Нека през новата седмица да ви даде Бог да решите успешно всички свои въпроси

Декември

Седмичният хороскоп до 18 декември:

ОВЕН
 Тенденцията в развитието на събитията, която се формираше през последните седмици и дори месеци, не се променя. И това време не е леко за вас. За да го преживеете правилно, би било добре да разберете някои неща. Най-общо казано в живота ви става "преформиране" на отношенията с най-любимите ви хора, включително с децата, родителите или на родителите с порасналите деца. Всичко това е тясно свързано с материалните ангажименти, с финансите. Нищо ново! - ще кажете вие. Има ли нещо в живота ни да не е свързано с пари? Действително. Само че за вас това сега е по-важно от обикновено. Крайно необходимо е да си създадете такива условия на живот, които ще ви дадат самостоятелност и увереност в бъдещето за дълги години. Да ви даде Бог да решите успешно всички свои въпроси. Ако не през тази седмица, то поне до пролетта. Дано да е така. Но няма да стане от само себе си. Постарайте се.

ТЕЛЕЦ
Вие както преди живеете в напрегнат трудов ритъм, преодолявайки най-различни препятствия. Но всичко се поправя от чукащата на вратата ви радост, от растящото ви чувство на удовлетворение от всичко, което вие сте правили по-рано и предварително. Приятелско общуване през тези дни ще украси живота ви, приятелите ви ще ви помогнат да се почувствате нужни. Вероятно е и влизането ви в интересен кръг на общуване. С една дума, вие вървите по своя си път, повишавайки темпото. Променя се начинът ви на живот. Променя се към по-добро и материалното ви положение, расте влиянието ви върху хората. Да се надяваме, че е за благото на околните и не във ваша вреда. Безпокойството ви от последните години по повод неопределения ви социален статус и семейно положение, постепенно преминава. Оформят се семейните обстоятелства. От първичния хаос на една нестабилна ситуация се ражда фундаментът, на който ще разчитате дълги години. Още веднъж погледнете къде сте го поставили и помислете какво възнамерявате да издигате върху него.

БЛИЗНАЦИ
 Вие сте във властта на обстоятелствата, но това са онези обстоятелства, които сега и в бъдеще ще ви позволят значително да подобрите своето положение. Сега особено ще ви е от полза вашето прехвалено умение да установявате контакти и да си сътрудничите с хората, от които се нуждаете. Дискусии, обсъждания, преговори - това са онези ситуации, в които вие се чувствате достатъчно уверено. "И другите да погледате, и себе си да покажете" - това е вашата стихия. Всички събития се отразяват позитивно върху вашия имидж, семеен ред и върху това, как обзавеждате бита си. Иначе казано, вие променяте обстоятелствата в своя полза и успешно използвате онези, които не съумявате да промените. Успешен обрат в кариерата предстои на всички онези, които не се боят от работа. За родените в края на май, този обрат вече е приключил.

РАК
 Толкова ви тегли към пътуване в чужбина или познавателно пътешествие в непознати места. И ще го имате. В краен случай, ще навестите далечни роднини, или те самите ще пристигнат при вас. Пътешествайки, гответе се за интересни приключения, както романтични, така и от всякакъв друг характер. Само в сряда тези приключения може да не ви харесат. Старайте се да избегнете съдебни дела, възможни са неочаквани ситуации не във ваша полза. Не се тревожете за пари и имущество, в последно време вие се научихте и да печелите, и да икономисвате. До пролетта ще го овладеете до съвършенство. В средата на седмицата пазете здравето си, затова по-добре се откажете от изморителните задължения. През почивните дни ще си починете прекрасно и ще получите всичко, което поискате, в излишък.

ЛЪВ
 Проблемът във взаимоотношенията през последните месеци застана пред вас в целия си ръст. При някои вървят трудно съпружеските отношения, при други - деловите. И не им се вижда краят. Астрологът обаче ви подсказва, че идва краят на това положение - той ще настъпи след година и половина. Как ще пристигнете на финала, зависи от това как ще живеете всеки ден през тази седмица и много още други седмици. Действително, трудно е всекидневно да се мисли за това как да се постъпи, какво да се каже. Сигурно не е и нужно. Затова пък ви е крайно необходимо да намерите врага и да погледнете в очите му. Това може да бъде и друг човек, но по-добре ще е да откриете врага в самия себе си. Какво ви пречи да бъдете щастливи? Какво изисквате от себе си и от другите? Може би трябва да се предоговорите, да изградите отношенията си върху някакви нови правила? Така постепенно всичко ще се успокои. Всичко ще мине по най-добрия начин - и нашир, и надлъж. Изтича времето на всяка обида, животът е по-дълъг от него.

ДЕВА
 Идва краят на домашните преобразования и свързаните с този процес трудности. Повече позитивност в това ще видят родените до 15 септември. И само родените след тази дата, носят върху себе си бремето на властта, отговорността и "семейната карма" във вид на престарели и болни роднини, грижата за които е легнала върху плещите ви. Затова пък подобни "неудачници" тренират силата на личността си, "печелят точки" пред Бога. По-нататък съдбата ще ги възнагради. През тези дни не са изключени и домашни аварии - на водопровода, канализацията, електричеството, или подобните на стихийно бедствие ремонт и разместване на мебели. И все пак, признайте си, че това не е беда, а трудности на растежа. И жилището ви се подобрява, и семейството при някои расте. Не върви да се оплаквате. Само не забравяйте не по-късно от почивните дни да направите генерално почистване и да изхвърлите колкото можете повече ненужни "боклуци". Новото идва на чисто място.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот