Седмичният хороскоп на Алена до 17 октомври: любовта се завръща

Октомври
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (2 Votes)

Седмичният хороскоп на Алена: любовта се завръща

Овен
През идната седмица астрологическите влияния ще са позитивни за вас, що се отнася до бизнеса и професионалното ви развитие. За да се възползвате от тях, съсредоточете се върху определена цел, помислете какви стъпки трябва да предприемете и вложете цялата си енергия в нейното осъществяване.

Телец
Седмицата бележи началото на вълнуващ период, пред който пред вас ще се открият възможности за усъвършенстване и за подобряване на някои аспекти от всекидневието ви. Някои от вас ще обмислят дали да учат, или да развиват професионалните си умения.

Близнаци
Периодът ще се окаже благоприятен за развитието на отношенията ви с околните, но и за вътрешния ви свят, за мислите и чувствата ви. Казано накратко, ще имате добро настроение и ще гледате позитивно на всичко случващо се.

Рак
Добре ще е да си напомняте, че проблемите често не са такива, каквито изглеждат. Може би трудностите всъщност са възможности. За да се възползвате от тях, по всяка вероятност ще трябва да се поразмърдате малко и да се задействате.

Лъв
Предстои ви чудесна седмица – ще я започнете в добро настроение, водени от желанието да бъдете себе си и да правите онова, което обичате и в което ви бива. В понеделник и вторник едва ли някой ще успее да ви засенчи – ще привличате лесно вниманието на околните и ще станете душата на компанията.

Дева
Най-сетне ще може да си отдъхнете от стари дела, които не са ви давали мира. Може би е трябвало да изпълните някаква неотложна задача, да приключите нещо у дома или сте имали трудности в общуването с партньора. Вече ще ви бъде по-леко, тъй като ще завършите започнатото и ще намерите разрешение на проблемите.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg