днес вероятно ще се убедите, че изборът ви е бил правилен и няма по-подходящ за вас партньор.

Ще установите, че проблемите, свързани с някои финансови въпроси, започват да стават все по-големи. Не е необходимо да изпадате в паника, останете търпеливи и всичко ще се нареди, макар и плавно днес.

Телец

Много е вероятно да изпитате затруднения в личните ви отношения през този ден. Опитайте всички възможности, за да изгладите възникналите проблеми. Самотните ги очаква много благоприятен ден за осъществяване на връзка.

Този ден може да ви се стори твърде натоварващ, изпълнен с много отговорности. Потърсете най-оптималния начин да поддържате баланс между реалност и емоции.

Близнаци

Днес, може да разкриете някои добре пазени тайни за половинката ви. Няма какво да губите, така че ще се наложи да проведете сложен и труден разговор за бъдещето на връзката ви.

Едва ли, ще изпитате притеснения във финансово отношение. Нещо повече, има вероятност за допълнителни парични източници, които ще стабилизират финансовия ви статус.

Рак

Опитайте се днес да не водите словесни битки с любимия ви, тъй като има опасност да го нараните и обидите. Подбирайте внимателно думите си и се придържайте към добрия тон на разговор.

Липсата на фокус може да бъде невероятно разочароваща, особено когато сте амбициозни и имате поставени цели. Може би ще се почувствате доста стресирани, но това всъщност ще бъде призив за намиране на нови стратегии за справяне.

Лъв

Ако имате някакви разногласия с човека до вас, разпределете парите на две части - за всеки поотделно, за да избегнете излишни конфликти.

През този ден ще усетите какво може да се случи, ако сте твърде сигурни в себе си и своите методи. Днес ще повторите това, което в миналото сте считали като лоша идея. Препоръчително е да я активирате.

Дева

Не обръщайте внимание на някои по-остри думи, освен ако се повтарят твърде често. Всеки има моменти, в които е по-изнервен и си го изкара на близките хора. Проявете разбиране.

Имате достатъчно време, за да го управлявате, както сметнете за добре, но не се ангажирайте с нищо, което не си заслужава. През този ден е много важно да си позволите само онова, което би могло да ви донесе щастие и радост.

Везни

Емоционалните изблици и сълзите няма да ви помогнат да сте по-убедителни пред партньора ви днес. Вместо това, обърнете внимание на думите, които използвате и се разберете по по-интелигентен начин с вашата половинка като зрели хора.

Вероятно ще се присъедините силите си към тези на хората на които имате доверие, въпреки някои разминавания по един или друг въпрос. Може да имате няколко спорни ситуации, ала не приемайте нещата, че са срещу вас.

Скорпион

Някои от плановете ви за деня може да се окажат твърде нереалистични като се предвид обстановката около вас. Синхронизирайте решенията си с вашия партньор, за да избегнете разногласията по някои въпроси.

Може би ще предприемете няколко добри инициативи, които биха могли да ви накарат да преразгледате цялата си дейност, дори и това, което не сте успели да направите до днес. Със сигурност това ще ви отведе до желаният ефект.

Стрелец

Бъдете готови за промени като се опитате да погледнете на нещата през погледа на вашия партньор. Вероятно, по този начин ще поставите под въпрос собствените си убеждения и ще сте склонни да приемете чуждото мнение.

Днес ще имате достатъчно време да размислите и да започнете да преструктурирате ежедневието си. Започнете от това, без твърде много претенции. Никой няма да може да ви принуди да правите нещо, което не искате.

Козирог

Връзката, която имате с настоящия си партньор е по-силна от всякога, така че не е нужно да се вглеждате в миналото и грешките, които сте допуснали. Насочете мислите си към бъдещето.

Ще се наложи да се сблъскате с фактите и да разпознаете своята инерция към ситуации и хора, които вместо това могат да бъдат вашата опорна точка.

Водолей

Всяка дейност, извършена от вас през този ден, ще ви струва двойно, тъй като няма да имате достатъчно енергия. Препоръчвам ви да направите всичко възможно, за да можете да се възхищавате на постигнатите си цели.

Промените във вашите финанси могат да започнат още през този ден. Сега е подходящия момент да потърсите инвестиции, които ще ви дадат възможност да започнете да пестите пари за в бъдеще.

Риби

Днес, ще сте романтично настроени към вашия партньор. Ще сте в отлично настроение и ще му отдадете цялото внимание и обич, на което сте способни. Накарайте половинката си да се чувства така, все едно е седмото небе.

Дайте си почивка от пазаруването и обърнете внимание на семейството си със забавни занимания у дома. Не е нужно всеки ден да купувате някакви неща за семейството си, за да ги зарадвате.

Още статии ...