Зимен хороскоп: истинско вълшебство очаква тези 7 зодии

Декември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.33 (3 Votes)

За някои зодиакални знаци, този сезон ще е наистина изпълнен с такива моменти, но за други, този сезон определено няма да е от най-приятните.


Ето и вашия зимен любовен хороскоп:

Овен

Очаква те една наистина забавна зима, толкова много флиртове, нови запознанства и забавни моменти, че няма да имаш време дори да помислиш за неприятни минали преживявания. Отдай се на момента, тази зима определено ще е вълшебна за теб, очакват те толкова много горещи спомени, че няма да имаш време да спреш дори за миг.

Телец

Дори да не го осъзнаваш, ти наистина имаш нужда от нещо стабилно, а тази зима се очаква да намериш точно това – спокойствие и уют с любимия ти човек. Тази зима няма да флиртуваш, нито те очакват много нови запознанства, за сметка на това обаче, ще изградиш една наистина силна връзка.

Близнаци

Тази зима ще се влюбиш много силно и определено ще трябва да е пуснеш по течението и просто да изживееш уникалните и вълшебни моменти, които те очакват. Също очаквай много забавления и още повече поводи за усмивки. Тази зима ще е по-специална от миналите, за това не се съпротивлявай, а я изживей.

Рак

В момента сякаш просто не ти е до връзки или просто имаш такава, но не виждаш никакъв смисъл тя да продължава. През тази зима те очаква нещо наистина вълшебно. Ще намериш човек, който наистина ще те прави щастлив или пък искрата между теб и стара любов ще пламне отново и ще превърне живота ти в приказка.

Лъв

Тази зима те очакват много луди моменти, а ти имаш нужда точно от такива. Тази зима ще намериш някой, с който ще можеш да изживееш всички тези незабравими мигове. Но не само зимата ще бъде вълшебна, очакват те много изненади и споделени усмивки и през следващите месеци.

Дева

Ако имаш връзка, определено тази зима ще вземеш решение дали все още искаш да бъдеш с този човек. Ако не си във връзка, то през студените месеци ще направиш равносметка и може би ще намериш човек, за когото ще си готова да жертваш свободата си. Просто трябва да помислиш кое е най-правилното решение.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg