Алена: Тези зодии ще се къпят в пари през ноември

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Последният месец на есента ще бъде труден за представителите на всички зодиакални знаци. Ще се наложи да спестяват и да работят усилено, за да постигнат просперитет.

През ноември представителите на няколко зодии ще имат шанс да подобрят значително финансовото си състояние и да се изкачат нагоре по кариерната стълбица. Други пък ще трябва да бъдат по-внимателни с харчовете си, за да не посрещнат зимата без пукната пара.

Овен

В началото на месеца представителите на тази зодия ще бъдат обезкуражени: парите ще се топят пред очите им със скоростта на светлината. В края на месеца обаче ситуацията ще се промени.

Пред Овените ще се появят няколко варианта за допълнителен доход, от които не бива да се отказват. Това ще засили финансовото им положение и ще помогне да завържат изгодни връзки.

Телец

През ноември Телецът ще има голям късмет. Месецът ще бъде икономически стабилен и печеливш и няма да се налага да влага много усилия.

Астролозите препоръчват да харчите с удоволствие, както и да покриете дълговете и заемите си. Освен това през ноември спокойно можете да започнете собствен бизнес.

Близнаци

За Близнаците ноември ще бъде печеливш месец, но не бива да се радват много. По-добре е да заделят част от спечелените средства за бъдещето. През зимата финансовото им положение ще се разклати.

Струва си да се доверят на интуицията си или на идеите, които им идват.

Има шанс да спечелят от лотарията или да започнат печеливш бизнес, но звездите не препоръчват да дават пари на заем.

Рак

Последният месец на есента ще бъде финансово нестабилен за Раците. Има шанс както да се издигнат  на ново ниво, така и да влязат в големи дългове.

Звездите съветват да се отнасят внимателно към всички сделки, да отказват съмнителни оферти и да не рискуват имуществото, с което разполагат. По-добре е да отложат всички големи покупки до зимата.

Астролозите също така предупреждават за възможно повишение в работата.

Лъв

За Лъва ноември ще бъде месец на решителни действия. Няма нужда да чакате помощ от никого. Само вие сте в състояние да повлияете на финансовото си състояние. Ще се наложи правилно да планирате бюджета си и да работите усилено.

И резултатът няма да се забави. До края на месеца ще бъдете възнаградени за упорития си труд и ще имате нови изгодни запознанства.

Дева

През ноември Девите не трябва да очакват финансов просперитет. Звездите препоръчват да спестявате пари, защото в средата на месеца ще се появят непланираните разходи.

С работа на непълно работно време или повишение ще можете леко да подобрите финансовото си състояние. Бъдете по-активни в работата, за да може шефът ви да ви забележи.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg