Седмичният хороскоп: намираме се под мощното покровителство на Съдбата

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.17 (3 Votes)

Хороскоп за  седмицата до 6 ноември.

ОВЕН

Ако правилно и пълноценно използвате възможностите, възникнали през първата половина на ноември, можете съществено и не прекалено скъпо за себе си да се погрижите за здравето си и да подобрите своите битови и трудови условия. При това за сметка на предприятието (фирмата) или на конкретен покровител. Това може да бъде вашият началник, родител или порасналото ви дете, достатъчно самостоятелно и платежоспособно. Можете да разширите и подобрите асортимента на използваната битова техника и инструментите за работа. По-мащабните планове ще се осъществяват чрез кредит - сега той може да бъде напълно безопасен и изгоден. Ако го използвате умело и разумно, разбира се. Най-благополучните дни през седмицата са петък и събота.
     
ТЕЛЕЦ

Сега вие сте най-успешни в съществуващ брак, в търсене на успешно съпружество и делово сътрудничество. Има смисъл да съсредоточите своите усилия и да търсите максимална полза и изгода именно в тази сфера на живота - вашето обкръжение, с което вие сте свързани с много нишки. Успешни са всички, които се занимават с консултации - юристи, учители, психолози. Придобиването на имот, солидно имущество и страничните въпроси, свързани с това, се решават ефективно и изгодно за вас. Младите хора могат да получат в това съществена помощ от родителите си. През тази седмица се сключват особено успешни съюзи и сделки. Най-добрите дни за решаването на важни въпроси са четвъртък, петък, събота.
     
БЛИЗНАЦИ

Продължава процесът на подобряване на вашия дом, разрастване на семейството и получаването на заемни ресурси или наследство за всички тези подобрения. Всичко това потенциално е възможно за всеки от Близнаците. Реално много неща зависят и от вас: вие ще трябва да инвестирате ресурси във вид на своя професионален и интелектуален потенциал. Да го проявите и да получите от него най-голяма полза можете от 8 до 28 ноември. Работещите хора са на прага на служебно повишение или получаване на различни по вид преференции. В четвъртък могат да възникнат затрудняващи битови ситуации - преценете тяхната сложност и вземете мерки за ликвидирането им. В петък и събота в дома ви се случват всички онези хубави неща, на които можете да разчитате през тази година.
     
РАК

За родените през първата десетдневка на юли, продължава тази проточила се "криза на отношенията" с околния свят като цяло, не само с един конкретен човек. Съветът към тези хора е да сменят кардинално професията, социалния статус и семейното си положение. Ако пък всичко това ви устройва, то се погрижете за съпружеските си отношения или се постарайте да обновите максимално условията на труд. Например, заплащането. В понеделник поговорете на тази тема директно с висшестоящите. В понеделник и вторник на преден план ще изплуват финансовите въпроси с някакви подробности и дреболии. Това ще ви позволи да се ориентирате правилно за дългосрочните перспективи и да се опитате да въздействате върху ситуацията.
     
ЛЪВ

През тази седмица в семейството ви протичат позитивни събития. Във вторник можете да се възползвате от тях и да обърнете хода на нещата в нужната пооска. В четвъртък ви предстоят дребни финансови затруднения, а в петък всичко това се компенсира с много добър доход или придобивка. Не пилейте сили и време за дреболии, поставяйте си мащабни цели. Помнете, че до края на следващото лято вие ще трябва значително да повишите нивото на своето благосъстояние. Върху това трябва да работите конкретно, а не просто да мечтаете и да искате. От 3 до 9 ноември общувайте повече с престарелите си роднини, ползата ще е и за двете страни. Същите дни са благоприятни за оформяне на финансови документи.
     
ДЕВА

Върху вас "пада" толкова много космическа енергия, че дай Бог да успеете да я "усвоите" без да си навредите. Ако ви сравни човек с радиоприемник, може да се каже, че сега вие работите на пълна мощност и в широк диапазон. Важното е да няма излишни щумове. Повишената самооценка трябва да спомага за перспективните ви намерения, добре обмислени и пресметнати. Положителните промени във външността са задължителни. Още повече, че мнозина рискуват да натрупат излишни килограми - така се материализира неизползваната "социална" подкрепа от космоса. Физическата активност и деловият натиск са добре приети. В противен случай е голям риск от изостряне на хронично заболяване. С други думи, водете активен и напорист начин на живот!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg