Седмичен хороскоп до 6 ноември: началото на нова щастлива епоха в живота ви

Ноември

Седмичен хороскоп до 5 ноември:

ОВЕН 21.03 – 20.04
Това е седмица на бурните страсти! Емоционалното ти равновесие ще се разклати сериозно. Възползвай се от това, давайки воля на позитивните чувства, но за негативните трябва да много да внимаваш. Избягвай изясняването на отношения с любимия човек, или ще се сблъскаш с големи противоречия, може да стигнеш почти до скъсване. И внимавай в изказванията си, само няколко необмислени думи може да доведат до сериозен скандал.

Тази седмица те очаква нажежаване на страстите до червено, така че прояви повишено внимание. В началото на седмицата се опитай да не дразниш любимия човек, провокирайки пристъпи на ревност. По-добре не давай повод за това, особено във вторник. Не подозирай и не ревнувай половинката си. Уикенда посвети на красотата във всичките и` проявления.


ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05
Тази седмица звездите ти препоръчват да станеш алтруист в любовта! Разбира се, всички ние искаме да ни разбират, да се адаптират към нашите нужди и искания, но понякога е добре и ние самите да проявим грижа и гъвкавост по отношение на партньора си. Така че забрави за седмица за това, което искаш само ти. Помисли какво би искал любимия човек - той го заслужава.

Благоприятна седмица за теб и за всякакви начинания. Обърни специално внимание на събитията в този период, те ще имат последици в бъдеще. Ще се събуди диктатора в теб, което е добре за постигане на цели и осъществяване на собствени идеи, но в личен план може да предизвика конфликти. Въпреки възможността да влияеш на другите, ще имаш успех само ако тръгнеш да правиш нещо. В същото време, може да се отдадеш на волята на съдбата, доверявайки и` решаването на всички важни въпроси.


БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06
Посвети тази седмица на своята красота. Някои процедури може да направиш и у дома - само внимавай да не увредиш кожата и да не предизвикаш раздразнения. Но ако искаш да постигнеш наистина добър ефект, посети салон за красота и се довери на специалистите. Трябва да се погрижиш за тялото, лицето и косата - добър резултат ще имат професионалните маски. Ако си мислиш за перманентен грим - сега е подходящо да го направиш. Не се поддавай на съблазън. Ще можеш да разрешиш всякакви проблеми, но ако започнеш да мамиш, ще сгрешиш. Седмицата предразполага към активна дейност, така че се опитай да планираш дела, които са били отложени за по-добри времена.


РАК 22.06 – 23.07
През тези седем дни увереността в себе си и в собствените ти способности ще ти бъде в излишък! Това чувство е в състояние да достигне такива огромни размери, че ще ти се прииска да проявиш благородство, оказвайки на някой покровителство и подкрепа. Поддавайки се на благородни пориви, не разчитай на ответна благодарност - може да не получиш такава.

Може да те обхванат силни и ярки чувства, но има вероятност те да придобият отрицателен отенък. Да вървиш в правилната посока ще ти бъде изключително трудно и неприятните събития в живота са способни да съсипят настроението ти за цяла седмица. Не се опитвай да го подобриш с помощта на шумна компания или други подобни методи.

В този случай за теб ще бъде оптимално усамотението, размисъла и взимането на собствени решения във всяка ситуация. В крайна сметка, всичко ще бъде наред и след известно време случилото се няма да те безпокои.


ЛЪВ 24.07 – 23.08
Намираш се на кръстопът и преди да вземеш окончателно решение, трябва да сложиш ред в мислите си и да анализираш ситуацията в детайли. Има вероятност от появата на неразрешими проблеми във връзката ти. Съботният ден, особено втората половина, е перфектен за решителни действия, не пропускай такъв шанс.

През тази седмица ще имаш приповдигнато настроение, интересно пътуване или срещи с приятни събеседници. Обърни внимание на финансовото си състояние. Трябва да бъдеш по-сдържан в разходите, макар че няма да ти бъде лесно.

Не се изключват и други нови събития, които ще внесат в живота ти празнична атмосфера и релаксация. Но трябва да помниш, че независимо от доброто настроение, не всичко ще можеш да направиш или обещаеш.
Звездите препоръчват да посветиш тази седмица не само на здравето си, но и на красотата - ако се постараеш малко, ще започнат да те възприемат по различен начин и ще имаш ново усещане за себе си. За съжаление лесно можеш да си навредиш - ето защо не трябва да действаш самостоятелно. Обърни се към доказан специалист.ДЕВА 24.08 – 23.09
През тази седмица здравословният сън е от жизненоважно значение за теб. Звездите те съветват да направиш всичко възможно, за да се отпуснеш и почивката ти да бъде качествена. В главата ти може да се появят интересни идеи. Не се колебай да се свържеш с тези, които са в състояние да ти помогнат. Необходимо е да обърнеш внимание на финансовото си състояние и да помислиш как да избегнеш загубите и как да поддържаш стабилност. Периодът е подходящ за срещи с хора, към които храниш топли чувства.

Време за взимане на решения и активни действия по пътя на тяхната реализация, особено в романтичната сфера. Не отлагай за неопределено време, не се бави със заключенията и конкретните действия, не отегчавай себе си и останалите с дълго лутане и съмнение.
Фокусирай се върху вътрешното си чувство и зова на сърцето, стреми се към това, което искаш и харесваш. Ако заседнеш в нерешителност и дълго обмисляш всяка своя стъпка, тогава от активна и позитивна, тази седмица, ще се превърне в мудна и скучна, изпълнена с тъжни мисли.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10
През тази седмица ще имаш склонността да се поддаваш на упадъчно настроение. Ще имаш усещането, че нищо не е наред, че пропускаш нещо важно. В резултат на това може да се изострят хронични заболявания и да се появи главоболие. Звездите ти препоръчват да прекарваш повече време сред природата и да се занимаваш с неща, които ти харесват. Постарай се с никой да не се караш - стрес сега не ти е нужен.


СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Прекрасен период. По-голямата част от представителите на знака ще почувстват истински прилив на сили и енергия. Ако искаш да запазиш бодростта и доброто си настроение, постарай се да анализираш своите действия. Промени нещо в начина си на живот, което ще ти е от полза.


СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
Тази седмица, косата ще изисква твоето внимание. Някои от проблемите, може да се видят с невъоръжено око. Преди да предприемеш нещо, първо помисли. Сега не трябва да решаваш проблемите със замах. Ако не си уверен в себе си, не пренебрегвай съветите на своите близки и приятели. Погрижи се за здравето си и следвай умереност във всичко.


КОЗИРОГ 22.12 – 20.01
Най-доброто, което можеш да направиш - е да посветиш седмицата на самия себе си! Сега е трудно да се предскаже как ще действаш в дадена ситуация. На едно и също изказване може да реагираш по различен начин, при това да се определи какво е повлияло на реакцията ти е абсолютно невъзможно. Помоли близките хора да бъдат снизходителни към теб през тази седмица.

Седем пъти мери, един път режи – тази поговорка сега в никакъв случай не я отнасяй към любовните си отношения. Дългите и тягостни размисли остави за времето, когато ще решиш да пишеш внушителен литературен труд. Решенията касаещи амурните дела е необходимо да ги взимаш веднага. Иначе рискуваш да пропуснеш доста приятни моменти.
Тази седмица звездите препоръчват да се възползваш пълноценно от любовта си към плодовете. Всеки ден за закуска и вечеря приготвяй богати на витамини плодови салати от ябълки, банани и киви. На второ място, направи от тях хранителни маски за кожата си. Трето, потърси в магазините дрехи с фруктов принт - в тях ще изглеждаш чудесно на парти през уикенда.


ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02
През тази седмица звездите ти предоставят възможността да станеш режисьор на личния си живот, направлявайки го в нужната за теб посока. Рано или късно рутината прониква дори в най-романтичните отношения, превръщайки ги в навик. Ако си почувствал нейното присъствие, посвети седмицата на борба със скуката. Може би трябва да погледнеш по нов начин на връзката си? Да завържеш нови приятели? Да посетиш нови места? Започни промените в сряда и ще се изненадаш колко малко е необходимо, за да излезеш от инертността.

Обърни специално внимание на личния си живот. Не, че те очакват някакви проблеми през седмицата, напротив, всичко е дори в повече. Съществува риск от пренасищане в отношенията и след това да започнеш да гледаш настрани. Ние не винаги ценим това, което имаме, опитвайки се да имаме още или просто нещо ново. Отдели време не само за удоволствия, но и за размисъл за смисъла на живота и настоящите отношения, за тяхната роля и място в твоя живот.


РИБИ 20.02 – 20.03
Звездите ти препоръчват да поразмишляваш върху себе си и своите взаимоотношения. Опитай се да огледаш живота си и да разбереш какво в него не ти харесва и какво ти се иска да промениш. Ако успееш да определиш причините за своето недоволство, ще можеш да се отървеш от него и да продължиш напред. Когато успееш да свалиш товара от много свои грешни решения, който сега те притиска, те очаква нов етап, нови срещи и нова любов.

Дълбочината на емоциите, тази седмица ще бъде с практичен характер. Ще си в състояние да използваш познанията си за мислите и чувствата на другите хора с цел получаване на собствена изгода. Благоприятен вариант - ако се заемеш с платени консултации, а неблагоприятен - игра с емоциите на другите хора за собствени егоистични цели. Дали ще помагаш на хората или обратно - ти решаваш, а резултатът, и по-нататъшните събития ще зависят именно от този избор. В края на седмицата са възможни конфликти.
Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот