Седмичен хороскоп до 14 юли: Следвай сърцето си, съдбата ти се усмихва

Любопитно

Седмичен хороскоп до 10 юли:

ОВЕН 21.03 – 20.04

Нежност и старание!

Предстои ти сериозно да се заемеш с живота си, защото без твоята съзнателна намеса в протичащите в него процеси, може да стигнеш там, където не ти се е искало. Необходимо е да покажеш всеотдайност и старание във всички твои начинания, както и да не се “гнусиш” от помощта на специалистите в съответната област. Тогава ще можеш да постигнеш мир и просперитет в която и да е област. Колкото и да си властен и силен, не трябва да забравяш, че с мекотата и нежност, ако ги използваш умело, също може да се постигнеш много.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Силни и топли чувства!

Дори лошото ти настроение и желанието да кажеш на всички, това, което мислиш за тях, няма да бъде в състояние да развали отношението им към теб. Ето защо, в семейството и отношенията с близките ти хора ще цари мир и хармония. Но, въпреки наличието на силни и топли чувства, те няма да са вечни и хората около теб понякога може да се уморяват от поведението ти, както и ти от тях. Към края на седмицата може да възникне напрежение и умора от дни, натоварени със събития и промени. Постарай се да си осигуриш спокойствие през това време и да се предпазиш от ненужни контакти.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Успехът е променлива величина!

Опитваш се да изградиш солидна основа за своя живот, разчитайки в същото време на късмет и благосклонността на висшите сили към теб. Но е важно да се помни, че успехът може да бъде променлив и това, което толкова дълго и упорито си преследвал, за сметка на доброто разположение на съдбата към теб, може за миг да отиде по дяволите. Разчитай на своите знания и умения - те винаги ще бъдат с теб. Заобиколи се с приятели, които ще те подкрепят в трудни ситуации. И тогава няма да се страхуваш от никакви промени и неприятности в живота.

РАК 22.06 – 23.07

Следвай сърцето си!

Ще трябва да се вслушаш в гласа на вътрешния си свят. Това ще ти помогне да разбереш отношенията си и да осъзнаеш дали човекът до теб е истинския. В средата на седмицата са възможни романтични запознанства и появата на нови чувства, но до какво ще доведат те - никой не знае. Да поемеш пътя към неизвестното, въпреки страховете си, преодолявайки навиците си – няма да е по силите на всеки. Този път е изпълнен с много приключения, опасности, но и с шанс да разбереш себе си и да постигнеш мечтите си.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Сложи се на пауза!

Има опасност от известно напрежение. Може да мислиш, че отстояваш интересите си, опитвайки се нещо да постигнеш, но в действителност напразно да хабиш силите си. С цел да действаш разумно и целенасочено и в крайна сметка да постигнеш нещо конкретно, трябва да спреш на време и да си направиш почивка. Посвети тази пауза на изучаване на дадена ситуация и на дълбоките причини, които са довели до възникването и’, разбери желанията си и това, което те мотивира да предприемаш дадени действия. И тогава следващите ти стъпки ще бъдат много по-ясни и ще доведат до желания резултат.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ревността е отрова!

През тази седмица Девите може да ги обхванат негативни мисли и съмнения във верността на любимия човек. Не се изненадвай, ако хармоничният съюз с обекта на твоите симпатии се поразклати. Сега е важно да останеш уверен в чувствата на партньора си и да не съсипваш с ревност връзката си. Самотните представители на знака по-добре да изчакат с новите запознанства и връзки.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Гледай в собствената си паничка!

Везните през тази седмица ще бъдат доста настойчиви при реализацията на своите намерения. Не забравяй, че когато защитаваш възгледите си ще бъде важен конструктивния подход. Старай се да не се въвличаш в спорове с другите. Има голяма вероятност да не получиш желаната подкрепа от страна на близките, членовете на семейството и родителите. За да поддържаш хармонични отношения с тях, желателно е да се занимаваш единствено със собствените си дела, без да се интересуваш от мнението на околните. Моментът е добър да се свържеш с други хора, да намериш нови приятели, за пътуване, развитие на романтични отношения. Излизай по-често навън, не се заседявай между четири стени.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Овладей силата!

Налага се да се запасиш с търпение и да бъдеш по-въздържан. През тази седмица ще бъдеш склонен към прибързани действия и не винаги сдържан в изказванията си, което може да не доведе до добри резултати при общуването с други хора. По въпросите от материален характер може да се появят добри идеи, но с доста авантюристичен характер, така че ще трябва да разгледаш още веднъж всичко, преди да се захванеш с реализацията на своите планове. И ако си в състояние да отправиш енергията си във вярната посока и да овладееш страстите си, резултатът може да бъде много добър.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Личен живот!

Тази седмица ще бъде изпълнена със събития в личния живот. Самотните Стрелци ще станат много популярни сред противоположния пол. Отношенията, които започнат по време на този период, ще бъдат пълни с интриги, неочаквани обрати и не си струва да очакваш сериозно продължение. Сега е време за забавления и авантюри! Възобновяването на стари отношения, най-вероятно няма да доведе до очаквания резултат.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Неосъществими надежди!

Романтичните пориви в началото на седмицата може да те доведат до задънена улица. В теб се пробужда чувственост, страст, жаден си за нова връзка, но, за съжаление, периодът не е твърде благоприятен за осъществяването на тези стремежи. Най-вероятно, тази седмица ще прекараш сам, което може много да те разстрои. За да избегнеш негативните емоции, потърси начин да се забавляваш и да откъснеш вниманието си от неприятните мисли. В този момент ще бъде успешно всичко, свързано с изкуство, творчество, самопознание, четене на духовна литература. А от запознанства и ходене по клубове и други подобни, по-добре да се въздържаш.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Премерени контакти!

През тази седмица има опасност от празни приказки, разговори и “напразни” срещи. Разбира се, че да отказваш да комуникираш с клиенти, колеги или партньори, не си струва. Но, и да си губиш времето напразно, също. Това може да те отклони от правилния път, а когато отново поемеш по него няма да разполагаш с достатъчно време, за да стигнеш навреме там, за където си се устремил.

РИБИ 20.02 – 20.03

Самоусъвършенствай се!

Ще бъдеш прекалено зает с това да доказваш своята значимост пред всички и затова хората около теб ще могат лесно да те манипулират с ласкателство, комплименти и обещания. Заеми се с повишаването на собствената си самооценка и с укрепването на вярата в себе си - само в този случай ще бъдеш в състояние да постигнеш истински успех в делата си.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот