Хороскопът на Алена за ноември: кармични врагове и направата на магии, ако сте си ги заслужили заради ваши минали действия

Ноември

Извънредно от Алена: специален езотеричния хороскоп  за Ноември!

ОВЕН

Вашата задача е да уравновесите кармата, натрупана в миналите ви прераждания, частично или напълно пренесена в настоящия живот, но без намесата на магии, а с коректни разговори през този месец. Добре е да се стремите към отговорност за действията си и поставените ви задачи в житейски и професионален план, но не в зоната на магиите и злото, а в зоната на добротворството.

ТЕЛЕЦ

Изпитанието ви предполага непрекъснати промени на житейската среда и след време на работното място, докато намерите равновесие между личностното си развитие и възприемането на поведението на хората в кармичен план. Ще сте критикарски настроени. Няма да позволите нито на роднините, нито на приятелите си да живеят извън установения обществен ред. Не бива да действате с насилствено енергийно влияние.

БЛИЗНАЦИ

Не успявате да видите и разберете себе си, да установите равновесие и синхрон между своето висше и низше начало, затова сте склонни да прибягвате до магии. Възможно е да се превърнете в догматици, без никакъв шанс за развитие. Няма да сте в състояние да възприемате живота в дълбочина, а само като повърхностно външно изражение.

РАК

С хората около вас, с които сте кармично свързани, отново сте се срещнали сега и трябва да научите урока си, защото компромисът е единствения път да оцелеете, особено ако вината за появата на кармичните врагове е ваша. Ако поработите над егото си, ще успеете да изчистите и недостатъците си без да вините за тях направата на магия върху вас.

ЛЪВ

Време е да се справите с вътрешните си врагове – гневът, яростта, злината, слабоволието, отрицателното отношение към обществото, както и да приемете принципите и общоприетите норми на поведение в обкръжаващия ви свят, но не и на незримия в зоната на Мрака. Законът на кармата стимулира възможността ви да се развивате в съзвучие със своето време и да не деградирате, заради неоправдан консерватизъм.

ДЕВА

Ефектът от личната ви промяна ще се прояви не толкова чрез себеизявата, а чрез всеобхватното пречистване на личността ви, основавано на законите, заложени в развитието на Духа. Добре да тръгнете по пътя на себепознанието, както и да усвоявате науки в областта на философията и изучаване на религиите, за да стъпите на твърда почва и да не допускате грешки в световъзприятията си.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот