Зодиите, които ще бъдат огряни от щастие в последните дни на 2023 г.

Декември

 Ето какво да очаква всеки зодиакален знак:

Овен

Приятел, съученик или колега, към когото проявявате симпатии и с когото понякога флиртувате, ще ви покаже, че иска да е с вас. Харесва ви поне от няколко месеца. Ще бъде вълнуващо. Този човек най-вероятно е земна зодия - Телец, Дева или Козирог.Ще се чувствате обичани и сигурни.

Телец

Представител на огнен знак - Овен, Лъв или Стрелец, към когото сте били напълно безразлични, сега ще ви направи впечатление. Изведнъж ще осъзнаете, че е много привлекателен и ще сте заредени с енергия. Възможно е да е съсед или човек, който работи във вашия квартал.

Близнаци

Ще се запознаете с Рак или Скорпион, който тъкмо излиза от драматична ситуация в живота си и слага край на нещо - брак, дълга връзка, обучение, кариера и т.н. Той ще е готов да продължи напред и ще търси нова тръпка в живота си. Вие ще бъдете новото начало за този човек. Химията ще е невероятна.

Рак

Дълго време сте се чудили какво изпитвате към определен човек, който е по-възрастен от вас. Сега ще осъзнаете, че искате да сте с него, защото той обича сериозните връзки и с него ще се чувствате сигурни. Той е земен знак - Телец, Дева или Стрелец. Той ще ви сподели много неща за себе си, някои - срамни и лоши, но именно това ще ви направи близки.


Лъв

Лъвовете ще се отдадат на приключения. Някой по-млад от вас и вероятно - не много зрял, ще направи жиеотът ви вълнуващ. Ще правите много забавни неща заедно, ще се чувствате живи. Той ще е огнена зодия - Овен, Лъв или Стрелец. Може да се запознаете и онлайн. Ще флиртувате и ще играете игрички, но едва ли ще излезе нещо сериозно.


Дева

Представител на зодия Лъв ще завладее сърцето ви. Този човек ще е мъдър, може да участва в някаква кампания или да е организатор на събития. Той ще е уверен в себе си и така ще ви вдъхновява. Наистина ще промени живота ви. В началото може да има малко проблеми и да се чувствате наранени, но после ще разберете, че си е струвало и този човек ще ви остави следа за цял живот.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот