Алена за последната седмица на септември: попътният вятър на късмета издува вашите платна

Септември

Седмичен хороскоп до 1 октомври

ОВЕН

    За Овните през октомври на преден план излизат въпросите за социалната реализация. Част от вас ще поискат по-успешно да се самоутвърдят на общественото и професионално поприще, разширявайки за тази цел енергично и не винаги компромисно общуването си с хората. През октомври е много по-вероятно вие да се стремите в съревнователна и "бойна" форма да завоювате социално привлекателен партньор за брак, да постигнете успех в борба от личен и професионален характер. Спортните и други съревнования с техния ентусиазъм ще привлекат младежта. С други думи, от 24 септември до 16 октомври за вас е подготвен живот, пълен със съперничество и постижения. Абсолютни гаранции за успех в желания от вас формат обаче засега няма. На война като на война! Дори тя да е студена или информационна. Събитията от петък и събота са доста важни за близкото бъдеще.
     
ТЕЛЕЦ

От 27 септември до 5 октомври вие ще бъдете щастливи поради проявата на нежно отношение от страна на приятел или роднина. Порасналото дете ще ви радва много с нещо. Върви ви с парите и при сключването на имуществени и финансови сделки. През този период вие смело можете да сключвате договори, да си взаимодействате с обществени организации и да градите лични отношения на "некомерсиална" основа. Тези блага ще "паднат върху главата" предимно на родените в началото на май. Не всичко обаче е толкова розово - от 24 септември до 16 октомври вие не по своя воля и дори не по ваша вина ще бъдете принудени да влезете в бой във връзка със своите професионални ангажименти или в борба за своето здраве. През този период, намирайки се в пътешествие, вие рискувате да се сблъскате с различен род неприятности. Неприятности могат да ви донесат и роднини от мъжки пол.
     
БЛИЗНАЦИ

Попътният вятър на късмета издува вашите платна, позволявайки ви от време на време да се чувствате щастлив и успешен човек. Ще ви бъдат достъпни развлечения, спорт и успех в собствен бизнес от комуникативен или социален характер. Жените могат да се надяват на желана бременност. От 24 септември до 16 октомври обаче всички радости от подобен характер ще бъдат съпроводени с конфликтна ситуация, с борба да задържите своето щастие и с по-големи отчисления от добрия доход (в материален и във всякакъв друг план). Сексуалните отношения през това време ще бъдат дисхармонични. Всички тези тенденции получават мощен тласък в петък и в събота, което значи че е необходимо да се постараете в тези дни да потушите негативните и да наблегнете на позитивните събития.
     
РАК

От 28 септември до 9 ноември вие непрекъснато ще се сблъсквате с предизвикателства "отстрани", провокиращи ви да защитавате собственото си достойнство или интересите на своето семейство. Първото подобно "звънче" ще прозвъни в този петък, възвестявайки периода на "изостряне на ситуацията" и въвличайки ви в някакъв конфликт, който ще продължи в остра, амбициозна (от двете страни) форма до средата на октомври. Най-остра ще се окаже ситуацията при юнските Раци. Но и всички останали не е добре да се отпускат. Много е важно как ще се държите в петък, когато събитията могат да се смятат за "пускови". Ако тогава и през следващите дни нищо и никой не развали спокойствието ви, можете да се отпуснете до края на октомври. Хубавата новина е че от 27 септември до 5 октомври родените през първите дни на юли могат спокойно да се потопят в любовта, творчеството или да се отпуснат, пътешествайки в далечно море.
     
ЛЪВ

Тихо щастие и материално благополучие посещава дома ви от 27 септември до 5 октомври. Постарайте се през този период да внесете в дома си нещо полезно, красиво. Това е благоприятен период за изгодна имуществена сделка, получаване на помощ (полза) от делови партньор или всеки друг човек. Този позитив изглажда материалните и други трудности, които вие практически сте преодолявали през целия септември и онези, които ще ви се наложи да преодолявате от 24 септември до 16 октомври в някакви други обстоятелства. Първо ще ви се наложи да работите напрегнато в не съвсем благоприятни обстоятелства. Второ, вашият стремеж да командвате, да играете управляваша роля ще се натъкне на нечие обидено достойнство и обратно, вашето достойнство ще бъде подложено на изпитание в служебни и битови условия. Ще се наложи да балансирате.
     
ДЕВА

От 14 до 30 септември вие преуспявате във всичко, което касае преподаване и "владеене на аудиторията" в най-различни делови аспекти. Това е чисто делови успех. В личния живот е възможен успех на изпити, в интелектуален вид труд и в деловото общуване. Предприемачите влизат в период на остра конкуренция, расте деловият хъс и се формира перспективно делово партньорство. Ако очаквате романтична връзка, тя е възможна, но с голямо пресмятане и критическо осмисляне на ситуацията. Ентусиазмът около сериозен финансов проект през октомври ще обхване не една Дева. Спортистите ще има къде да изразходват силите си. Имуществените въпроси през октомври получават добър импулс и до средата на октомври имате възможност енергично да преодолеете всички препятствия по пътя си. Като цяло, в продължение на следващата година вие съществено ще повишите нивото на своето благосъстояние.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот