Хороскоп за последната седмица на Октомври: душата ти открива щастие и любов

Октомври

Хороскоп до 29 октомври:

ОВЕН 21.03 – 20.04

Главната ти задача през този период е да търсиш позитивни моменти във всичко, дори в не много приятните събития. Трябва да усвоиш тази своеобразна наука за оптимизма и ще видиш как качествено ще се промени живота ти. Хороскопът за тази седмица оправдава граничещите с безумство смели действия, извършени в името на любовта. Ако в обкръжението ти има жена-Стрелец на средна възраст, вслушай се в нейните съвети - те ще се окажат пророчески.

Вътрешните противоречия, които ще те измъчват тази седмица, най-добре е да споделяш с Телци. Те могат да те успокоят и да ти дадат ценни съвети.

Повишената сексуална енергия в този период, напълно ще преобрази личния ти живот и ще накара партньора ти да гледа на теб с други очи.

Момента е добър за инвестиране в собствената външност, а в работата може да се появи неочаквана алтернатива.

Ако търсиш спокойствие в цялата тази суета, ще го откриеш само вътре в себе си, в уединение. Останеш ли в центъра на събитията и опитваш ли се да влияеш на случващото се, ще ти се наложи постоянно да отразяваш нападките отстрани и да се съпротивляваш на външните обстоятелства. Едва в края на седмицата ще се почувстваш по детски леко, но ако си го позволиш. Тишината и спокойствието тази седмица ще зависят изцяло от теб и от желанието да зарежеш всичко и да си позволиш да се отпуснеш.

В любовните отношения не всичко ще върви гладко. Но не бързай да взимаш прибързани решения, ситуацията ще се разреши по най-добрия за теб начин. Много е вероятно, някой от Скорпионите да допринесе значително за попълване на спестовната ти касичка.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Набелязвайки важни мероприятия, не разчитай на късмет – подготви се добре и дори отиграй предполагаемия ход на събитията.


Подходящ период да промениш леко имиджа си – това ще позволи да внесеш във външния си вид нещо ново.
Твоят личен и особено сексуален живот е невероятно наситен, но звездите те съветват да не говориш за него. Не е желателно да провокираш любимия човек, правейки от мухата слон. Тези дни, ще си склонен на скандали, но това не означава, че тази тенденция трябва непременно да бъде удовлетворена. Прояви благоразумие и мъдрост в трудните ситуации.

Състоянието на неопределеност ще продължи няколко дни, но докато не настъпи яснота, не взимай ничия страна. Възможни са обтегнати отношения с колеги, началници или по-възрастни роднини, най-вероятно в резултат на недоразумения. Поговори откровено с тях и ще разрешиш всички съмнения. Бъди лоялен в отношенията си към близки и приятели.

Необходимо е да преразгледаш своите възгледи за живота, света, отношенията с другите хора и себе си. Ако оставиш всичко както е и не промениш нищо в живота си, рискуваш да се замесиш в неблагоприятни ситуации. Преди всичко трябва да се промениш отвътре и след това ще се справиш с външните прояви.


БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Желанието да стовариш домашните си задачи на раменете на близките, може да предизвика истински скандал. Научи се да признаваш грешките си и да правиш компромиси. Не допускай небрежност и в професионален план.

В любовта - период на нежност и удоволствие, време за красиво ухажване и откровени признания. Прекарай уикенда в компанията на приятел Водолей – има за какво да поговорите.

Към средата на седмицата ще почувстваш умора от активния начин на живот, който водиш в последно време. Романтични фантазии и стремеж към красота ще те направят невероятно умиротворен и дори уязвим. Това ще бъде забелязано само близките ти, а в работата си ще бъдеш целеустремен и амбициозен. Въпреки това, звездите не те съветват прекалено да „активничиш”, пази силите си за бъдещи постижения. Вероятни са доста успешни преговори и сключването на сътрудничество с Козирози.


РАК 22.06 – 23.07

Душата ти ще жадува за романтика, но звездите горещо препоръчват на Раците да проявят колкото се може по-голяма практичност във всички сфери. Решителност и делови подход - това е мотото ти за тези 7 дни. Твоите най-добри помощници ще бъдат оптимизма и интуицията. Ако успееш да подходиш творчески в работата, тогава успехът ти е сигурен. Сега си в състояние да постигнеш много. На добър час!

Астропрогнозата през тази седмица се заключава в умението правилно и мълниеносно да се разпореждаш с получената информация, която ти дава уникалната възможност значително да подобриш своето материално положение.


В семейния живот са възможни големи разправии. Но не бързай да се самонавиваш, лошите мисли имат свойството да се сбъдват. По-добре поговори с някой представител на знака Стрелец, той може да ти даде мъдър съвет.

Възможно е кожата на лицето, тази седмица, да капризничи и прояви повишена чувствителност. В този случай се възползвай от успокояващи и овлажняващи средства, само не забравяй, че те в никакъв случай не се нанасят върху влажна кожа. Веднъж седмично може да направиш подхранваща маска, приготвена собственоръчно. Но се погрижи в състава и` да влизат продукти, непричиняващи алергични реакции.

Необходимо е да преодолееш страховете и съмненията си и да се вземеш в ръце, само така може да направиш нещо, в противен случай ще стоиш на едно място, затъвайки постепенно в блатото наоколо, неполучавайки от никъде добро решение.

Стегни се и направи решителната крачка, действай смело и инициативно, тогава много скоро ще забележиш, че появилите се трудности всъщност не са непреодолими. Вдъхновени от примера ти скоро към теб ще се присъединят поддръжници и помощници.


ЛЪВ 24.07 – 23.08

Тази седмица ще отвори пред теб нови хоризонти. Звездите ти обещават късмет във всичко. Бъди нащрек, не пропускай бизнес предложения - може да се появи интересна работа, периодът е благоприятен за пробив напред. A приятната компания през тези дни ще те отпуснете напълно и ще бъде за теб като глътка свеж въздух. Среща с приятели, хубава музика, чувство за хумор - от това се нуждаеш сега. Може да изпаднеш в неловка ситуация – ще те тегли ту към един човек, ту към друг и много трудно ще избереш нечия страна, особено ако това касае чувства. Всъщност взимането на каквото и да е решение тази седмица ще бъде затруднено, поради същата двойственост. Имай предвид, че и двете възможности за теб са благоприятни – всяка една има своите плюсове, но не са изключени и недостатъци.ДЕВА 24.08 – 23.09

Спокоен си и имаш добро настроение, наслаждаваш се на живота, на нови контакти и приятно общуване. Ако това не се отнася за теб, значи твърде много работиш, необходимо е да си отдъхнеш. Успехът в работата ще зависи от твоята решителност и организационни умения. В петък се опитай да избегнеш неприятен разговор с шефа. Покрай работата не забравяй за дома и натрупаните битови проблеми. Желателно е да отделяш повече време и внимание на близките си. През почивните дни може да обогатиш своите впечатления и да повдигнеш настроението си, предприемайки пътуване до нови, непознати за теб места.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10


Добро време за намиране на нов стил. Настрой се за това и имай предвид, че преобразяването няма да е безплатно и ще изисква финансови и емоционални разходи. Влечението към лекомислени отношения е необичайно високо, но дали да влизаш в тях или не – решаваш само ти!

Сексуалният ти живот е объркан - или малко или рядко, или няма с кой, или и двете, и друго, и трето. Като цяло, за да е идеален е необходимо да си потърсиш допълнителен любовник. Неочаквани действия и нестандартни решения - само това ще ти помогне да намериш "щастие в личния си живот."

В понеделник са възможни незначителни проблеми в работата, които не трябва да ги вземаш прекалено на сериозно. Във вторник избягвай шумните компании и от покани за партита и събирания е по-добре да се откажеш. В събота с лекота ще се справиш с всяко предизвикателство, ако не се разсейваш с дреболии. В неделя има вероятност много от твоите приятели да пожелаят да прекарат времето си с теб и ще се наложи да приложиш дипломатическите си умения, за да не обидиш някой от тях. Тази седмица може да разчиташ на силна подкрепа, а това ще се изрази като помощ от конкретни хора или неизвестни сили. Знаците на съдбата ще те заобикалят и това ще ти помогне да направиш правилния избор и да се увериш, че си на верния път. Добро самочувствие и увереност в собствените сили ще почувстваш към края на седмицата.
Времето е благоприятно за получаване на различни удоволствия – от морално удовлетворение до вкусна храна. Щастлив период и за любовни контакти.


СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Сега не губи време, опитвайки се да убедиш някого в нещо. Доказвай на практика, че истината е на твоя страна. Чувствата ти може да заглушат гласа на разума и поради това има голяма вероятност да сгрешиш. Проучи ситуацията спокойно и търпеливо уреждай отношенията си с хората, които са ценни за теб. Невероятна среща с човек, който някога си обичал и които все още не ти е безразличен, може да прерасне в нежен и чувствен роман. Ти си много общителен и излъчваш позитивна енергия, но има контакти, които са изключително неблагоприятни за теб сега - такива са с Раците и Везните

Анализирай случващите се събития, в тях може да намериш адресирано лично до теб послание, способно да преобрази живота ти. Идеално време за примирие и възстановяване на отношения. Звездите те съветват да не консервираш финансите си, а да организираш празник за близките и приятелите.

Тази седмица ще започнеш да ”изяждаш” недостига на секс в живота си - вместо целувки ще слагаш в устата си сладко, мазно и калорично. Вторият признак на неудовлетвореност – употребата на голямо количество газирани напитки и слабо алкохолни коктейли. Естествено, да купиш в супермаркета купища храна е много по-лесно от намирането на достоен сексуален партньор, но имай предвид, че колкото по-дълго отлагаш второто, толкова повече ще прибягваш към първото ...СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Очаква те една спокойна седмица. Може да се случат някакви събития, може и да не се - все едно, защото нищо от това което ще се случи сега, няма да има сериозни последици за бъдещето и няма да се отрази върху хода на живота ти. Но това не означава, че може да правиш глупости, надявайки се на безнаказаност. По-добре се заеми с текущите въпроси в тези области, в които ще ти помагат звездите. От понеделник до сряда може да анализираш своите приходи и разходи, а в психологически план - да работиш над своите страхове. От четвъртък до събота на обяд, най-добре от всичко ще върви комуникирането с чужденци и виртуалното общуване като цяло, така че успешно може да пътуваш и зад граница.

Тази седмица може да попаднеш в капана на противоречията. Емоциите ще бушуват в душата ти, но се опитай да не ги изливаш върху любимия си човек. Защо да усложняваш живота си? Изчакай до края на седмицата - страстите ще отшумяват и ще решаваш спокойно. Обърни внимание на собственото си психологическо състояние.

Нестабилността на нервната система, тази седмица, може да доведе до неприятни моменти, не само за теб, но и за тези, които са наоколо. Отпусни се, подари си нови дрехи, заеми се със спорт.  Между другото, твърде вероятно е тези срещи да придобият любовен характер.


КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Много от житейските въпроси през тази седмица ще се решават спокойно и без напрежение. Атмосферата наоколо се хармонизира и ще ти донесе успокоение. Като се започне от понеделник, може да предприемеш нещо екстравагантно в рамките на работния процес. Трябва внимателно да проверяваш постъпващата информация, за да избегнеш грешки и неточности. В сряда може да разчиташ на помощ и подкрепа от приятели, ако имаш нужда от това. Четвъртък ще бъде подходящ за завършване на стари дела. Събота е благоприятна за всички творчески начинания. В неделя освободи достатъчно време за почивка и забавления, зареди се с нови впечатления и емоции.

Ако обстоятелствата позволяват, направи дългоочакван подарък на любимия човек. Накарай го да повярва, че мечтите се сбъдват. Радостта на близките хора ще ти донесе невероятно удоволствие и ще бъде като тласък за професионални и лични постижения. В работата се въздържай от конфронтация.

Звездите те съветват тази седмица да преструктурираш интимния си живот, а именно - да поразмислиш над отношенията, в които се намираш и да ги промениш. Ако смяташ, че всичко при теб е идеално, поговори от сърце с партньора си и ще откриеш колко много тънкости, особено свързани със секса, са ти убягвали. Време е за промяна!


ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

През тези 7 дни не оставяй нищо на случайността. Не забравяй, че има такива качества като принципност и трезво мислене. И ако към това прибавиш и повече такт и умение за съпричастност ще постигнеш не само добри резултати, но и симпатиите на околните. Очаква те успех, използвай всички необходими инструменти! Време е да преразгледаш любовния си роман. Настъпила е кулминация, която може да доведе или до раздяла, или към по-дълбоки и сериозни отношения. Енергията към промяна е присъща и в професионалната ти дейност. Въпреки това, в работата, разчитай единствено на разума, не се поддавай на емоции. Много поучителна за теб може да се превърне ситуация, свързана с представител на знака Риби. Извлечи от нея съответните изводи.

Разчитай смело на други хора, ако имаш нужда от помощ, съвет или подкрепа, при това може да получиш помощ, както на думи, така и в конкретен случай. Не се страхувай да се обърнеш към другите. Подходящ период да черпиш от тяхната мъдрост и опит, както и да започнеш да правиш нещо с по-опитен партньор. Краят на седмицата ще бъде малко по-напрегнат, недовършената работа ще изисква значителни усилия и ще се наложи да се потопиш изцяло в нея.


РИБИ 20.02 – 20.03

В понеделник и вторник трябва да внимаваш с тези хора и неща, от които си привлечен. Тези неща и хора може да се окажат фалшиви, а може просто да ги приемеш за такива каквито не са и да заблудиш самия себе си. Всякакви запознанства със симпатични хора и придобиване на красиви неща ще се превърнат в разочарование. Не кани гости - това ще провокира употребата на алкохол, а той, в тези два дни е противопоказeн. Сряда е подходящ ден за отдих и любов. В четвъртък и петък се заеми със задълженията си и не забравяй за здравето си. Събота ще ти донесе невярна информация, а неделя е деня на партньорството. През следващите дни вероятно няма да бъдеш доволен от себе си. И към света около теб със сигурност ще намериш много претенции. Звездите не те съветват да зацикляш върху отрицателните мисли и преживявания, тъй като това със сигурност ще се отрази на външния ти вид. Не забравяй, че съществуват приятели. Разбира се, сега не си в настроение да каниш вкъщи шумна компания, но задушевен разговор с близък човек със сигурност ще повдигне настроението ти.

Чувствени импулси в началото на седмицата може да завъртят главата ти, особено ако решиш да хванеш бика за рогата и да получиш желаното на всяка цена. Може да се каже, че твоята упоритост и стремителност ще ти позволят да получиш това, което искаш и това, което е привлякло вниманието ти в началото на седмицата. Но резултатът може да не бъде толкова добър и да се окаже, че полученото съвсем не е такова, каквото е изглеждало в началото. С постигането на целта и разочарованието от нея може да загубиш желание за всякакво действие.

Опитай се във всичко да се придържаш към златната среда. Каквото и да става в личния ти живот – запази чувството си за собствено достойнство. В същото време не трябва да надценяваш значението на собствените си принципи, а в събота е по-добре да останеш сам за по-дълго.

 

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот