Алена успокоява: Тези зодии ще забравят за мъката и болката през Есента

Септември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (6 Votes)

Мъката, болката и трудностите от миналото често ни пречат да продължим нормално живота си и ни е трудно да се справим с тях.

Въпреки това есента ни дава възможност да преодолеем душевната болка, тежките спомени и грешките от миналото.

Вторият месец от есента  идеален за промяна. Той ще отнеме болката, раздразнението и страховете на няколко зодии. Сега е техният шанс за ново начало и възможност да поправите нещо, от което не сте били доволни дълго време. Шанс за „сбогом” на тежкото минало.

Свързването на важни планети в края на месеца и влиянието на Луната дават много възможности пред всички знаци от зодиака – ще се чувствате по-енергични и щастливи. С две думи това е идеалният месец да оставите всичко лошо в миналото.

Най-идеално нещата ще се наредят за три знака от зодиака. Това са Рак, Риби и Козирог. Те ще имат възможност да се освободят от страховете, вкоренени в душите им, от страховете и комплексите. Ще се отърсите от всичко, заради което с години не сте дишали свободно и просто ще започнете да живеете по различен начин.

Звездите очертават богатство в живота на Рибите.

Ще получите точно това, което искате и ще имате достатъчно смелост, за да направите желаните промени. Ще намерите начин за всичко, колкото и недостижимо да ви изглежда в първата минута.

Раците пък ще намерят голямата любов, точно тази, която са чакали дълго време.

Козирозите също няма да останат дълго жертви на миналото и ще започнат на чисто. Подемът им ще е до края на годината и всичко ще им се случва точно по начина, по който го планират. Може да създадете семейство.

Добри дни обаче се очакват и за скорпионите, които ще излязат от депресията. Ще преодолеят лошите мисли, които им пречат да направят крачка напред. Миналото вече няма да има власт над тях. Ще могат да помислят по-сериозно върху бъдещето си.


Везните, които пазят нещо болезнено в себе си, ще го преодолеят. Тази есен ще ви излекува от страха и тежестта от миналото. Може да промените всичко – и в професионален и в социален план. Нищо вече няма да ви напомня за лошото минало..

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg