Седмичен хороскоп до 10.09: Вселената ще изпрати потоци от обич и признание

Септември

Седмичен хороскоп до 10 септември:

ОВЕН
  През тази седмица повечето от вас са прекалено импулсивни, постъпките ви са непредсказуеми дори за вас самите. Те са продиктувани от желанието за самоутвърждаване, от възприемането на обикновената ситуация като засягаща самолюбието ви. Разбира се, не всички ще бъдат агресивни, но всички ще имат моменти на силна възбуда. Онези, които са свикнали да се въздържат и самоконтролират, може да получат мигрена. Как да се намери златната среда, без да навреждате на себе си и на околните? Действайте обмислено. Изчакайте малко, забавете се, когато ви се иска незабавно да кажете или направите нещо. Спомнете си старото златно правило: пребройте до сто. Някои заплетени ситуации могат да се разплетат, а това вече е нещо. Ако има любов, романтични отношения, вие сте щастливи и доволни, за разлика от всички, недокоснати от благодат. Най-импулсивни и открити сте във вторник. Може да направите любовно признание, може и да сгазите лука. Ако избегнете това, неделята ще ви донесе много хубаво настроение.

ТЕЛЕЦ
На дневен ред са въпроси, касаещи имоти или романтични преживявания. И едните, и другите са ви от полза, ако сте родени през първата десетдневка на май. Периодът е много подходящ за придобиване на собственост, създаване на семейство, за влюбване и уреждане на стари бъркотии. Нестабилната ситуация ще продължи още до края на септември, но това не би трябвало да ви смущава: всичко ще се подреди във ваша полза, ще добави стабилност в семейното ви и социално положение. Най-вълнуващ и неспокоен ден е вторник. Възможно е да се случат доста важни събития, незадължително очаквани или планирани, а по-скоро обратното. Най-хубавият ден през седмицата е събота. Вие ще бъдете в приповдигнато настроение, ще си позволите щедри жестове и по-големи разходи. Усещането за пълноценен живот през почивните дни ще ви е от полза, ще повдигне тонуса ви.

БЛИЗНАЦИ
Както и през миналата седмица, вие сте пълни с енергия, с ентусиазъм се занимавате с онези, неща, които ви се струват, че ще са ви от полза. Очевидно са засилени лидерските ви наклонности. Дори в положение на подчинен човек сега сте изключително инициативни. Само това да не се превърне в безкрайна и безцелна суета, която както е известно, поглъща енергията и свежда резултата до нула. Веднъж на две години на човек се дават особени сили и възникват особени обстоятелства, които позволяват да се даде импулс за дългосрочна програма, насочена към удовлетворяване на най-основните потребности и желания. Именно такъв период преживявате сега. Не се разпилявайте, поставяйте си стратегически задачи, обстоятелствата са добронамерени към вас. През първите дни на седмицата ще почувствате, че обстоятелствата ви диктуват друга, по-различна от преди тактика на поведение и действия: от рутинна, доста прагматична и търпелива дейност е време да се хвърлят мостове към нужните хора. Най-благоприятните дни за това са петък и събота. А във вторник бъдете предпазливи и умерено напористи и ще постигнете всичко, което сте си набелязали.

РАК
 През тази седмица едва ли могат да се случат важни събития. Всичко носи смисъл на завършване на дългосрочни, двегодишни или половингодишни житейски сюжети и битови грижи. Вие както никой друг усещате лунно-слънчевия ритъм и неволно се адаптирате към него. Във вторник настроението ви е нервно, понякога агресивно. Не се разстройвайте заради дребни неразбории и непредвидени обрати в събитията повече, отколкото изисква ситуацията. Постарайте се през тези дни да се погрижите за своето добро здраве и настроение, вслушайте се в своите желания, удовлетворете потребностите си, отделете внимание на външния си вид. Така ще съберете сили за цял месец. През тези дни вашата интуиция няма да ви излъже, постъпвайте така, както ви подсказва "шестото чувство". Събота е благоприятен ден за покупки и сериозни финансови сделки. В този ден вие имате късмет във всяко едно отношение.

ЛЪВ
През тази седмица вие се освобождавате от обременяващия натиск на Съдбата. Само вие познавате тези изпитания и знаете колко силни сте станали след тях. През тази седмица вие трябва да празнувате по този повод. Най-добре е да го направите в събота: най-хубавият и празничен ден през седмицата. Почувствайте се щастлив човек, вие го можете. Постарайте се да изглеждате колкото е възможно по-привлекатолно. Животът ви преминава в качествено нов етап, независимо на колко години сте сега.

ДЕВА
  В началото на тази седмица се случва важно, именно за вас. През следващите дни в живота ви задължително ще се случат някакви важни житейски събития, които са ви много необходими, за да опознаете самите себе си, своите ресурси, потенциал, своята социална роля и значимост. Колкото по-трудно е изпитанието, толкова повече възможности и инструменти ще получите, за да заемете своето "място в строя", да намерите своята индивидуална съдба. Пожелавам ви търпение и увереност в себе си. Помнете, че Бог не дава изпитания свръх силите ни, а само по силите ни.

ВЕЗНИ
 Вие се чувствате добре, участвате активно в живота на обществото, без да забравяте за личния си живот. В романтичните отношения периодът сега е много благоприятен. При малко усилие от ваша страна, той може да продължи до края на септември. А и вашата социална роля сега се възприема от околните напълно позитивно и благосклонно. Деловите хора получават прекрасни възможности да разширят и укрепят своите бизнес контакти и договори. Периодът е подходящ, за да се придаде инерция и стабилност на важно сътрудничество и изгодна за вас посока на дейността. Дребните разминавания ще се видят във вторник, с тях вие ще се справите лесно с помощта на надежден партньор. Най-благополучният и радостен ден през седмицата е събота. Вие ще сте пред очите на всички, ще вземете участие в публично мероприятие от личен или обществен характер и мащаб. Не са изключени големи разходи за събствено удоволствие или заради социален престиж. Във всеки случай всичко работи за вас - за бъдещето или за изпълнение на мечта.

СКОРПИОН
 Ако е дошло времето в глобален мащаб да решавате въпросите, свързани с кариера и финанси, направете го в следващите дни. Именно сега се създават най-благоприятни условия за избор на длъжност, месторабота и направление н дейността, които ще ви донесат най-голям доход в продължение на следващите няколко години. Във вторник ситуацията е доста остра, от вас ще се изискват упоритост и търпение. В събота всичко може да се реши с мир и любов, след общуване с ръководството, или да се получи позитивен резултат от усилията, положени по-рано за постигането на своя интерес. Не се бавете. Ако пред вас не стои задача, свързана с кариерата, през тази седмица може просто да се порадвате на живота и на своето благополучие. Защото щом не искаш нещо повече, значи имаш всичко необходимо. Дано такива щастливци има колкото се може повече.

СТРЕЛЕЦ
  Настъпва доста благоприятен момент в живота ви. Нещо подобно вече сте изпитали през втората половина на юни. Дали това ще е публично одобрение, или романтично увлечение, или ще е възможност да получите място под слънцето, гарантиращо добър статус. Сегашната възможност би трябвало да бъде още по-перспективна, не я изпускайте. Знакови дни са вторник, петък и събота. Впрочем, за инициативния човек е полезно не да чака най-благоприятните условия, а да действа методично, всекидневно. И тогава ще ви се усмихне късметът, който ще ви поднесе успешна перспектива примерно за около шест години. Ако вече имате пердложение за привлекателна работа или предложение в личен план, дайте официален положителен отговор в петък или събота. И никога няма да съжалявате за това. През тези дни е полезно да сте сред хора, да вземете участие в публично културно или празнично мероприятие. Това ще повлияе позитивно върху социалния ви имидж.

КОЗИРОГ
Сатурн, вашият суров и сдържан покровител, изразител на същността на вашия издръжлив характер, качествено е изменил формата на въздействие. Честолюбието, което той ни дава по рождение, сега ще бъде устремено не само за постигане и укрепване на почетна и властна позиция в семейството или в обществото, а към практическия резултат, който ще даде този, постигнат за последните две години, социален статус. В следващите дни вие настойчиво, но достатъчно скромно ще се стремите към напълно реални цели. Съществуването ви ще бъде облекчено, защото в условията на ясна йерархия и разбираемо, логично разпределение на ролите, което сега ще преобладава, вие се чувствате много по-комфортно, отколкото в друга обстановка. Именно такава обстановка с "приоритет на чиновниците" и точно структуриран живот ще се установи и укрепи в следващите две години. Това е доста благоприятна среда за вашата кариера - предсказуема и разбираема във всяка една длъжностна категория - от редови деловодител до висш администратор. Значи влизате в период на преуспяване.

ВОДОЛЕЙ
  Вече сте проявили своята свободна воля и сте извършили достатъчно отговорна постъпка, която е определила вашата по-нататъшна съдба и кариера в предлаганите обстоятелства. Няма да си спомняме колко трудно е било това. Важното е, че в продължение на последните две години сте довели своите намерения, своя бизнес до логично развитие. При това през последните дни сте изпитали максимален натиск на среда и обстоятелства. Те са ви притискали с онази сила, с която вие сами сте се стремили да промените тази среда в своя полза. Сработил е физичният закон - действието е равно на противодействието. Най-мъдрите от вас са разбрали това и са победили, използвайки обстоятелствата и околните като надеждна опора, а не като стена, в която да удряш главата си е безполезно. Вие сте намерили за себе си надеждни партньори и сте си създали стабилна социална среда, която сега ще ви послужи като опорна точка, но и своеобразен ограничител в течение на няколко години. В близките две години вие ще вървите в живота, ограничени от границите, с които сте малкирали своя участък. Като златотърсач, открил своята златоносна жила и готов да я разработва и по-нататък. Ще стане ли животът по-прост? Той просто ще стане малко по-различен.

РИБИ
Предидущите дни, вие сте градили себе си. В следващите месеци обстоятелствата, понякога доста грубо, ще ви принудят да покажете своите постижения пред обществото, което няма да е прилично да съди и оценява доколко сте полезни за себе си. В резултат обществото, професионализмът или семейната среда ще ви наложат допълнителни задължения, ще ви обвържат с дългосрочни ангажименти, ще разширят или ограничат възможностите (в зависимост от вашата пригодност за обществото). Съдбата чрез ръцете на работодателите ще приеме или отхвърли вашите способности; деловите ви партньори и съпрузи ще станат верни и надеждни или ще изчезнат изобщо. С една дума, вие сте на прага на важен социален изпит. Събирайте търпение и умения, за да го вземетеуспешно. Не си го изкарвайте на огледалото. Постарайте се да съответствате на изискванията на обществото и времето, признавайки границите на собствените си възможности. Издигайте около себе си обграждаща бариера, охранявайки сигурно своите владения и завоевания.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот