Седмичният хороскоп: намираме се под мощното покровителство на Съдбата

Ноември

Хороскоп за  седмицата до 5 ноември.

ОВЕН

Ако правилно и пълноценно използвате възможностите, възникнали през първата половина на ноември, можете съществено и не прекалено скъпо за себе си да се погрижите за здравето си и да подобрите своите битови и трудови условия. При това за сметка на предприятието (фирмата) или на конкретен покровител. Това може да бъде вашият началник, родител или порасналото ви дете, достатъчно самостоятелно и платежоспособно. Можете да разширите и подобрите асортимента на използваната битова техника и инструментите за работа. По-мащабните планове ще се осъществяват чрез кредит - сега той може да бъде напълно безопасен и изгоден. Ако го използвате умело и разумно, разбира се. Най-благополучните дни през седмицата са петък и събота.
     
ТЕЛЕЦ

Сега вие сте най-успешни в съществуващ брак, в търсене на успешно съпружество и делово сътрудничество. Има смисъл да съсредоточите своите усилия и да търсите максимална полза и изгода именно в тази сфера на живота - вашето обкръжение, с което вие сте свързани с много нишки. Успешни са всички, които се занимават с консултации - юристи, учители, психолози. Придобиването на имот, солидно имущество и страничните въпроси, свързани с това, се решават ефективно и изгодно за вас. Младите хора могат да получат в това съществена помощ от родителите си. През тази седмица се сключват особено успешни съюзи и сделки. Най-добрите дни за решаването на важни въпроси са четвъртък, петък, събота.
     
БЛИЗНАЦИ

Продължава процесът на подобряване на вашия дом, разрастване на семейството и получаването на заемни ресурси или наследство за всички тези подобрения. Всичко това потенциално е възможно за всеки от Близнаците. Реално много неща зависят и от вас: вие ще трябва да инвестирате ресурси във вид на своя професионален и интелектуален потенциал. Да го проявите и да получите от него най-голяма полза можете от 8 до 28 ноември. Работещите хора са на прага на служебно повишение или получаване на различни по вид преференции. В четвъртък могат да възникнат затрудняващи битови ситуации - преценете тяхната сложност и вземете мерки за ликвидирането им. В петък и събота в дома ви се случват всички онези хубави неща, на които можете да разчитате през тази година.
     
РАК

За родените през първата десетдневка на юли, продължава тази проточила се "криза на отношенията" с околния свят като цяло, не само с един конкретен човек. Съветът към тези хора е да сменят кардинално професията, социалния статус и семейното си положение. Ако пък всичко това ви устройва, то се погрижете за съпружеските си отношения или се постарайте да обновите максимално условията на труд. Например, заплащането. В понеделник поговорете на тази тема директно с висшестоящите. В понеделник и вторник на преден план ще изплуват финансовите въпроси с някакви подробности и дреболии. Това ще ви позволи да се ориентирате правилно за дългосрочните перспективи и да се опитате да въздействате върху ситуацията.
     
ЛЪВ

През тази седмица в семейството ви протичат позитивни събития. Във вторник можете да се възползвате от тях и да обърнете хода на нещата в нужната пооска. В четвъртък ви предстоят дребни финансови затруднения, а в петък всичко това се компенсира с много добър доход или придобивка. Не пилейте сили и време за дреболии, поставяйте си мащабни цели. Помнете, че до края на следващото лято вие ще трябва значително да повишите нивото на своето благосъстояние. Върху това трябва да работите конкретно, а не просто да мечтаете и да искате. От 3 до 9 ноември общувайте повече с престарелите си роднини, ползата ще е и за двете страни. Същите дни са благоприятни за оформяне на финансови документи.
     
ДЕВА

Върху вас "пада" толкова много космическа енергия, че дай Бог да успеете да я "усвоите" без да си навредите. Ако ви сравни човек с радиоприемник, може да се каже, че сега вие работите на пълна мощност и в широк диапазон. Важното е да няма излишни щумове. Повишената самооценка трябва да спомага за перспективните ви намерения, добре обмислени и пресметнати. Положителните промени във външността са задължителни. Още повече, че мнозина рискуват да натрупат излишни килограми - така се материализира неизползваната "социална" подкрепа от космоса. Физическата активност и деловият натиск са добре приети. В противен случай е голям риск от изостряне на хронично заболяване. С други думи, водете активен и напорист начин на живот!

ВЕЗНИ

Всички придобивки в семейството и ремонтни дейности вкъщи ще дадат добър резултат. Този период е и най-подходящ за придобиване и продажби на имущество. Много неща в живота ви сега протичат "тайно", не по ваша инициатива, но практически всичко е във ваша полза. Проверете това предположение в петък и събота - доколко ще са наред вашите дела и душевно състояние. Заедно с това определете кой и какво става за вас опора и подкрепа, източник на материални блага. С тези хора и организации е добре да си сътрудничите по-дълго. Сега космосът дава зелена светлина на онези, които искат да си починат и да поправят здравето си.
     
СКОРПИОН

Вашите делови намерения и планове срещат подкрепата на обстоятелствата, а вашата воля въздейства върху положението с ангажиментите ви, променяйки всичко, което се случва в желаната посока. Вие ще се окажете реално печеливши, ще осъществите своите планове и намерения. В същото време би трябвало да се появи подкрепа от страна на обществото, корпоративни перференции, влиятелни приятели и покровители. Критерий за успех е вашият авторитет в обществото. Вие заемате "ръководни позиции" в онази група, която ви е близка - професионална или приятелска. С други думи, чрез волеви усилия вие постигате някакъв конкретен успех, осъществявате своите надежди и намерения. Най-хубавите събития се случват в петък и събота.
     
СТРЕЛЕЦ    

На дневен ред е вашето социално положение, неговият ръст, издигането в кариерата. Всеки има своя таван, своите планове е намерения. И всички те могат да бъдат изцяло или частично (в зависимост от мащаба) осъществени в годишна перспектива. През тази седмица е полезно да направите най-мощните усилия, да задействате своята програма с най-голям ефект. Показателни позитивни събития се случват в петък и събота. Да не забравяме, че вие сте в последния месец от вашата лична година - всичко, което се случва, е краен резултат от изминалата година и плод на вашите усилия. Тези плодове би трябвало същестевно да повишат нивото на вашето благосъстояние. Бройте пиленцата!    
     
КОЗИРОГ    

В много неща вие все още се намирате под мощното покровителство на Съдбата. Това се усеща явно от средата на септември до средата на ноември, но с различна степен на очевидност ще подобрява живота ви до септември следващата година. Значи всичко реално, материално, веществено, което вие искате да осъществите в живота си, трябва да осъществявате сега. Вие можете да се ориентирате доколко успешно е това развитие по това какви "поощрения" и знаци на уважение ще получите от обществото, от приятелите си, от своите по-големи деца и внуци. Както и от чужденци и живеещи далече роднини. С други думи, всяко поощрение, всяка радост и предмет на гордост ще ви покажат накъде да вървите по-нататък, къде съдбата е приготвила за вас "вкусна хапка".    
     
ВОДОЛЕЙ    

Имате всички шансове да получите солиден доход от държавни организации, с които си сътрудничите или взаимодействате или повишаване на доходите във връзка с постигнато от вас служебно положение (реализационна власт). Тук влизат лихви, кредити за бизнес, социални преференции (плащания), пенсии и т.н. Ако е дошло време да решавате въпроси, свързани с наследство, сега е моментът да ги отрегулирате за всеобща полза и съгласие. Вашите организаторски способности, и без това доста високи, се засилват и вие непременно ще им намерите достойно приложение. Това повишава авторитета ви в обществото. Всякакви кризисни ситуации от личен характер, свързани със здравето, също могат да бъдат благополучно решени през този период.    
     
РИБИ    

Обективните трудности на февруарските Риби, продължаващи от средата на октомври до края на януари, сега могат са бъдат изгладени, частично или в голяма степен решени. Направете това по пътя на преговори, чрез оформяне на нужните документи, дори чрез съдебен процес. Той ви обещава печеливша позиция до края на ноември. Най-успешните договори, контракти и бракове се сключват от 2 до 16 ноември. Всички публични, законни, юридически акции планирайте за този период. През тази седмица най-добрите дни са петък и събота. От 3 до 15 ноември в семейството всичко е особено добронамерено и хармонично. Далечно пътуване, командировка и посещение на роднини ви носят полза. Въпроси, касаещи повишаване на образованието и корпоративни юридически дела, се уреждат великолепно.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот