Любовен хороскоп за ноември: Вселената ви дарява с щастие и красота

Октомври
Овен
Месец ноември ще бъде доста напрегнат за представителите на зодия Овен.Сега не е моментът да се отпускате. Преследвайте целите си и трудът ви ще се отплати.
Необвързани: Липсата на свободно време ще бъде пречка. Не се поддавайте на емоциите си, а се опитайте да промените графика си и да се забавлявате, когато е възможно.
Обвързани: През този месец с половинката ви ще бъдете на вълната на „сивото ежедневие“. Само от вас зависи да върнете романтиката в отношенията.
 
Телец
Телци, изненадите през ноември няма да имат край. Добрата новина е, че месецът ще премине като миг, защото ви очакват много приятни изживявания.
Необвързани: Времето навън може и да не е особено благоприятно, но ви очакват много пътувания, които не само ще разширят кръгозора ви, но и ще доведат до запознанство, за което има голяма вероятност да се превърне в дългосрочна връзка.
Обвързани: Неизчерпаемата ви енергия ще бъде причината с половинката ви да се отдадете на приятни преживявания през ноември. Точно така, спалнята ще бъде любимото ви място през този период, който е и изключително подходящ за увеличаване на семейството.
 
Близнаци
Опитайте се да останете спокойни и концентрирани през месец ноември. Около вас ще има доста предпоставки за разправии както на работното място, така и у дома, но всички те могат да бъдат разрешени с разговори.
Необвързани: През този месец ще ви бъде изключително трудно да се въздържате, когато изпаднете в конфликтни ситуации. Ето защо най-добре би било да подхождате внимателно, когато става дума за нови запознанства и отношения с противоположния пол.
Обвързани: Премисляйте внимателно всяка дума, защото е възможно разправиите с половинката да прераснат в скандал, породен от дреболия.
 
Рак
Усмивки, добро настроение и много енергия – тези дума напълно точно описват начина, по който ще протече месец ноември за представителите на зодия Рак.
Необвързани: Забравете за всички предпазливости и действайте импулсивно. Да, със сигурност ще ви бъде трудно, но навикът ви да премисляте всяка ситуация ви пречи да срещнете идеалния човек за вас.
Обвързани: Сега е моментът да поглезите половинката и да ѝ покажете колко много означава тя за вас. Реализирайте всяка една идея, която ви хрумне, независимо колко щура е тя, и ви уверяваме, че жестовете ви няма да останат неоценени.
 
Лъв
Месец ноември е идеалният момент да се впуснете в нещо ново и вълнуващо. Все пак рискът е в кръвта ви и сега е моментът да се възползвате от всички възможности, които той може да ви предостави.
Необвързани: Вроденият ви чар и умението ви да се превръщате в център на вниманието ще бъдат основните „виновници“ за ново запознанство, което ще ви разклати из основи. Забравете за предпазливостта и се впуснете в новата връзка, макар и да не сте сигурни дали тя ще бъде дългосрочна.
Обвързани: Имате нужда от разнообразие в любовния живот и месец ноември е моментът, когато ще го получите. Планирайте пътуване и покажете на човека до вас колко много значи за вас.
 
Дева
Скъпи Деви, сега е моментът да се отпуснете и да се наслаждавате на хубавото в живота. Забравете за досадните ангажименти и се отдайте на приятни преживявания, които ще ви дадат нови сили и много енергия.
Необвързани: Не бъдете мнителни към новите хора, които ще се появят в живота ви. Отдайте се на емоциите си и изживейте всеки миг с новия човек по най-добрия начин.
Обвързани: Имате нужда от почивка и ноември е месецът, който е идеален за тази цел. Забавете темпото и планирайте вълнуващи преживявания с любимия човек.
 
Везни
Месец ноември не е моментът да рискувате. Запазете самообладание и премислете добре всяка възможност, преди да предприемете важна стъпка. Необвързани: Представителите на зодия Везни трябва да бъдат изключително предпазливи през месец ноември, тъй като не е изключено да се запознаете с недоброжелатели. Не показвайте мнителността си, но и не се доверявайте на всекиго.
Обвързани: Бъдете внимателни в отношенията с половинката и в изказванията си. Моментът е подходящ за провеждане на сериозни разговори за бъдещето на връзката ви, но подбирайте думите си изключително внимателно.
 
Скорпион
Забавете темпото и си дайте заслужена почивка през месец ноември. Най-добрият начин да избягате от ежедневието и като организирате незабравимо приключения с близките ви хора, което ще ви накара да забравите за всички досадни задължения.
Необвързани: Месецът е изключително подходящ за започване на връзка. Съберете смелост и направете първата крачка.
Обвързани: Намекнете на половинката, че имате нужда от разнообразие и оставете изненадите в негови ръце. Уверяваме ви, че няма да съжалявате.
 
Стрелец
Представителите на зодия Стрелец ще имат нужда от „събуждане“ през този месец. С други думи – необходимо е да се отърсите от всички негативни мисли и да се настроите на по-спокойна и лежерна вълна.
Необвързани: Изненадите няма да спират през целия месец, а най-голямата ще бъде човек от миналото ви, който ще ви накара да си спомните какво е истинска тръпка. Този път не се колебайте, а бъдете откровени. Обвързани: Започнете месеца по най-добрия начин – подгответе специална вечеря за половинката и подарък, който ще се помни дълго.
 
Козирог
Скъпи Козирози, апатията, която ви е обзела от началото на пролетта, най-после ще ви „напусне“ и настроението ви значително ще се подобри. Използвайте този период, за да наваксате с приятни срещи в близки хора.
Необвързани: Месец ноември е моментът да дадете воля на емоциите си и те със сигурност ще ви отведат на ново място, което ще се окаже началото на една красива връзка.
Обвързани: Не бива да очаквате от половинката ви да се грижи за всичко – бъдете инициативни и организирайте сами пътешествие, което ще накара и двама ви да се отпуснете и да подобрите отношенията си. Моментът е изключително подходящ за увеличаване на семейството.
 
Водолей
Водолеи, време е да се замислите за себе си и да си дадете почивката, за която мечтаете отдавна. Независимо дали става дума за еднодневно бягство от града, или за дълго пътешествие, важното е да изберете дестинация, която свързвате с положителни емоции.
Необвързани: Въпреки желанието ви да останете насаме със себе си, именно месец ноември ще ви срещне с нов човек, който ще се окаже всичко, което сте искали и сте си представяли. Обвързани: Връзката ви с любимия човек ще разцъфтява през този месец. Ще ви бъде трудно да сдържате емоциите си, а и няма да бъде необходимо, тъй като те ще покажат на половинката ви колко много значи той за вас.
 
Риби
Месец ноември е времето, в което представителите на зодия Риби трябва да забравят за инерцията и да станат по-активни както в професионален, така и в личен план.
Необвързани: Есента е период, в който желанието ви за приключения е сериозно занижено, но не бива да позволявате настроението ви да се превърне в пречка да се забавлявате.
Обвързани: Половинката ви ще има нужда от специално внимание през този месец. Не очаквайте от човека до вас да бъде единственият активен в отношенията ви. Вземете нещата в свои ръце и организирайте романтична вечер, която ще ви сближи.
Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот