Алена за края на ноември: Звездите ви даряват с човека, който ще стане вашата опора

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

През следващите месеци звездите са предвидили за вас подем - социален или професионален. През третата десетдневка на ноември вие можете да направите най-успешната и решителна стъпка в избраната посока. За това ще ви помогне вашето обаяние в съчетание със силна воля.

ОВЕН

В началото на седмицата се случват важни събития за родените през първата десетдневка на април. При това вашата лична инициатива и постъпки почти не вляят върху случващото се - всичко се получава или не се получава по волята на други хора. Трябва да се каже, че обкръжаващите сега се отнасят съвсем доброжелателно към вас и дори са готови да ви покровителстват, ако вие сте готови да го приемете. През първите дни на седмицата подреденият ход на събитията се променя и новата посока окончателно става ясна в четвъртък и петък. Ето в тези дни си струва да разчитате на съдействието и покровителството на влиятелен човек, скривайки "ноктите си" за известно време и без да проявявате стремеж да държите руля. Тогава, от 23 ноември до 12 декември ще започне стремително и успешно да се разширява вашето поле на дейност. В петък почти при всички Овни се случва знаково събитие. Каквото покаже то, с това и ще живеете през следващите седмици и месеци.
     
ТЕЛЕЦ

През третата десетдневка на ноември вие преуспявате благодарение на тясното сътрудничество с влиятелен човек или цяла организация. В същото време всичко в законодателната и юридическата области при вас се подрежда добре. Оформяйте и развивайте финансови и други сделки. Може би някой ще съумее да инвестира сполучливо своите средства. От 23 ноември до 12 декември при служителите стремително расте обемът от задължения и компетентности, което е свързано с растеж в кариерата. Знаково събитие се случва в петък - дръжте късмета си и реализирайте отварящите се възможности. Всяка есен много Телци преминават през своеобразна годишна криза, включително и здравословна. Енергията на Стрелеца изважда Телеца от застоя и реалните трудности. Така е и сега - отначало успешна става работата, а в средата на декември се постига отличен резултат от тази работа, в най-желания вариант.
     
БЛИЗНАЦИ

В периода на Стрелеца вие сте по-зависими от обикновено от хора и обстоятелства. Най-често това е полезна зависимост - използване на протекции, приемане на подкрепа. Последните две години не всичко е толкова гладко - същата тази подкрепа и покровителство по някакъв начин твърде много задължават, ограничават, лишават от свобода и инициатива. От 19 до 28 ноември вие усещате това твърде отчетливо, като дете, което здраво стиска ръката на възрастния. Случващото се ще ви помогне правилно да оцените съотношението на полза и вреда от един или друг човек и събитие. Не си струва да се опитвате да пробиете с глава стената, по-добре е да се опрете на нея. Намерете човека, който ще стане ваша опора. В петък се случва интересно събитие, което ще бъде колкото неочаквано, толкова и полезно. Включително до сключване на сполучлив делови съюз. Събитие, тясно свързано с миналото, може да повлияе върху вашето социално положение. Изкушението е свързано с властта или с положението в кариерата.
     
РАК

Доколко е благополучно вашето семейно положение, съдете по събитията в четвъртък и петък. От 23 ноември до 12 декември действайте енергично с цел неговото подобряване. Или открийте кой ще прави това вместо вас. Например, с търсене на по-престижно и просторно жилище или в стремежа кардинално да промените своето професионално положение, социален статус. Успехът в кариерата е постижим през третата десетдневка на ноември, ако демонстрирате своята професионална компетентност и съответствие на изискванията на ръководството. В решаването на битовите задачи контролирайте непрекъснато и старателно как вървят нещата. В петък за благополучието на своя брак съдете по това доколко съпругът или друг влиятелен член на семейството е добронамерен към вас и колко е взискателен. След това можете да решавате и условията за по-нататъшното ви взаимодествие. Същото се отнася и до сключването на имуществени и финансови сделки.
     
ЛЪВ

Актуалността на чисто домашните грижи рязко се е понижила и сега вие сте по-склонни да се потопите в светския живот и да се включите в публичните събития. Познанства, делови и лични срещи постепенно запълват вашия ден. Всичко случващо се ви обнадеждава и разширява хоризонтите на постижимото. Единствено рутинната служба, ако имате такава, ви обременява с известна зависимост и натиск. Дали сте подложени на натиск или вие проявявате деспотизъм към подчинените и хората, които зависят от вас. Ориентирайте се. Извънредната работа, дори ако тя е материално изгодна, негативно ще повлияе въпрху здравето ви. Преценете своите сили и здравословното си състояние по това как се чувствате във вторник и четвъртък. В понеделник и вторник не предприемайте нищо важно - ходът на събитията малко се променя. Нека първо всичко да застане на своите места.
     
ДЕВА

Настъпва месецът, когато семейните приоритети излизат на преден план и стават по-важни отколкото много други неща. Вашата заинтересованост от домашните ангажименти ще даде отличен резултат през първата десетдневка на декември. За това време вие можете удачно да уредите имуществени въпроси, по достъпен за вас начин да повишите нивото на своите доходи и благосъстояние. Изпитание на доверие ви очаква в понеделник и вторник - "неопределеността" на обещанията или безотговорността на партньорите ще постави под съмнение ваш договор или важни отношения. Може би е дошло време да "отворите" някои отношения (договори) и да забравите за тях. А може би напротив, да съживите полузабравени отношения. Проявете трезвост на ума и придирчивост в договорните взаимодействия. През третата десетдневка на ноември ще имате големи, но полезни разходи.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg