Седмичен хороскоп до 09.10: душата ви ще се потопи в цялата нежност и любов

Октомври
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Хороскоп за началото на октомври:

ОВЕН    
Проблемът, свързан със социалните споразумения и лични взаимоотношения, който остро стои пред вас повече от година и половина, през следващите две седмици безвъзвратно остава в миналото. Но преди това той ще се изостри до възможния краен предел, рязко променяйки ситуацията от 1 до 18 октомври. През това време родените през април трябва да очакват неочаквани обрати в събитията. Но и мартенските Овни също не бива да се отпускат - все още ви предстои да живеете "на педал", с високо напрежение. Ако вие продуктивно го изразходвате на работното си място, имате всички шансове за по-висока длъжност, за разширяване на пълномощията ви. Постиженията ви ще бъдат съпроводени и с повишена лична отговорност, която вие обикновено избягвате. През следващите две години обаче тя ще ви преследва упорито.

     
ТЕЛЕЦ
Последните четири месеца вие сте били доволни от живота и понякога дори щастливи от семейните обстоятелства. Постарали сте се да поукрасите дома си. Сега пламъкът на оптимизма и тщеславието (моят дом е по-хубав от всички други) спада. От 9 октомври до 9 ноември ви завладява практичност и дори малко критично, придирчиво отношение към празниците и развлеченията. Романтиката отстъпва, на нейно място идва разумната оценка на собствените възможности. От 3 до 17 октомври откровено не ви стигат парите и принудителните плащания ви дразнят. Но задължително ще се намери изход - помощ от покровител, сполучлива работа или други полезни обстоятелства. От 18 октомври до 2 ноември вашите парични трудности ще бъдат ликвидирани от солиден приход на средства. А ако не сте имали сериозни трудности, за това време съществено ще напълните портфейла си.
     
БЛИЗНАЦИ
В семейството ви всичко е наред. Това е съпроводено с мащабни дейности за повишаване на битовия комфорт, с ремонт, продажба и придобиване на жилище. До следващата есен вие сте защитени от сериозни семейни неприятности. Дребните трудности сте ги преодолели през септември. През целия октомври можете да си позволите да се трудите енергично в дома си, за благото на своето семейство. А най-добре е да ангажирате с това квалифицирани професионалисти, съсредоточавайки своето внимание върху децата, светските развлечения или собствения дребен бизнес. От 3 до 17 октомви за родените през май се формират доста сухи съпружески отношения, да не кажем дори строги. За тези, чиято кариера е само семейният статус, трудностите възникват именно там. От 2 до 17 октомври имате реална възможност да ги минимизирате.
     
РАК
От 6 до 17 окомври вашите семейни или професионални ангажименти попадат в турбулентност. Редица непредвидени събития обръщат вектора на събитията и вашата задача е да се ориентирате навреме и да вземете подходящото решение. Най-простото е всичко да се захвърли, да се отхвърли. По-трудното е после да се създаде. През следващите две години ще ви бъде доста трудно да смените местоработата си, затова всяка подобна стъпка трябва да бъде старателно подготвена. От средата на октомври до края на януари следващата година ситуацията в работата ви или с далечни (живеещи далече) роднини може да стане доста двусмислена и сложна. Използвайте своята способност да предвиждате опасността и избягвайте загубите. От 3 до 17 октомври това могат да бъдат парични загуби.
     
ЛЪВ
Почти през целия октомври вие работите много и печелите много, но всичко веднага изчезва някъде, изтича през пръстите ви. От 8 до 17 октомври парите отиват за децата или се стопяват заради инвестиции в бизнеса и за лично творчество. "За хляб" обаче винаги ще остане. Финансовото ви положение ще се стабилизира и ще стане съвсем удовлетворително през последната десетдневка на октомври. Отминалото лято за вас бе безкраен празник - за душата и за бита също. Той свършва на 9 октомври, оставяйки ви приятни спомени, здрав вид и надежда за по-нататъшно подобряване на вашето имотно и финансово състояние. За да я осъществите през целия октомври и началото на ноември всичките си сили отдавайте на материалния труд. Ако сте служител, след 12 октомври се борете за по-висока длъжност.
     
ДЕВА
През целия октомври вие сте изпълнени със сили, работоспособност, желание да държите здраво кормилото на своята съдба и да диктувате своята воля на обстоятелствата. Амбициите ви са толкова големи, колкото е възможно за вас, дори и малко повече. Нека те станат двигател на вашите постижения. В четвъртък и петък вие сте докрай претоварени със своята значимост и грижи - само да не ви подведе кръвното налягане. Но именно в тези дни можете да свършите повече неща в своя полза, откогато и да е. Предварително планирайте важните стъпки. Едновременно с това анализирайте всички събития. Дори дребните неща могат да ви разкажат много за това какво можете да постигнете през следващите месеци. От 9 до 17 октомври за августовсикте Деви се усложняват съпружеските или домашните обстоятелства - борете се, преодолявайте ги. Бъдете внимателни към пенсионери и финансови документи - до 17 октомври всичко трябва да се сложи в ред.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg