Седмичен хороскоп до 6 ноември: началото на нова щастлива епоха в живота ви

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)

Седмичен хороскоп до 6 ноември:

ОВЕН 21.03 – 20.04
Това е седмица на бурните страсти! Емоционалното ти равновесие ще се разклати сериозно. Възползвай се от това, давайки воля на позитивните чувства, но за негативните трябва да много да внимаваш. Избягвай изясняването на отношения с любимия човек, или ще се сблъскаш с големи противоречия, може да стигнеш почти до скъсване. И внимавай в изказванията си, само няколко необмислени думи може да доведат до сериозен скандал.


ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05
Тази седмица звездите ти препоръчват да станеш алтруист в любовта! Разбира се, всички ние искаме да ни разбират, да се адаптират към нашите нужди и искания, но понякога е добре и ние самите да проявим грижа и гъвкавост по отношение на партньора си. Така че забрави за седмица за това, което искаш само ти. Помисли какво би искал любимия човек - той го заслужава.


БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06
Посвети тази седмица на своята красота. Някои процедури може да направиш и у дома - само внимавай да не увредиш кожата и да не предизвикаш раздразнения. Но ако искаш да постигнеш наистина добър ефект, посети салон за красота и се довери на специалистите. Трябва да се погрижиш за тялото, лицето и косата - добър резултат ще имат професионалните маски. Ако си мислиш за перманентен грим - сега е подходящо да го направиш. Не се поддавай на съблазън. Ще можеш да разрешиш всякакви проблеми, но ако започнеш да мамиш, ще сгрешиш. Седмицата предразполага към активна дейност, така че се опитай да планираш дела, които са били отложени за по-добри времена.


РАК 22.06 – 23.07
През тези седем дни увереността в себе си и в собствените ти способности ще ти бъде в излишък! Това чувство е в състояние да достигне такива огромни размери, че ще ти се прииска да проявиш благородство, оказвайки на някой покровителство и подкрепа. Поддавайки се на благородни пориви, не разчитай на ответна благодарност - може да не получиш такава.


ЛЪВ 24.07 – 23.08
Намираш се на кръстопът и преди да вземеш окончателно решение, трябва да сложиш ред в мислите си и да анализираш ситуацията в детайли. Има вероятност от появата на неразрешими проблеми във връзката ти. Съботният ден, особено втората половина, е перфектен за решителни действия, не пропускай такъв шанс.


ДЕВА 24.08 – 23.09
През тази седмица здравословният сън е от жизненоважно значение за теб. Звездите те съветват да направиш всичко възможно, за да се отпуснеш и почивката ти да бъде качествена. В главата ти може да се появят интересни идеи. Не се колебай да се свържеш с тези, които са в състояние да ти помогнат. Необходимо е да обърнеш внимание на финансовото си състояние и да помислиш как да избегнеш загубите и как да поддържаш стабилност. Периодът е подходящ за срещи с хора, към които храниш топли чувства.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg