Хороскоп за ЕСЕН 2023

Любопитно

Есента е подготвила различни предизвикателства при представителите на различните зодии. Ето за какво е нужно, за да ги посрещнете:

Овен

Ако сте родени под знака на Овен неприятностите ви с пари през есента ще се дължат на факта, че нямате достатъчно доходи и постъпления. Проблема ще е в неправилното изразходване на ресурсите ви, както и в неумението ви да подредите правилно приоритетите си. Сега ще възникнат позабравени или отложени от вас финансови задължения, които ще е нужно да платите сега на всяка цена. През есента едно ново приятелство ще ви зареди с положителна енергия. Ще се увеличи желанието ви да промените начина си на живот, целите или заниманията си. В повечето случаи това ще бъде човек от друго населено място, от друга националност или религия. През тези три месеца (септември, октомври и ноември) ше успеете да постигнете личен успех свързан със старо ваше желание. Най-вероятно това ще се дължи на факта, че ще приемете мъдрия съвет на приятел. През есента ще ви разстрои една неприятна новина или събитие свързано с жена, която е ваша роднина или ваша съседка. Мъжете родени под знака на Овен да не занемаряват дребните битови ремонти в дома си. Избягвайте употребата на повредени електрически уреди и друга техника. Отвъдното, което ще бъде послание за едно предстоящо важно събитие в дома ви.

Есенен хороскоп Телец

Ако сте родени под знака на Телец през тази есен ще имате доста нереални очаквания за реализацията на ваши желания или планове. През тези три месеца (септември, октомври и ноември) неискреността на човек от кръга ви приятели или познати ще ви нарани доста. Макар че много добре знаете, каква личност е в действителност. Ще изживеете тъга или притеснение около жена, която най-вероятно е ваша родственица. През тази есен очаквайте повече ангажименти или важно събитие около мъж от семейството. През този сезон ще възникне конфликт, който може да ви постави в деликатна ситуация или да ви предизвика към вземане на решение за промяна. Ще следите едно важно събитие в живота на човек, с когото имате професионални контакти. През есента ще очаквате развитието на една лицемерна или користна игра, която ваш приятел е започнал. Вие няма да сте преки участници в нея, но ще дадете някои добри съвети, които едва ли ще бъдат чути. Ще възникнат трудни отношения при брачни или интимни партньори с по-голяма разлика във възрастта. Есента ще бъде неблагоприятно време за съдебно или юридическо дело.

Близнаци

През есента представителите на знака Близнаци могат да очакват всякакви изненади свързани с бебе или дете. Може да ви изненада новина свързана с неочаквана бременност или с раждането на дете. Важни събития ще настъпят и в живота на ваше собствено дете, ако имате такова През тези три месеца (Септември, Октомври и Ноември) ще ви се наложи да се погрижите макар и за кратко за собственото си или на близък човек здраве. През този период на годината ще възникнат различни по характер грижи около ваш роднина или брачен партньор. През есента ще разберете, че една ваша загуба през годината от миналата есен насам, съвсем не е била случайна. Сега именно поради този факт, че не сте се ангажирали тогава, ще ви се даде сега по-добър шанс. Ще разберете, че сега имате много по- добър късмет. Това, което тогава сте смятали за загуба или провал, всъщност е било точно обратното. През есента планирате или се подготвяте за пътуване в края на годината. Тя може да е такава, която има връзка с празниците в края на декември или поради друга важна причина. Някои представители на зодиакалния знак Близнаци през есента ще напуснат дома си или ще се преместят в друг град или държава.

Есенен хороскоп Рак

Ако сте родени под знака на Рак тази есен ви очакват много работа, различни делови разговори, отношения или предложение за работа. Интересно развитие в образованието, кариерата или бизнеса ще има за човек от вашето семейство или от кръга ви близки родственици. Мнозина от вас ще запомнят тази есен с годеж или сватба, свързана с човек от професионалния ви или бизнес кръг. През тези три месеца (септември, октомври и ноември) ви предстои да направите покупка за дома. Сега може да се ангажирате с ремонт или с преместване. Може да очаквате приятна изненада в дома си от човек, който в момента живее или работи в друго населено място. През есента ще преминете през един стрес или труден момент, свързан с важно, почти съдбовно за вас решение. С наближаването края на годината ще сте по-нетърпеливи и ще искате конкретни резултати и действия в живота си. Затова сега ще бъдете максимално активни и амбициозни. Напълно възможно е да постигнете финансов успех, да получите неочаквани пари. Есента ще бъде благоприятно за вас време за разрешаване на една сложна или деликатна финансова ситуация.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв през есента ще ви зарадват пари, които ще получите по някакъв начин чрез жена. Вероятно тя е ваша роднина, делови партньор, клиент и др. Отлагането на едно събиране през есента или неочакваното ви отсъствие от него ще е по-лични или семейни причини. През този сезон може да сте съпричастни към събитие свързано с кражба или инцидент в дома на ваши приятели, съседи или роднини. През тези три месеца (септември, октомври и ноември) ще имате благоприятно време за любов. Тя може да ви "навести" на място или с човек, за когото не сте имали предварителни очаквания и планове. През есента ви предстои уреждането на важен документ, с който ще срещнете известни затруднения или усложнения. Възможно е той да бъде важен за разрешаването на някакви неприятности. Очаквайте новини свързани със неприятност и проблем в града или селото където живеете. Те определено касаят и вас самите по някаква причина. Есента ще е много успешна във финансов план за жените Лъв. Нещата по-скоро ще се случват по неведоми за вас пътища, а не заради активност или натиск.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева тази есен може да очаквате непредвидени събития свързани с хора от професионалния ви кръг. Най-вероятно те ще ви намерят неподготвени. Те ще внесат някакво объркване в плановете ви. За съжаление емоционално те ще ви създадат напрежение и дискомфорт. Сега е възможно да преживеете тъга или съжаление поради тяхното напускане или преместване. Възможни са събития свързани със загуба на клиенти, приключване на договор или с нов ангажимент. През есента избягвайте да харчите средства или да правите планове за покупки или инвестиции. Сега очаквани от вас или обещани пари ще се забавят във времето. Може да се окаже, че самите вие сте виновни за едно затруднение свързано с пари. Важна роля в живота ви през есента ще изиграе мъж, с когото имате професионални отношения или обща обществена, политическа работа. Очаквайте появата на нови хора на работното ви място. Също така са възможни нови клиенти или бизнес партньори. Избягвайте излишни разговори със съседи, тъй като поради някаква причина те ще проявят излишно любопитство за домашните ви дела и отношения. Есента вещае за несемейните мъже Дева нова любов, флирт или интимна авантюра.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот