Седмичен хороскоп на Алена до 10 юли: Следвай сърцето си, съдбата ти се усмихва

Любопитно

Седмичен хороскоп до 10 юли:

ОВЕН 21.03 – 20.04

Нежност и старание!

Предстои ти сериозно да се заемеш с живота си, защото без твоята съзнателна намеса в протичащите в него процеси, може да стигнеш там, където не ти се е искало. Необходимо е да покажеш всеотдайност и старание във всички твои начинания, както и да не се “гнусиш” от помощта на специалистите в съответната област. Тогава ще можеш да постигнеш мир и просперитет в която и да е област. Колкото и да си властен и силен, не трябва да забравяш, че с мекотата и нежност, ако ги използваш умело, също може да се постигнеш много.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Силни и топли чувства!

Дори лошото ти настроение и желанието да кажеш на всички, това, което мислиш за тях, няма да бъде в състояние да развали отношението им към теб. Ето защо, в семейството и отношенията с близките ти хора ще цари мир и хармония. Но, въпреки наличието на силни и топли чувства, те няма да са вечни и хората около теб понякога може да се уморяват от поведението ти, както и ти от тях. Към края на седмицата може да възникне напрежение и умора от дни, натоварени със събития и промени. Постарай се да си осигуриш спокойствие през това време и да се предпазиш от ненужни контакти.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Успехът е променлива величина!

Опитваш се да изградиш солидна основа за своя живот, разчитайки в същото време на късмет и благосклонността на висшите сили към теб. Но е важно да се помни, че успехът може да бъде променлив и това, което толкова дълго и упорито си преследвал, за сметка на доброто разположение на съдбата към теб, може за миг да отиде по дяволите. Разчитай на своите знания и умения - те винаги ще бъдат с теб. Заобиколи се с приятели, които ще те подкрепят в трудни ситуации. И тогава няма да се страхуваш от никакви промени и неприятности в живота.

РАК 22.06 – 23.07

Следвай сърцето си!

Ще трябва да се вслушаш в гласа на вътрешния си свят. Това ще ти помогне да разбереш отношенията си и да осъзнаеш дали човекът до теб е истинския. В средата на седмицата са възможни романтични запознанства и появата на нови чувства, но до какво ще доведат те - никой не знае. Да поемеш пътя към неизвестното, въпреки страховете си, преодолявайки навиците си – няма да е по силите на всеки. Този път е изпълнен с много приключения, опасности, но и с шанс да разбереш себе си и да постигнеш мечтите си.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Сложи се на пауза!

Има опасност от известно напрежение. Може да мислиш, че отстояваш интересите си, опитвайки се нещо да постигнеш, но в действителност напразно да хабиш силите си. С цел да действаш разумно и целенасочено и в крайна сметка да постигнеш нещо конкретно, трябва да спреш на време и да си направиш почивка. Посвети тази пауза на изучаване на дадена ситуация и на дълбоките причини, които са довели до възникването и’, разбери желанията си и това, което те мотивира да предприемаш дадени действия. И тогава следващите ти стъпки ще бъдат много по-ясни и ще доведат до желания резултат.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ревността е отрова!

През тази седмица Девите може да ги обхванат негативни мисли и съмнения във верността на любимия човек. Не се изненадвай, ако хармоничният съюз с обекта на твоите симпатии се поразклати. Сега е важно да останеш уверен в чувствата на партньора си и да не съсипваш с ревност връзката си. Самотните представители на знака по-добре да изчакат с новите запознанства и връзки.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот