Любовният хороскоп на Алена за края на 2021: чарът ви ще бъде всепобеждаващ

Ноември

Очакват ли ни изненади в любовта през ноември? Какви запознанства и приятни изживявания ще срещнем през този месец? Ето какво да очакваме в любовта през месец ноември.

Овен
 
Месецът се очертава наситен с много нови запознанства с влиятелни хора. Опитайте се да извлечете максимална полза от всички нови контакти.
Необвързани: Първата седмица на месец ноември е изключително подходяща за започване на нова романтична връзка.
Обвързани: Сега е моментът да обсъдите с партньора всичко, което ви притеснява или искате да се промени във връзката ви. Месецът е идеален за провеждане на сериозни разговори и за бъдещето на вашето връзка.
 
Телец
 
Очаквайте много покани за социални събирания през този месец. Недейте да отказвате на никоя покана, тъй като всички тези излизания ви обещават много смях и приятно прекарано време.
Необвързани: Ако все още търсите идеалната половинка, сега е моментът да се огледате. Всички нови контакти през месец ноември ще ви дадат възможност да се отпуснете в компанията на нови хора и да започнете нова връзка.
Обвързани: Семейният ви живот през месец ноември ще бъде спокоен и хармоничен. Възможно е половинката ви да повдигне темата за увеличаване на семейството.
 
Близнаци
 
Препоръчително е да обърнете повече внимание на самите себе си през месец ноември. Погрижете се за добрия си външен вид и добро настроение, като си угаждате и се поглезите.
Необвързани: Ще изпитвате известни колебания какъв точно би бил идеалният партньор за вас в дългосрочен план. Звездите съветват да отложите романтичните срещи за следващия месец.
Обвързани: През месец ноември във връзката ви ще искри от страст. Месецът е изключително благоприятен за зачеване.
 
Рак
 
През този месец чарът ви ще бъде всепобеждаващ. Използвайте го, за да очаровате всички около вас.
Необвързани: Ще имате няколко възможности за започване на връзка през месеца, но най-добре би било да си дадете малко време, за да помислите кой партньор би бил по-подходящ за вас.
Обвързани: Предстоящите няколко седмици ще бъдат изпълнени с приятни емоции и вълнения. Излизайте по-често и се забавлявайте навън.
 
Лъв
 
Останете поне за малко насаме със себе си и се вслушайте във вътрешния ви глас. По този начин ще знаете точно от какво имате нужда в момента. Необвързани: Ще срещнете потенциални кандидати за започване на връзка през месец ноември. Най-добре би било да изчакате малко, преди да се впуснете в нова връзка, тъй като моментът не е подходящ за подобни трепети.
Обвързани: С партньора ви имате нужда от почивка. Използвайте всяко свободно време, за да пътувате и да бъдете само двамата.
 
Дева
 
Месец ноември обещава приятни емоции в любовта. Необходимо е да положите малко усилия, за да намерите достатъчно време за романтика.
Необвързани: През ноември ще откриете любовта на най-неочакваните места. Огледайте се на работното място или пък в учебното заведение – ще се изненадате, че любовта е точно до вас.
Обвързани: Половинката ви има нужда от подкрепа и вие трябва да откриете как да разсеете любимия човек от мрачните мисли. Планирайте обща почивка заедно, за да се освободите от стреса.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот