Алена за декември: късметът е на ваша страна и ще разполагате с всички средства да постигнете мечтите си

Декември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.38 (4 Votes)

Вижте какво вещаят планетите в месечния хороскоп на  Алена за декември.

Овен

Полагате усърдие, но постоянно се появяват прегради, които не ви позволяват да разгърнете силите си изцяло. Да, трудностите не са съвсем не малко. Няма смисъл точно в този момент да се опитвате да ги отстраните. Няма да успеете. Едва в края на месеца нещата ще започнат да се променят. Тогава ще се появят обстоятелства, от които не е лошо да се възползвате. Следващата седмица ще е натоварена с твърде много срещи и разговори. Ще се видите и с приятели, с които не сте контактували от едно време. В тяхната компания ще си прекарате много приятно.

Телец

Сърцето ви ще е изпълнено със страдание и разочарование. Не можете да търпите повече това. Но най‐лошото е, че не виждате сила, която да ви помогне. Това се отразява и на отношенията ви с хора, с които не сте интимно близки. Мъчно е да се дават съвети в такъв миг. Освен това, идната седмица носи слаби надежди, че положението ще се промени. В работата ще решите труден казус и ще получите материален успех. За занимаващите се с бизнес хоризонтът е сравнително ясен. Не виочакват особени разочарования, но има опасност да губите контрол над себе си и да избухвате.

Близнаци

Преуморени сте, нервни сте, настроението ви е под обичайното за вас ниво. С една дума – намирате се накрая на силите си. Това не е добре нито за работата ви, нито за житието ви. Проблемът е, че точно сега перспективи не липсват, а на вас ви е трудно да влезете в ритъм. Хубаво поне, че сроковете са разтегливи и не ви се налага да бързате прекалено. Действате по‐скоро механично, вместо творчески. В най‐скоро време ще ви се наложи да спрете, за да си поемете дъх. Починете си и едва след като се възстановите, се включете отново в състезанието, наречено живот.

Рак

Желанието ви за работа се изпарява. Прекалено сте уморени, за да преследвате целите си. В резултат ще се озовавате с наполовина свършени задачи и ще сте изпълнени с чувство на неудовлетвореност. И понеже една беда никога не идва сама, ще се изпокарате с околните. Това вече е прекалено. Особено неприятни последствия ще има то за онези от вас, които се занимават с бизнес. Трудно ви е да намирате общ език с колегите и партньорите? Трябва да го направите или плановете ви ще се провалят. Ревността и заблудите взимат връх в любовта.

Лъв

В работата ще се движите с непрекъснато и доста бързо темпо. Все пак обръщайте внимание на подробностите, за да не се препънете по пътя. Повечето от вас имат нужда да провеждат поредица от делови срещи и разговори. Ще ви се прииска да изясните някои финансови въпроси, които смятате за особено важни. Темата е деликатна, така че избягвайте острия тон. Точно сега не трябва да се конфронтирате с хората срещу вас. Ако смятате, че някой ви пречи в работата, вземете мерки. Настроението ви ще се повиши от хубави новини.

Дева

Скоро съвсем заслужено ще се зарадвате на успехите си. Бъдете сигурни – те изцяло се дължат на собствените ви качества и на проявената от вас активност. Съвсем малко са онези от зодията, които проявяват непостоянство в работата си. Е, собствените ви настроения могат да ви отведат в посока, обратна на избраната. Що се отнася до големия късмет, той може би ще ви споходи в други времена. Не съжалявайте. Далеч по‐приятно е да знаеш, че постигнатото се дължи само на теб самия. В любовта нещата вървят, но ако все още нямате брак, помислете дали не е дошло време да сключите.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg