Седмичният хороскоп до 18 декември: корабът на любовта ще навлезе във ваши води

Декември

Хороскоп до 18 декември.

ОВЕН
 Както и през миналата седмица, животът се подрежда напрегнато и продуктивно, вие ще проявите с пълна сила своята борбеност. Ще прекарате седмицата в пътуване или в активна обществена дейност. Важното е, че сте увлечени, не е важно от какво точно, стига да усещате живота пълноценно и да реализирате своите интереси. Макар и трудно, всичко се получава. Вашият ентусиазъм и устременост напред сега са необходими. Можете да се заемете с организирането на празничните и служебни купони, с рекламна кампания и стратегическо планиране, обучавайки се в движение. За успех в кариерата и за постигане на други важни цели през януари ще ви бъде необходим вече не ентусиазъм, а конструктивна, организирана и регламентирана работа с формални задължения и права. Например, ако сега създавате своето работно място, избирате го или работите в свободен режим, с ентусиазъм, то през новата година вие ще трябва формално да заемете вече определена длъжност и да получите формален статус. Не забравяйте за своето здраве. Пробни дни са четвъртък и петък. Ако през тези дни се чувствате неразположени, това е сериозно. Вземете мерки. Най-благоприятният момент през седмицата е сряда сутринта.

ТЕЛЕЦ
  Разходите надвишават доходите ви. Това продължава през цялата втора половина на ноември и почти целия декември. За това ви принуждават вашите чувства към близки и любими хора, по-скоро вие харчите пари именно за тях. Впрочем, възможно е да се появят и принудителни плащания. Например по кредити, а те не бива да бъдат отлагани. За поддържане на своя обществен статус сега също отиват немалко средства. Във вторник вие можете да изпитате известно недоволство във връзка с обременяващи семейни обстоятелства. Но това не е за дълго. В сряда, четвъртък и петък сте настроени практично: можете изгодно да придобиете всичко, рационално да организирате работата и почивката си, да се справите с всякакви трудности, превръщайки ги в успех. Дано в четвъртък непредвидени обстоятелства да не ви извадят от релси, а в петък може да ви налегне тъга. Най-общо казано, тежестта ви в обществото расте. Потопете се в любимата работа, това ще ви отвлече от тъжните мисли. Събота ви носи прекрасно настроение и интересни срещи.

БЛИЗНАЦИ
 При мнозина от вас събитията извеждат на преден план взаимоотношения с конкурентен характер - такива, които са породени от семейна или професионална необходимост и са призвани да променят социалния ви статус. Нека всичко се променя към по-добро. В кариерата това са въпроси, засягащи деловото партньорство - дайте предпочитанията си на приятели и роднини. Доверявайте се само на добре познати хора. За вас е опасно да се обвързвате с каквито е да са ангажименти с непознати и безотговорни хора. Постарайте се да изключите от живота си елементите на случайност, неформалните отношения и прекалено нестандартните хора. В най-лошия случай ви очакват спорове и съдебни дела, стигащи дори до прекратяване на отношения. В най-добрия случай жена може да даде съгласието си за брак на най-енергичния от претендентите. През тази седмица за вас е по-добре да заемете позицията на практик, прагматик и консерватор в жизненоважни въпроси. Във вторник и сряда ви върви, появяват се оригинални идеи, които си струва да реализирате на практика. В четвъртък и петък правете онова, което ще донесе реална и дългосрочна полза на семейството ви, например, придобивайте имущество.

РАК
Както и през миналата седмица повишени разходи на средства и сили изискват въпросите, свързани с транспорт и отношения с роднини и колеги. Пик в събитията и преживяванията се очакват в четвъртък и петък. Странични хора и влиятелни лица винаги са готови да ви окажат съдействие. Възползвайте се от тяхното участие в сряда, четвъртък и петък. В събота могат да възникнат кратки разногласия с роднини или странични хора, но пък ще имате късмет във финансов план: можете да направите сполучлива, не много скъпа покупка. Ако за възстановяване на настроението ви се прииска да се приобщите към културата, това ще бъде прекрасно решение. Само избягвайте в събота и неделя обсъждания на остри проблеми с когото и да е. Защо ви е да спорите? Напротив, трябва да събирате около себе си колкото е възможно повече доброжелателни хора, тъй като в най-близкия месец те могат да направят за вас много хубави неща. Най-хубавите дни през седмицата са вторник и сряда.

ЛЪВ
 Свършва периодът, когато вие правехте най-вече онова, което отговаря на понятието "искам". През следващата седмица ще се наложи да смените приоритета и да правите "каквото трябва". Докато седмицата не е свършила, използвайте ситуацията: борете се за любовта, забавлявайте се или настойчиво развивайте бизнеса. Изразходването на сили и ентусиазъм не винаги са пропорционални на резултата, но това е засега. След седмица-две усилията на най-упоритите ще се превъплътят в конкретни неща. Пък и формалната работа ще се увеличи. А засега живейте така, както ви подсказва сърцето. В понеделник, вторник и събота- вие ще привличате към себе си завистливи и доброжелателни погледи, ще правите впечатление на околните. най-хубавият ден през седмицата е вторник, в този ден всичко ще се получава и самочувствието ви ще е прекрасно. Макар че това не изключва трудности. В сряда и четвъртък рационално се разпоредете с изработените пари. В четвъртък финансовата ситуация ще ви се стори сложна - ликвидирайте проблемите педантично, но без особена загриженост. През почивните дни среща с добри познати или роднини ще повиши настроението ви.

ДЕВА
  Все същите ангажименти и все същите грижи заемат цялото ви време и влияят на настроението. Напрегнатата ситуация от миналия петък ще се възобнови по ваша инициатива в сряда и ще достигне кулминацията си в четвъртък. Това ще засегне вашите взаимоотношения с някого от близките у дома и ще се отрази на състоянието на финансите ви. Всъщност това е същата задача, която ще ви се налага да решавате всеки ден, всяка седмица, всеки месец до пролетта. Тя застава пред вас не за първи път - ту остро и настойчиво като през септември и сега, ту по-меко, като през октомври и през бъдещия януари. Но трябва да се прави нещо с това постоянно. Пожелавам ви търпение и здраве. За здравето - обърнете особено внимание на своето състояние в сряда и особено в четвъртък. Погрижете се не само да изглеждате добре, но и да се чувствате добре. Ако през тези дни се появят признаци на неразположение, това е сериозен призив на вашия организъм да се погрижите за оздравяването му.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот