Любовният хороскоп за седмицата: Всеки ден ще усещате щастието, което се излизва към вас

Ноември

Какво очаква всяка една зодия по отделно, вижте в следващите редове. Любовният хороскоп за седмицата до 07.11: 

Овен

Тази седмица ви подтиква да продължите с активния начин на живот, който поддържате и до момента. Нещата определено ви се получават, така че ще е чиста загуба на време да стоите със скръстени ръце. Ще сте във вихъра си не само на работното място, но и у дома. Имате сили и енергия, за да отделите достатъчно грижа и внимание на всеки член от семейството. семейство, грижа, внимание, време.

Телец

Ще се чувствате опиянени от успеха, който ви спохожда напоследък. Внимавайте да не си повярвате прекалено много, защото при падане отвисоко боли много повече. Може да почувствате желание да промените нещо в себе си, в характера си, във външния си вид. Нека тези промени не бъдат драстични и необратими.

Близнаци

Ще научите много важни уроци през тази седмица, Близнаци. Новопоявила се персона във вашия живот ще ви даде да разберете, че не можете да преминавате от едно ниво в следващо, когато вие си пожелаете. Това ще ви дойде малко като гръм от ясно небе, но вие сте адаптивни и изключително бързо ще си върнете баланса и чувството на взаимна любов и отдаденост.

Рак

За жалост тази седмица не е от най-добрите ви за сезона и ще усещате фрустрация в личните си взаимоотношения. Сякаш губите контрол над ситуацията, а умората, която сте натрупали до момента с нищо не ви помага. Не позволявайте обаче това да бъде краят, а впрегнете целия арсенал от находчивост, психологическа манипулация и помощ от приятел, за да възвърнете позициите си на любовния фронт. двойка, караница, недоразумения

Лъв

Лъвовете, които от доста време са в обтегнати отношения със своите половинки, ще трябва да вземат решение дали да се сдобрят или е крайно време вече за раздяла. Не се притеснявайте ако изберете втория вариант. Имате достатъчно добри приятели и роднини, които няма да ви оставят в този труден за вас момент и ще ви помогнат да преодолеете по-бързо разочарованието.

Дева

Тази седмица звездите ще бъдат на ваша страна, Деви! Всеки ден ще усещате щастието, което се излизва към вас сякаш директно от рога на изобилието. Това ще ви направи не само весели, но и щедри. Зарадвайте любимите си хора с подарък, нищо че до Коледа остава месец. Усмивките им ще напълнят с радост и вашето сърце, а споделените моменти остават за цял живот.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот