Седмичният хороскоп: Есента изгрява на крилете на щастието

Септември

Седмичен хороскоп до 24 септември:

ОВЕН
Както и през целия септември, сега вие остро се нуждаете от динамични отношения. Не ви се живее и работи в самота, около вас винаги има хора. Хора активни, подвижни, но не особено властни. Сред тях вие може да блеснете с ум и да заемете лидерска позиция. Необходимостта да спазвате баланса между своята природна независимост и веригите на сътрудничеството сега стои остро и прекрасно тренира вашия характер. Жените повече от мъжете трябва да учат "правилата на поведение", да търсят компромис и подкрепа. Важно е да обличат своите намерения в мека, вежлива форма. Затова са и измислени правилата за общуване. От понеделник до четвъртък ще се наложи да се упражнявате в общуването си с близките, порасналите деца, близък човек. Във вторник вашата избухливост ще се нуждае от особен контрол. В края на седмицата се появява недостиг на средства за текущи разходи. Може да се наложи да поискате пари от близък човек. Как не обичате да молите! По-присъщо ви е да изисквате. И това обаче е тренировка на характера. В следващата половин година възникват или съществено се задълбочават трудностите, свързани с работата или здравето. Ако сега имате работа, примирявайте се с всички тежести.


ТЕЛЕЦ
  Както и през миналата седмица вие сте заети с разнообразна дейност. Внимавайте за здравето си, не бива да се преуморявате, увлечени от работа. Това, в което сега имате успех, има хуманитарен, социален и личен характер. Ако сте започнали романтична връзка, то тя е само с човек, който споделя вашите грижи и увлечения. Новите и обичайните отношения през следващите седмици ще преминат психологическа проверка в усложнена ситуация. Онези, чиято работа е свързана с клиенти, скоро ще постигнат максимално натоварване и по-високо ниво на доходи от преди. В сряда съзнателно пазете душевното си равновесие и спокойствието в семейството. В четвъртък се постарайте да дадете обективна оценка на взаимоотношенията си с висшестоящите и своята роля в семейството. Не е изключено вие да не знаете някои неща или да си правите илюзии за нещо. След седмица-две тази тема ще стане причина за дълбоки преживявания. Хубав ден е петък. На залез намерете своята покровителка Венера. Помислете за своето благополучие. В събота и неделя вашите планове могат да бъдат нарушени: не се оплаквайте, живейте според ситуацията.

БЛИЗНАЦИ
  Живейте за себе си, за семейството си и правете онова, което ви доставя удоволствие. Максимум полза ще имате от обучение, пътешествия или занимания с деца. Вторник и сряда не са съвсем подходящи дни за харчене на пари за нещо, което не е предмет от първа необходимост. В четвъртък не се доверявайте на всичко, което чуете и видите - в този ден информацията е силно изкривена и е трудно да се опази човек от грешки. В четвъртък шофьорите са много по-разсеяни - бъдете внимателни зад волана, не купувайте кола или телефон точно в този ден. В петък вечерта следва да се възползвате от случая, да доставите на себе си и на близък човек удоволствие в културен аспект. Дамите могат успешно да се сдобият с лична вещ, да си уредят посещение при квалифициран специалист. Основното семейно натоварване ще легне върху вас в петък, събота и неделя: направете в дома си почистване и свършете някои по-големи неща.

РАК
 Дошло е време още по-основно да се съсредоточите върху семейните въпроси и близките. Обстоятелствата ви принуждават към това отдавна, в дома ви е пълно с роднини, може някои от вас да са затънали в ремонти, размествания или други групови дейности. Всичко продължава в същото русло и се интензифицира. През тази седмица ще се наложи някои неща да се преправят или да се върнете към предишни варианти. В понеделник и вторник сте съсредоточени върху собствените интереси, позволявате си всичко, което душата ви иска. Във вторник това няма да се хареса някому от близките, може би защото ще бъде в разрез с неговите интереси. Не се изключва и кратък, но ярък взрив от емоции. В сряда и четвъртък не е рационално да харчите големи суми. В събота се очаква непредвиден обрат на събитията, затова не си правете твърди планове и се постарайте да избегнете пътуванията - ще имате повече грижи, отколкото полза. В неделя може ефективно да използвате роднини и помощници за реализация на текущ ангажимент.

ЛЪВ
В понеделник и вторник се променя настроението, здравословното състояние и самата ситуация, но всичко това още не е толкова очевидно. Пазете се, вслушайте се в себе си и се вгледайте в събитията около вас. През тези дни дори работещите хора трябва да отделят време, за да останат за малко в уединение, да си починат, да съберат мислите си. И задължително е да намалите обичайното ниво на натоварване. Слънцето променя знака, преминава през една от четирите "опорни"климатични точки. Вие, които по-силно от останалите сте свързани енергийно с нашето светило, повече от другите чувствате смяната на слънчевата енергетика. За пренастройване на организма се изисква време, особено на не съвсем здравите и млади хора. Пазете сърцето си. Имате причина и повод да помислите за себе си. Направете всичко, за да изглеждате и да се чувствате перфектно. Кураж! В петък и събота можете с ум и полза да похарчите пари и ако позволява професията ви, нелошо да спечелите.

ДЕВА
 Раждат се последните Деви, след което Космосът отваря пътя на Везните. И така, всички вие за миналия месец сте преминали през магическа точка - деня на вашето раждане. Всяка година Слънцето, връщайки се там, където е било в момента на нашето раждане, възстановява нашата първородна връзка с Бог, с космоса, със земния Живот. Ние рядко се замисляме за това, но винаги отбелязваме рождения си ден като важен момент през годината. Действително, след рождения си ден отново събираме сили, за да изживеем своята собствена, индивидуална година. Всеки от вас вече е отпил от този извор, който през тази година беше щедър към вас: през следващите седмици и месеци вие ще можете да осъществите онова, което ще ви позволи да подобрите качеството на своя живот за дълги години напред. Благоприятни дни през тази седмица за вас са понеделник, вторник и сряда. Всеки по своему. Вървете към набелязаната цел, ако имате такава. Четвъртък и петък не са вашите дни, отдръпнете се встрани, усамотете се или живейте според обстоятелствата, изпълнявайки най-необходимото. В събота утешете своето Его - вземете от живота колкото можете повече приятни неща. Неделя ще ви донесе намек за онези трудности, които повечето от вас ще се наложи да преодоляват до март следващата година. Отнесете се към тях с внимание.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот