Съдбата вещае щастие за 5 зодии в идната седмица

Септември

Седмичен хороскоп до 10 септември:

Овен

Най-активни, трудоспособни и успешни са Овните, родени през втората десетдневка на април. Участието в обществените процеси и дребният бизнес им носят не само полза, но и удоволствие. Върви им на спортисти и на всички, чийто устрем към постижения е основан на ентусиазъм и хъс. Родените през първата десетдневка на април са съсредоточени повече върху текущите си грижи - работата, здравето и битовите събития. Тази категория Овни не е толкова активна, по-малко свободна е в постъпките си и повече от останалите зависи от различен вид задължения и обстоятелства. През цялата първа десетдневка на септември някои Овни си изясняват неизвестни по-рано фактори в живота, но мнозина изпитват чувство на временна неувереност в себе си. След 11 септември и те ще придобият увереност в себе си и обичайната властност в поведението.
     
ТЕЛЕЦ

Заради семейния комфорт и удобство сега вие сте готови да се трудите самоотвержено, жертвайки значителна част от професионалната си активност и дори от публичния авторитет. Избор в по-голяма степен в полза на дома и семейството са направили родените през втората десетдневка на май. Телците, родени през първата десетдневка на май, са заети с нелекия избор, свързан с романтични отношения или с отношенията им с децата. До 11 септември мнозина са потопени в нерешителност, обърканост, откривайки нови, по-рано скрити факти относно взаимоотношенията. Всичко започва да се оправя решително след 8 септември и до края на следващата седмица обстоятелствата окончателно се формират във ваша полза. Успешни дни за вас са понеделник и неделя.
     
БЛИЗНАЦИ

Близнаците са загрижени по пово семейни проблеми и се мятат между кариерата, своето публично положение и дома си. Някои Близнаци търсят компромис в неуредените си отношения с родители или с някого от семейството. Стават явни някои по-рано неочевидни факти, които се налага да бъдат осмислени от нравствена гледна точка. За известно време може да се окажете в обсебваща ситуация или дори в задънена улица. А може и така да ви се струва. След 11 септември мъглата се разсейва, можете да се доверявате на очевидните фактори и на тяхно основание да вземете някакво решение, да правите избор, да извършвате постъпка. Това тревожи с основание родените през първата десетдневка на юни. Родените през втората десетдневка напротив, са изпълнени с решимост за действия, активни и енергични са, успешни. Те усещат, когато късметът е с тях, иска им се да се движат, да се запознават, да се занимават с текущите си ангажименти, да се влюбват.
     
РАК

От средата на август до средата на септември успешно постигат важна за себе си цел родените от 5 до 15 юли. Тези хора могат да се решат на най-смелите социални и професионални промени, успешно да променят своя граждански и професионален статус. Само че всичко трябва да се прави бързо и решително, закрепвайки постигнатото с всичките му формалности. Иначе успехът може да стане недългосрочен. Ако сте готови за промени, ако изпитвате от това удоволствие, за вас сега всичко се подрежда сполучливо. Но на онези, които се боят от непознатото, стараят се да запазят статуквото и се крият от новото, няма да им бъде добре и комфортно. Почти при всички Раци добрите приходи сега не се превръщат в натрупвания, а веднага се инвестират в нещо. Би било добре това да не е просто удовлетворяване на моментните желания, а да се инвестира в нещо, което после ще носи полза и допълнителен доход.
     
ЛЪВ

В средата на седмицата вие ще усетите спад в енергията или спад на напрежението. За едни това означава осъществяване на сериозни лични намерения, за други - спад на силите им. Мнозина скоро ще почувстват, че е време да сменят стила си на поведение от "ръководещ" на изпълнителски. Най-добър ефект занапред ще даде рутинният начин на доработване на своите начинания. Физическият подем и готовността на организма да се бори с неразположенията спада, острите болезнени състояния отшумяват - изобщо или преминават в хронични. Същият алгоритъм се проявява и във всичко останало: острата фаза в конкуренцията, съперничеството и деловото взаимодействие затихват. Временните финансови трудности, свързани с неоправдани рискове, непредпазливост или измама отвън, могат да ви съсипят живота от 30 август до 11 септември. Бъдете предпазливи и пресметливи. Особено в понеделник и вторник.
     
ДЕВА

Рождениците от седмицата получават от звездите задачата в следващата година да уредят своите договорни отношения - със съпрузи, работодатели, съперници и делови партньори. Събитията от вторник и сряда ще ви покажат основния персонаж, с когото ще се наложи да уреждате отношенията си или окончателно да "забравите за него". Вие ще почувствате това дори по емоциите си. Рождениците от понеделник и вторник ще решават вече съществуващи ситуации, а рождениците от четвъртък ще бъдат по-решителни, делови и устремени към създаване на нови договори, взаимоотношения и споразумения. Всички през тази седмица ще трябва да проявят бдителност: да се пазят от ненадеждни хора и съмнителни съюзи. Във финансовите и имуществени въпроси повечето от вас преуспяват до средата на септември и следва да се възползват от това.
     
ВЕЗНИ

В следващите две седмици късметът и ръстът на общественото признание, присъстващи като възможност още от миналата есен, се превръщат в несъмнена реалност. Вие ще трябва да проявите само своите най-добри качества и задължително ще ви оценят. Най-лесно е да го направят родените през втората десетдневка на октомври. Сега те като че ли стоят под прожекторите на общественото внимание и демонстрират своите таланти и способности. Следователно, няма смисъл да се затваряте, по-добре е по-често да посещавате колективни мероприятия от културен и професионален характер. Във вторник и сряда се изясняват някои, по-рано мъгливи обстоятелства. Всичко, което се случва следва да бъде взето под внимание, да бъде обмислено. В събота вие ще се убедите в това кой е ваш приятел, а кой - съперник. Може би ще решите да скъсате или кардинално да промените отношенията си с някого. Което понякога също е полезно.
     
СКОРПИОН

В следващите две седмици вие трябва да почувствате увереност или неувереност в своето материално благополучие и да направите стъпки за неговото стабилизиране. Това могат да бъдат дългосрочни инвестиции в проект, предназначен да даде не толкова бърза, колкото надеждна и дългосрочна полза. Най-добрите дни за най-решителни стъпки в тази посока са понеделник и събота. Ако имате намерение да се борите за издигане в кариерата и за добре платена длъжност, сега е моментът да действате. В понеделник събитията ще покажат доколко са благополучни вашите семейни обстоятелства и какво още може да се направи за тяхното подобряване. В сряда вие ще си изясните верността на приятел и любим човек. Обърнете внимание и на порасналите си деца, ако имате такива - ще имате възможност да ликвидирате неразбирането помежду си.
     
СТРЕЛЕЦ    

Стрелците на всякаква възраст през последните две години преодоляват различен род трудности в името на личностното си и социално израстване. Обстоятелствата учат преди всичко на дисциплина и отговорност, свойствена на преуспяващия зрял човек. Едновременно с това протича придобиване на увереност в себе си, нарастване на защитната бариера между себе си и "останалите", засилващото се чувство на защитеност. Този "тренинг" ще приключи в края на тази година и онзи, кото издържи изпитанието, през следващите 30 години ще усвоява тези нови, разширени граници на собственото "АЗ". Всъщност всеки Стрелец влиза в "нова възраст", предполагаща други взаимоотношения с обществото, със своето близко обкръжение. От 6 до 18 септември всеки от вас може да направи по този път своята най-успешна и ползотворна стъпка: да преуспее в кариерата, в общественото мнение, в личния живот. Най-благоприятните дни за вас са понеделник, събота и следващата сряда. Не изпускайте късмета си.    
     
КОЗИРОГ    

От 30 август до 11 септември избягвайте кавги и разправии с роднини. Ако не можете да избегнете това и ситуацията вече е съзряла, вземете нещата в свои ръце и управлявайте случващото се от позицията на "контролиращ деспот", потушавайки остротата на конфликта. Периодът на Девата за вас винаги е благополучен, всякакви трудности се преодоляват доста бързо и във ваша полза. Дори кардиналната смяна на домашните обстоятелства ще е във ваша полза, независимо от това, че не обичате промените. Необходимостта от подобни промени много плътно е докоснала родените през втората десетдневка на януари и ще се наложи те да приемат и преживеят това. Не бива да се вини никого - всичко се случва по силата на "обстоятелства с непреодолима сила". Сега всички промени и обновления могат да бъдат осъществени най-малко болезнено. През октомври проточила се неразрешена ситуация може да ви достави повече неприятни събития. Действайте сега!    
     
ВОДОЛЕЙ    

В следващите няколко години малцина от Водолеите ще съумеят да натрупат капитал или без странична помощ да придобият недвижим имот. Заработените средства по тайнствен начин изтичат през пръстите им. Ако задачата ви е да повишите своето благосъстояние, можете да разчитате на чудо и висшите сили, но при това е по-добре да имате надежден, прагматичен и икономичен съпруг, партньор и съратник, които ще съумеят да задържат и материализират в нещо надеждно парите, които идват при вас. За такива смятат Козирози и Деви. Тъй като от 30 август до 11 септември проблемът на бюджета и материалната стабилност стои пред вас особено остро, постарайте се през тази седмица да разгледате в околните хора подобна фигура, доверете й се и бъдете щастливи и богати. В сряда обстоятелствата ще ви помогнат в това. Иначе илюзиите по повод своето финансово състояние, страхът да погледнете истината в очите, могат да ви доведат до крах.    
     
РИБИ    

Потокът от събития сега носи всички представители на знака на Риби, а в най-стръмното на този поток са се оказали родените през първата десетдневка на март. От една страна, това е приятно - не е нужно да се борите и да се противопоставяте на съдбата. От друга страна е необходимо периодично да се оглеждате дали животът ви носи в правилната посока. Събитията, случващи се от 30 август до 11 септември, ще ви помогнат да се ориентирате. През тази седмица събитията в сряда ви помагат да "прозрете". Някой или нещо ще разсее вашите илюзии, ще посочи задънените места, ще помогне да откриете в себе си скритите ресурси, да стигнете до удобното място. Ако формираната сега житейска ситуация се стори някому от вас задънена, не вземайте важни решения до 11 септември, тъй като след това всичко ще стане по-ясно и разбираемо. Сега новото се среща със старото и вие скоро ще бъдете готови да приемете всичко ново в живота си.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот