Алена: 5-те зодии, за които 2022г ще бъде годината на любовта

Декември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.40 (5 Votes)

Изминалите месеци може би не бяха най-добрите за  вас в личен план. Точно за това съдбата ви е подготвила "компенсация" със златна Есен, изпълнена с любов, романтика и силни страстни чувства.

Рак

2022 г. за вас ще е годината на големите промени в личен план. И като казваме големи, наистина имаме предвид големи! Още в началото на годината ще започнете да си правите планове какво искате да промените и колко крачки напред искате да отидете с любимия човек до вас.

Обаче плановете често не са това, което сме си начертали и крачките може да са повече от една-две. Да речем, че освен дългоочакваното предложение за брак, може да ви изненада и нещо още по-щастливо. През 2022 г. може да разберете, че ще ставате родители!

Везни

Може да ви се струва, че любовта ви е в застой понякога, но трябва да знаете, че всяка връзка преминава през различни етапи. Любовта ви тепърва ще започне да процъфтява и това ще се усети още преди пролетта на 2022 г. Ще осъзнаете какъв късмет е да имате такъв човек до себе си и ще погледнете на него по друг начин.

Новият поглед ще ви направи толкова щастливи и влюбени, че сякаш ще сте рестартирали връзката си и всички тръпки ще започнат отначало. Годината определено е на осъзнаването дали любовта ви ще е за цял живот или може би не сте с правилния човек. Второто е много по-малко вероятно.

Водолей

2022 г. ще ви донесе много любов, толкова много, че ще се чудите какво да я правите... Няма да се чудите разбира се, а ще се радвате искрено. Тази година може би не беше най-добрата за вас в личен план, точно за това съдбата ви е подготвила "компенсация" с една година, изпълнена с любов, романтика и силни страстни чувства.

Ще се запознаете с вашия човек още през юни. След което приказката за вас започва. Романтични вечери, любовни признания и дълги нощи, прекарани в разговори и любов. Стискайте палци това да се окаже ВАШИЯ човек!

Козирог

Всяка стара тръпка остава във времето и ни кара да си спомняме, да се връщаме към хубавите моменти и понякога да си представяме, че този човек може да се върне в живота ни и да види какво е изпуснал. 2022 година ще ви докаже, че това е абсолютно възможно.

Голяма тръпка от (не)далечното минало ще се върне с гръм и трясък в живота ви. Ще преобърне всичко с главата надолу и този път няма да има намерение да си тръгне. Това ще бъде една осъзната и премислена любов, зряла и съвсем различна. Ще видите, че времето, в което сте били разделени, е загубено... Но ще си наваксате съвсем бързо.

Телец

Приключете всички взаимоотношения с хората, които тровят живота ви и смело тръгнете напред сами. Правилният човек за вас ви чака в следващите седмици. Но няма как сърцето ни да обикне новото, ако не е забравило старите неволи.

Ще разберете истинския смисъл на любовта и това, че тя трябва да е спокойна, щастлива и да носи само радост. Забравете за всички драми и излишни размисли, които са ви мъчили досега.

Очаква ви ново светло начало с човек, който вече познавате... но ще видите в нова светлина.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg