5-те зодии, за които 2024г ще бъде годината на любовта

Декември

 5-те зодии, за които 2024г ще бъде годината на любовта

Рак

Мислите ви ще придобият невероятната способност да се материализират! Представителите на тази зодия ще получат буквално всичко, което желаят. Все пак трябва да внимавате много какво си пожелавате и да се стараете винаги да сте настроени на позитивна вълна.

2024 г. за вас ще е годината на големите промени в личен план. И като казваме големи, наистина имаме предвид големи! Още в началото на годината ще започнете да си правите планове какво искате да промените и колко крачки напред искате да отидете с любимия човек до вас.

Обаче плановете често не са това, което сме си начертали и крачките може да са повече от една-две. Да речем, че освен дългоочакваното предложение за брак, може да ви изненада и нещо още по-щастливо. През 2024 г. може да разберете, че ще ставате родители!

Везни

Може да ви се струва, че любовта ви е в застой понякога, но трябва да знаете, че всяка връзка преминава през различни етапи. Любовта ви тепърва ще започне да процъфтява и това ще се усети още преди пролетта на 2024 г. Ще осъзнаете какъв късмет е да имате такъв човек до себе си и ще погледнете на него по друг начин.

Новият поглед ще ви направи толкова щастливи и влюбени, че сякаш ще сте рестартирали връзката си и всички тръпки ще започнат отначало. Годината определено е на осъзнаването дали любовта ви ще е за цял живот или може би не сте с правилния човек. Второто е много по-малко вероятно.

Успехът ще ги дебне от всеки ъгъл, а целите, които са си поставили още в новогодишната нощ, ще намерят своята реализация в близко бъдеще. Очакват ги подобрения във всички сфери на живота!

Водолей

Представителите на този зодиакален знак ще повишат значително авторитета и социалното си ниво, ще се издигнат и ще бъдат високо ценени. Начинанията ви ще се окажат много успешни - лични и професионални.

2024 г. ще ви донесе много любов, толкова много, че ще се чудите какво да я правите... Няма да се чудите разбира се, а ще се радвате искрено. Тази година може би не беше най-добрата за вас в личен план, точно за това съдбата ви е подготвила "компенсация" с една година, изпълнена с любов, романтика и силни страстни чувства.

Ще се запознаете с вашия човек още през юни. След което приказката за вас започва. Романтични вечери, любовни признания и дълги нощи, прекарани в разговори и любов. Стискайте палци това да се окаже ВАШИЯ човек!

Козирог

Всяка стара тръпка остава във времето и ни кара да си спомняме, да се връщаме към хубавите моменти и понякога да си представяме, че този човек може да се върне в живота ни и да види какво е изпуснал. 2024 година ще ви докаже, че това е абсолютно възможно.

Голяма тръпка от (не)далечното минало ще се върне с гръм и трясък в живота ви. Ще преобърне всичко с главата надолу и този път няма да има намерение да си тръгне. Това ще бъде една осъзната и премислена любов, зряла и съвсем различна. Ще видите, че времето, в което сте били разделени, е загубено... Но ще си наваксате съвсем бързо.

Успехът ще ги дебне от всеки ъгъл, а целите, които са си поставили още в новогодишната нощ, ще намерят своята реализация в близко бъдеще. Очакват ги подобрения във всички сфери на живота!
 

Телец

Приключете всички взаимоотношения с хората, които тровят живота ви и смело тръгнете напред сами. Правилният човек за вас ви чака в следващите седмици. Но няма как сърцето ни да обикне новото, ако не е забравило старите неволи.

Ще разберете истинския смисъл на любовта и това, че тя трябва да е спокойна, щастлива и да носи само радост. Забравете за всички драми и излишни размисли, които са ви мъчили досега.

Очаква ви ново светло начало с човек, който вече познавате... но ще видите в нова светлина.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот