Оксана за средата на ноември: най-хубавото предстои

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Наглед мрачен, в сърцето си топъл и много уютен, месец ноември обикновено е динимичен и безкомпромисен, но вечер ти се се отплаща с красиви прегръдки и гушкане под топлото одеяло вкъщи.

И преди старта на истинския празничен декември, който ще грейне като коледна елха, ето какво прогнозира да преживееш нашият астролог в следващите:

ОВЕН 21.03 – 20.04

През ноември има смисъл, силно и ясно, както може само един истински Овен, да заявиш амбициите си: шефът - да научи за кариерните ти мечти, конкурентите – нека да се убедят, който тук е силният. Сега е много вероятно да те чуят и повишат. Личният живот също изисква от теб смелост, решителност и инициатива.

През ноември те очакват вълнуващи любовни приключения. Вероятни са романтични запознанства при пътувания и пътешествия, както и на най-неочаквани места. Възможно е мимолетна среща на улицата да прерасне в голямо и сериозно чувство – важното е, дали си готов да го приемеш.

Като цяло, в рамките на този месец, те очакват многобройни изкушения и съблазни, заплашващи да те вкарат в заблуди. Не гони призрачното щастие и не се увличай в съмнителни любовни авантюри – възможно е любимият човек да се намира близо до теб.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

В живота ти може да нахлуе нова страстна любов. За Телците, които не са женени, това чувство има всички шансове да се превърне в основно и рано или късно да завърши с брак. Ако си семеен – звездите те съветват да не се въвличаш в тайни любовни връзки, без значение колко съблазнителни изглеждат.

Изчакай и следващата година ще ти помогне да разбереш по-добре чувствата си. Съотношението успех/неуспех сега 50:50. Всичко, което ще се случва с теб, дори и дребните неща, няма да бъде случайно и ще доведе до определени събития.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Въпреки края на есента, ноември няма да ти даде време и възможност да се чувстваш подтиснат човек и да изпадаш в мрачно настроение. Смехът без причина през ноември ще е характерен за твоя знак.

Хороскопът този месец съветва да премахнеш от живота си всички рискове - финансови, кариерни, образователни и хазартни. И дори в личния си живот се опитай да не рискуваш, тъй като може да "изгориш", а това не ти е нужно. Сега си объркан, но не и безразсъден. Така че просто бъди внимателен.

Краят на есента и ще внесе яснота в отношенията. И не само защото най-накрая ще разбереш какво искаш, но ще ти станат ясни и мислите и желанията на партньора. Някои Близнаци във тази връзка ще поискат нещо да променят, а други обратното. Всичко зависи от това кой е бил през цялото това време до теб.

РАК 22.06 – 23.07

Ноември обещава да бъде много незабравим за самотните и не само. Дори семейните Раци през ноември ще бъдат провокирани от романтични приключения и при някои ще се сбъдват не само най-смелите сексуални фантазии, но и мечтите за нови любовни отношения.

Заниманията със спорт ще бъдат доста ефективни, тялото ти ще е благодарно. Би било хубаво да отделиш седмица за пълноценна почивка или да направиш курс с профилактични процедури. През ноември не се доверявай на чуждите думи, колкото красиви и приятни да са те, очаквай важен телефонен разговор или информация, която ще отвори нови хоризонти в живота ти.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Този месец ще бъде белязан от желанието да промениш нещо в обстановката и начина си на живот. За теб ще са важни отношенията с приятели, съмишленици и хора, близки по дух.

През ноември ще ти помагат не логиката и наблюдателността, а твоята чувствителност, фантазия, креативност, емоции и способността да обичаш живота, приятелите и дори враговете си. В крайна сметка, животът е най-страхотното шоу на света.

През този месец ще ти се иска да играеш любовна игра, забравяйки понякога, че един добър актьор вярва в това, което играе. Дори семейните Лъвове ще се стараят да внесат в съпружеския си живот състезателен и игрови елемент, включително и в сексуалния живот.

Не играй на любов, живей я и тогава наистина ще бъдеш победител!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ноември за теб ще бъде или много успешен или много неуспешен - и никакво средно положение. Това ще зависи, разбира се от теб, от способността ти да обръщаш в твоя полза обстоятелствата в живота. Събери силите си, призови своята находчивост и влез в новия месец с оптимизъм, тогава всичко ще се получи според желанията ти. Заради спокойствието в семейството охлади своята страст към противоположния пол, дори и те движи само жаждата за общуване.

През ноември е възможно обостряне на психологически проблеми, вътрешни конфликти, страхове и комплекси. Ще те тегли неоправдан риск, експерименти върху себе си и всякакви приключения. Слушай вътрешния си глас и обръщай внимание на всички видове знаци на съдбата и съвпадения - това ще ти помогне да направиш правилния избор и да избегнеш много остри ръбове.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg