Големият месечен хороскоп за Ноември: сърцето ви ще намери щастието

Ноември

   Първата половина на месеца може да се окаже един от най-сложните периоди през тази година. До 16-17-ти включително, житейските обстоятелства ще бъдат доста нестабилни, ще усещаме недостиг на сили и ресурси. Впрочем, от 1 до 3 ноември нещата няма да са чак толкова лоши. Изобщо началото на ноември може да донесе известно изостряне на интуицията и мнозина ще открият съмишленици и покровители, които ще им помогнат да решат успешно един или друг проблемен въпрос. Затова пък през периода от 4 до 8 ноември е висока вероятността за непредвидени разходи, погрешни решения и просто неприятности. Не е изключено също така и внезапно да се почувствате зле, затова през тези дни би следвало по възможност да не се натоварвате.


   На 13, 14 и 15 ноември има вероятност за позитивни новини и успехи във финансовата сфера.
  След 18 ноември започва абсолютно друга, много по-благоприятна част от месеца. Ще се появят нови възможности, интересни предложения за ползотворна работа и успешно решаване на най-разнообразни задачи.  Очакват ни интересни пътувания, полезни познанства и резултатни преговори с партньори. Мнозина ще съумеят да осъществят изгодна сделка, да получат важен документ, да преодолеят едно или друго затруднение от юридически характер, да придобият нови знания и умения. Ще работим с голям хъс и въодушевление, заемайки се смело с най-непреодолимите неща и постигайки нелоши резултати.
   Постарайте се да се освободите от важни ангажименти на 6, 8, 12, 16, 20, 27, 28 ноември.

Овен

Едва през последната десетдневка на месеца разположението на звездите ще бъде благоприятно за Овните – дотогава ще им се наложи доста да се поизпотят и нервират. Чак до 20-ти работният график на Овните ще бъде много напрегнат, вероятни са многобройни трудности и спънки. Вие ще трябва преди всичко да се пазите от финансови загуби и неправилни решения в бизнеса, затова всякакви делови пердложения следва да се приемат с голяма предпазливост. Не бързайте със сделките и договорите, старайте се по-често да проверявате наличната информация. Сега е много важно да следите за здравето си, да се храните правилно, да спазвате режима си на сън и отдих (независимо от напрегнатия делови график). Около 21-и ситуацията трябва да се промени към по-добро. Овните ще усетят прилив на бодрост, ще почувстват известна свобода и ще съумеят да открият за себе си нови перспективи за развитие, както в деловата сфера, така и в личен план. В края на месеца нараства вероятността за пътуване в чужбина, а така също и за преговори с партньори от други страни. Мнозина ще съумеят да постигнат видим напредък в работата си, да разширят своя кръг от познати, да придобият нови знания и полезни навици.
 
ТЕЛЕЦ
  През ноември на Телците няма да им е розово, тъй като по-голямата част от месеца ще премине под влиянието на противоположния им знак - Скорпиона. Ще ви бъде трудно да контролирате развитието на събитията, а може би и изобщо ще ви се наложи да играете по чужда свирка. През първата половина на месеца ще се усеща известен спад на силите, при това времето, през което няма да ви върви, може да продължи чак до 17 ноември. Всекидневните ангажименти ще се окажат неочаквано трудоемки, непредвидените проблеми ще нарастват и във връзка с това мнозина ще усетят недостиг на сили и ресурси. За да се минимизират възможните загуби, следва особено старателно да се подхожда към избора на делови партньори и да не се правят опити да се форсират събитията - това няма да доведе до нищо добро. Личният живот също може да не върви много благополучно, възможни са кавги и разногласия с приятели и близки. Втората половина на месеца ще премине малко по-добре - пред вас ще се появят нови перспективи и възможности, макар че не бива да очаквате лесни успехи. Този период е по-подходящ за съвместни делови инициативи, а така също и за решаване на въпроси, свързани със здравето и допълнителните доходи.

БЛИЗНАЦИ
  Близнаците са изключително подвижен и активен знак, затова мудното начало на ноември може да събуди във вас усещане за скука и емоционален спад. През първата половина на месеца е по-добре да не тръгвате в командировки и да не правите ценни покупки. Отношенията с колегите ви в службата ще бъдат малко опънати, освен това са възможни проблеми с техниката и разни други не много сериозни неприятности. Затова пък втората половина на ноември ще премине под явното благоприятно влияние на звездите. Близнаците ги очакват успехи в работата и общуването, мнозина ще намерят нови делови партньори, ще установят полезни връзки, ще започнат поредния етап в работата си, ще усвоят непозната сфера на дейност. Личният живот също ще бъде наситен с позитивни събития. Предстоят ви интересни срещи и познанства, при това някои от тях може да прераснат в приятелски или дори любовни отношения.

РАК
  За разлика от останалите знаци, Раците ще преживеят този нелек месец доста спокойно, макар че някои проблеми могат да възникнат и при тях. По-скоро ще ви се наложи да завършите някои проекти, започнати още през лятото (вероятно през юли). Първата половина на ноември е много подходяща за творчески търсения, обучение, аналитична работа, планиране на следващи действия. В делови план ще се наблюдава известно затишие, макар че не се изключват сериозни размествания като смяна на партньори и покровители. Тези промени почти няма да изискват от вас активно участие – те ще се случат от само себе си, като естествен край на някоя ситуация. Около 20-ти ще се появят множество нови идеи и това ще помогне на Раците да решат успешно редица важни въпроси, свързани с обезпечаването и благополучието на вашите близки.

ЛЪВ
Първата половина на месеца за вас ще бъде явно негативен период, през който вие рискувате да застанете лице в лице със своите проблеми, лишавайки се от обичайната подкрепа от страна на околните. Нелеката ситуация в работата, а така също и не съвсем гладкото общуване с колеги и приятели могат да съвпаднат с известно влошаване на здравето (особено вероятни са проблемите с гърба и сърцето). Заедно с това звездите внушават на Лъвовете желание да изпъкнат, да се покажат от най-добрата си страна, да повишат авторитета си и да се изкачат по стълбата на кариерата. Със съответните инициативи е по-добре да се изчака поне до средата на месеца, а най-добре до 20-ти ноември. След този ден ситуацията би трябвало да се промени позитивно, вие да станете по-резултатни и най-накрая, просто да започне да ви върви повече. Това време става чудесно както за почивка, така и за работа - бързайте да се възнаградите за принудителното бездействие през първата половина на ноември.
 
ДЕВА
  Този месец няма да донесе на Девите особени трудности, макар че не се налага да се очакват от него и съществени успехи. Вие ще сте малко разсеяни, което може да повлияе на ефективността на вашите действия. На много от Девите ще се наложи да отлагат едни или други неща, да отлагат и пренасрочват пътувания, срещи и други отговорни мероприятия. Вероятно ви предстои да си изясните някои финансови ангажименти, които сте поели върху себе си в доста далечното минало. През втората половина на месеца ще ви се наложи по-вероятно да се заемете с подреждането на дома си, с битови дейности и решаването на различни семейни проблеми. Мнозина ще се снабдят с нова битова техника, мебели или ще направят ценна придобивка, способна да донесе радост, да направи живота ви по-уютен и да повиши вашия престиж. Този период е благоприятен за покупки, водене на преговори с партньори (включително и такива в чужбина), а така също за делови и развлекателни пътувания.

ВЕЗНИ
   По-голямата част от важните събития, предвидени за вас тази есен, вече са отминали - настъпва период на почивка и трупане на сили. Въпросите, които все още предстои Везните да решават, са по-скоро свързани с финансови обстоятелства. На мнозина ще им се наложи да се договарят за получаване на кредит, да обсъждат различни нюанси в деловите договори с бизнес партньори. Темата за бюджета нееднократно ще възниква и в общуването у дома, което може да доведе до всевъзможни търкания и разногласия. Някои Везни ще се сблъскат с недостиг на средства за едни или други проекти, които искат да стартират именно сега. Постарайте се да ограничите малко своите апетити, за да не се окажете пред лицето на истинска парична криза. Последната трета на месеца ще донесе на Везните емоционален подем, а така също и множество интересни събития, впечатления и възможности за растеж. Мнозина ще направят успешно пътуване, ще съумеят да разширят своя кръг на общуване и ще се замислят за придобиване на нова кола.

СКОРПИОН
 Ноември е месец на Скорпиона, затова за вас той е едва ли не най-важният през годината. Той ще бъде богат с интересни възможности и съдбоносни събития - проявете качества и не изпускайте късмета си. В началото на месеца следва да се обърне особено внимание на здравето и семейното благополучие. На 8-ми ще има сериозни промени, които е възможно да са свързани с преместване в ново жилище или преминаване на друга работа. В този ден мнозина ще съумеят да сключат важна сделка, да приключат някакъв отговорен проект, да решат успешно принципен въпрос от административен или юридически характер. С изключение на този ден обаче, първата половина на месеца не е подходяща за сериозни начинания - обстоятелствата изобщо няма да са във ваша полза. След 20-ти графикът ви ще стане много по-малко натоварен, ще се появи повече свободно време, възможности за почивка и творчески търсения. Този период е много подходящ за покупки, различни нововъведения, стартиране на нови перспективни проекти, общуване със семейството и приятелите.


СТРЕЛЕЦ
  В живота на Стрелците започват да се набелязват нови позитивни тенденции, които обаче ще се проявят пълноценно по-скоро през втората половина на ноември, дори чак с настъпването на зимата. Засега събитията ще се развиват вяло и бавно, което съответно ще повлияе и на вашето настроение. Мнозина ще усетят емоционален и физически спад, нежелание да полагат каквито и да е усилия, способни да променят хода на нещата. След 17-ти обаче ситуацията ще се промени и тогава графикът ви ще стане много по-наситен. През втората половина на месеца вие ще общувате много и плодотворно с най-различни хора, ще вземете активно участие в светския живот. Мнозина ще съумеят да завържат полезни делови контакти, да проведат успешни перговори с партньори, да постигнат нелоши резултати в работата си и да стабилизират своето финансово положение. Като цяло, сега Стрелците имат всички шансове да компенсират с лихва непродуктивното начало на месеца. Особено благоприятен период ще настъпи след 22 ноември.

КОЗИРОГ
 Този месец ще стане за вас период на активни и ефективни действия – дори независимо от това, че земната стихия няма да играе кой знае каква важна роля на небето. През ноември Козирозите ги очакват интересни стрещи с представители на интелигентни и престижни професии – лекари, учени, политици и т.н. – сред които могат да се окажат бъдещите им съюзници и покровители. Изобщо, контактите, установени сега, обещават да бъдат изключително полезни. Първата седмица на месеца не е твърде благоприятна за решаването на важни въпроси, сключване на сделки и встъпване в нови общности - с подобни неща Козирозите е по-добре да се занимават след 8 ноември. На мнозина от вас им предстои да сменят деловия си партньор, което може да бъде провокирано от някакви финансови обстоятелства. За сериозни неща и бизнес най-подходяща е третата десетдневка на месеца.

ВОДОЛЕЙ
 Ноември ще бъде за вас доста напрегнат месец - на мнозина от Водолеите им предстои уморително разкъсване между работата, семейството и собствените чисто лични интереси. Най-вероятно е вие да изпитате остро желание да захвърлите всички ангажименти и да се заемете със своя личен живот. Впрочем, през първата половина на ноември подобна тактика може да се окаже оправдана – сериозни въпроси, свързани с работа и кариера, сега все едно е по-добре да не бъдат решавани. Имунитетът на Водолеите ще бъде малко занижен, което ще се прояви с повишен брой простудни заболявания – отнесете се към своето здраве с необходимото внимание. След 21 ноември житейските обстоятелства ще станат много по-благоприятни. Заключителната трета десетдневка на месеца ще донесе множество разнообразни перспективи: свежи идеи, нови познанства и добри резултати в най-различни сфери на дейност. Звездите ще съдействат за успеха на всякакви ваши начинания, а така също и за отдих в компанията на добри приятели.
 
РИБИ
  На 1 и 3 ноември е възможно да се състоят интересни срещи, полезни познанства и други позитивни събития, но още на 4-ти ноември настъпва явно неблагоприятен период, който ще продължи плътно до 14 ноември. Също като другите знаци и Рибите ще се сблъскат с многобройни трудности в работата си, ще усетят физически и емоционален спад. В същото време следва по възможност да избягват пътувания, сключване на договори, а така също и решаването на въпроси, свързани с получаването на важни документи и лицензи. На 15 ноември ще се появят първите лястовички на бъдещите промени към по-добро - много Риби ги очакват добри новини, приятни изненади и благоприятни обстоятелства както в работата, така и в личния им живот. Положителните тенденции ще се стабилизират окончателно около 21 ноември. Най-продуктивна ще се окаже последната десетдневка на месеца. Вие ще се заемете с мащабни и важни проекти, ще установите нови контакти с полезни хора, ще разширите кръга на приятелското си общуване. Близките и приятелите ви със сигурност ще ви зарадват с успехите си и ще могат да ви окажат всяческа подкрепа, ако възникне необходимост от това. На 25 ноември е възможно известно напрежение в отношенията с любовния партньор и все пак последната седмица на месеца ще остави най-хубави впечатления.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот