Нашият астролог: 4-те зодии, които ще сбъднат своя мечта през декември

Декември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (3 Votes)

Месецът ще ви се стори много кратък, именно заради положителните емоции, които ще го изпълнят. Бъдете щастливи от това, което ви предстои, защото малцина могат да си пожелаят точно това.

Телец

Месецът ще започне спокойно за вас и без особени промени, както и изненади. Ще се радвате на спокойствието, за което отдавна мечтаете - както в личен, така и в професионален план.

Първата седмица ще мине така, но през втората седмица ще останете повече от изненади от това, което ви предстои. За много представители на зодиака ще им се наложи да си стягат багажа, защото ги очаква неочаквано пътешествие.

Дали подарък, дали печалба... оглеждайте се внимателно и не забравяйте редовно да си пускате тотото, защото късметът е  на ваша страна в следващия месец.

Дева

Месецът ще ви се стори много кратък, именно заради положителните емоции, които ще го изпълнят. Бъдете щастливи от това, което ви предстои, защото малцина могат да си пожелаят точно това.

От средата на периода ще започнат да ви се случват малки чудеса, но най-голямото от всички е свързано с любовта. Обвързаните ще получат предложение за брак или предложение за съвместно съжителство, според зависи на какъв етап от връзката си са.

Необвързаните ще се запознаят с човек, който ще открадне сърцето им и изобщо няма да има намерение да го връща обратно. Ще бъдете обсипани  с много внимание, изненади и отношение, за което не сте си и мечтали. Ще се влюбите...

Скорпион

Още в първите дни на месеца ще разберете новина, която ще ви направи истински щастливи. Зодиите, които се намират в сериозна връзка, ще бъдат повече от щастливи и спокойни. Но не това е голямата новина.

Всеки човек си има мечти, които се надява един ден да се сбъднат, но никога не предполага колко скоро може да е това. В първите дни месеца е много възможно да разберете, че ще ставате родители. Бебето ще промени животът ви по най-добрия за вас начин.

Имате нужда от това, за да наместите всички разпилени парченца от живота си и всичко да си дойде по местата.

Водолей

Периодът ще бъде изключително емоционален месец за вас в много и различни аспекти. Ще имате доста вълнуващи моменти в личния живот, които ще ви накарат да летите от щастие.

От друга страна в професионален план също ще получите много добри новини. Но най-хубавото от всичко и това, с което ще запомните месецът е човек от миналото, който ще се завърне в живота ви с гръм и трясък.

Ще си припомните отдавна забравени чувства и емоции, които ще изпълнят сърцето ви с радост. Забравете за притесненията и се насладете на случващото се.

Всичко в този живот си има причина и понякога трябва да мине време, за да оценим човека, който сме имали до себе си.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg