За 4 зодии Зимата е началото на вашия път към щастие и хармония

Декември

 Истинският късмет обаче ще се усмихне на тях:


Стрелец

Първият такъв късметлия е Стрелецът. Няма да кажем, че всичко ще се случи в един миг, не, това няма да се случи. Събития ще се развиват постепенно. Промените ще започнат малки и до края на зимата ще прераснат в пик на радост в живота. Вие дълго време смело се справяхте с всички трудности, но ще дойде време, когато можете да се отпуснете.

Сега всичко ще започне да вис е случва просто така, за това не е нужно да обръщате планините. След дълги трудности е много трудно да се повярва, но скоро всички тези промени ще настъпят. Ще получите награда за всичките си усилия. Малко повече усилия и чудо ще се случи!


Телец

Ярка ивица ще дойде в живота на Телеца, които през последната година получи много удари от съдбата. Смело сте издържали всичко, което означава, че е време да се отпуснете. Глобалните промени за вас ще започнат по-близо до декември, но засега е време за мир и релакс. Трябва да разберете себе си и да поставите ред в живота си.

Зимата е началото на вашия път към щастие и хармония. Започнете да вървите към това, което ще ви донесе радост. Много от мечтите ви ще се сбъднат в края на зимата. Само трябва да хванете всеки шанс!


Лъв

Лъвът ще бъде в състояние да се отърве от проблеми. Сякаш тежък товар ще падне от раменете ви. Но ще трябва да почакате, за да реализирате своите най-смелите планове и мечти. Зимата е за вас време на лекота, радост, комуникация и релакс. Отделете време за себе си, семейството и приятелите си. Напълнете сърцето си с радост.

Изглежда, че нищо особено няма да се случи, но ще живеете с вдъхновение всеки ден. Хората ще се появят в живота, за да ви помогнат да постигнете това, което искате с течение на времето. Възстановете силите си и се пригответе за главозамайващи промени!


Близнаци


Близнаците ще има невероятна възможност просто да излезе от черната ивица. От тук можете да си отдъхнете, просто съдбата реши, че е достатъчни и е време да се радвате на живота. Промените ще бъдат резки и малко обезкуражаващи, но колко радост ще дойде от тях. Зимата е време на успех и нови постижения.

Вярвайте в себе си и силата си, а след това можете да получите двойно повече. Не веднага, но много скоро. Повече увереност и постоянство!

В действителност, всяка зодия може да разчита на една приятна промяна тази зима. В крайна сметка зимата е времето, в което можете да осъществите дори най-смелите си мечти. Вие сте сред щастливците?

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот