Хороскопът за новата седмица: дни, в които молитвите ще бъдат чути

Декември

Хороскоп до 17 декември.

ОВЕН
 Както и през миналата седмица, животът се подрежда напрегнато и продуктивно, вие ще проявите с пълна сила своята борбеност. Ще прекарате седмицата в пътуване или в активна обществена дейност. Важното е, че сте увлечени, не е важно от какво точно, стига да усещате живота пълноценно и да реализирате своите интереси. Макар и трудно, всичко се получава. Вашият ентусиазъм и устременост напред сега са необходими. Можете да се заемете с организирането на празничните и служебни купони, с рекламна кампания и стратегическо планиране, обучавайки се в движение. За успех в кариерата и за постигане на други важни цели през януари ще ви бъде необходим вече не ентусиазъм, а конструктивна, организирана и регламентирана работа с формални задължения и права. Например, ако сега създавате своето работно място, избирате го или работите в свободен режим, с ентусиазъм, то през новата година вие ще трябва формално да заемете вече определена длъжност и да получите формален статус. Не забравяйте за своето здраве. Пробни дни са четвъртък и петък. Ако през тези дни се чувствате неразположени, това е сериозно. Вземете мерки. Най-благоприятният момент през седмицата е сряда сутринта.

ТЕЛЕЦ
  Разходите надвишават доходите ви. Това продължава през цялата втора половина на ноември и почти целия декември. За това ви принуждават вашите чувства към близки и любими хора, по-скоро вие харчите пари именно за тях. Впрочем, възможно е да се появят и принудителни плащания. Например по кредити, а те не бива да бъдат отлагани. За поддържане на своя обществен статус сега също отиват немалко средства. Във вторник вие можете да изпитате известно недоволство във връзка с обременяващи семейни обстоятелства. Но това не е за дълго. В сряда, четвъртък и петък сте настроени практично: можете изгодно да придобиете всичко, рационално да организирате работата и почивката си, да се справите с всякакви трудности, превръщайки ги в успех. Дано в четвъртък непредвидени обстоятелства да не ви извадят от релси, а в петък може да ви налегне тъга. Най-общо казано, тежестта ви в обществото расте. Потопете се в любимата работа, това ще ви отвлече от тъжните мисли. Събота ви носи прекрасно настроение и интересни срещи.

БЛИЗНАЦИ
 При мнозина от вас събитията извеждат на преден план взаимоотношения с конкурентен характер - такива, които са породени от семейна или професионална необходимост и са призвани да променят социалния ви статус. Нека всичко се променя към по-добро. В кариерата това са въпроси, засягащи деловото партньорство - дайте предпочитанията си на приятели и роднини. Доверявайте се само на добре познати хора. За вас е опасно да се обвързвате с каквито е да са ангажименти с непознати и безотговорни хора. Постарайте се да изключите от живота си елементите на случайност, неформалните отношения и прекалено нестандартните хора. В най-лошия случай ви очакват спорове и съдебни дела, стигащи дори до прекратяване на отношения. В най-добрия случай жена може да даде съгласието си за брак на най-енергичния от претендентите. През тази седмица за вас е по-добре да заемете позицията на практик, прагматик и консерватор в жизненоважни въпроси. Във вторник и сряда ви върви, появяват се оригинални идеи, които си струва да реализирате на практика. В четвъртък и петък правете онова, което ще донесе реална и дългосрочна полза на семейството ви, например, придобивайте имущество.

РАК
Както и през миналата седмица повишени разходи на средства и сили изискват въпросите, свързани с транспорт и отношения с роднини и колеги. Пик в събитията и преживяванията се очакват в четвъртък и петък. Странични хора и влиятелни лица винаги са готови да ви окажат съдействие. Възползвайте се от тяхното участие в сряда, четвъртък и петък. В събота могат да възникнат кратки разногласия с роднини или странични хора, но пък ще имате късмет във финансов план: можете да направите сполучлива, не много скъпа покупка. Ако за възстановяване на настроението ви се прииска да се приобщите към културата, това ще бъде прекрасно решение. Само избягвайте в събота и неделя обсъждания на остри проблеми с когото и да е. Защо ви е да спорите? Напротив, трябва да събирате около себе си колкото е възможно повече доброжелателни хора, тъй като в най-близкия месец те могат да направят за вас много хубави неща. Най-хубавите дни през седмицата са вторник и сряда.

ЛЪВ
 Свършва периодът, когато вие правехте най-вече онова, което отговаря на понятието "искам". През следващата седмица ще се наложи да смените приоритета и да правите "каквото трябва". Докато седмицата не е свършила, използвайте ситуацията: борете се за любовта, забавлявайте се или настойчиво развивайте бизнеса. Изразходването на сили и ентусиазъм не винаги са пропорционални на резултата, но това е засега. След седмица-две усилията на най-упоритите ще се превъплътят в конкретни неща. Пък и формалната работа ще се увеличи. А засега живейте така, както ви подсказва сърцето. В понеделник, вторник и събота- вие ще привличате към себе си завистливи и доброжелателни погледи, ще правите впечатление на околните. най-хубавият ден през седмицата е вторник, в този ден всичко ще се получава и самочувствието ви ще е прекрасно. Макар че това не изключва трудности. В сряда и четвъртък рационално се разпоредете с изработените пари. В четвъртък финансовата ситуация ще ви се стори сложна - ликвидирайте проблемите педантично, но без особена загриженост. През почивните дни среща с добри познати или роднини ще повиши настроението ви.

ДЕВА
  Все същите ангажименти и все същите грижи заемат цялото ви време и влияят на настроението. Напрегнатата ситуация от миналия петък ще се възобнови по ваша инициатива в сряда и ще достигне кулминацията си в четвъртък. Това ще засегне вашите взаимоотношения с някого от близките у дома и ще се отрази на състоянието на финансите ви. Всъщност това е същата задача, която ще ви се налага да решавате всеки ден, всяка седмица, всеки месец до пролетта. Тя застава пред вас не за първи път - ту остро и настойчиво като през септември и сега, ту по-меко, като през октомври и през бъдещия януари. Но трябва да се прави нещо с това постоянно. Пожелавам ви търпение и здраве. За здравето - обърнете особено внимание на своето състояние в сряда и особено в четвъртък. Погрижете се не само да изглеждате добре, но и да се чувствате добре. Ако през тези дни се появят признаци на неразположение, това е сериозен призив на вашия организъм да се погрижите за оздравяването му.

ВЕЗНИ
 През тази седмица душевно ви засягат повече личните въпроси: семейни дела, деца, любими, лични увлечения. Емоционално обаче те се пречупват през обществените събития. Например доколко ще съумеете да повишите своя домашен комфорт, зависи от обективни събития от обществен мащаб. Това, че през последните седмици и месеци вие с всички сили подобрявате своята материална база, е съвсем очевидно. И до края на годината ще успеете да направите още някои придобивки. В понеделник и вторник желанията ви от такъв характер са особено силни. Сряда е подходящ ден за кратко, но важно пътуване, делови преговори или важна изява с обществена значимост. В петък ще се проявят всички неприятности и усложнения, на които трябва да обърнете особено внимание - те не са моментни. Ако ви огорчава колата, по-добре ще бъде да се разделите с нея. Ако неприятностите са свързани с роднини, ще се наложи да ги уреждате почти до края на годината. Ако ви подвежда здравето, отнесете се към това сериозно. В събота и неделя много е важно да се съсредоточите върху собствените си потребности.

СКОРПИОН
  Седмицата ще поиска от вас обществена активност - работа с хора, обществени ангажименти, приятелски срещи. Всичко струва пари, по подразбиране става дума за доходи и разходи. Разходите са големи, най-вече заради семейството и близките у дома. Изгода ви носят препродажби, търговска дейност и продажба на имот, имущество, някакви суровини, електроника. За такъв род занимания благоприятният период ще продължи до края на декември. Запазва се същият конфликт от миналата седмица - силите ви отиват за финансови или любовни проблеми. През тази седмица поредният критичен ден е петък. Ще стане ясно колко силно не ви достига приятелска подкрепа, пари или любов. И доколко надеждни са вашите стари приятели. Върху тази основа изграждайте отношенията по-нататък. Ако имате пораснали деца, затрудненията с тях излизат на дневен ред в петък. Какво им давате вие и какво получавате от тях. За пълноценен отдих в събота и неделя е добре да се уедините малко. Можете да си починете добре в тесен кръг от интелектуалци, които ще посетят дома ви.

СТРЕЛЕЦ
   Рождениците празнуват рождените си дни в обстановка на повишена енергетика. Това означава, че цялата година ще бъде изпълнена с "велики дела". Инициативата е във вашите ръце, всеки от вас работи за сериозна житейска програма, превъплъщава своите животрептящи планове. Няма да скрия, намирате се в обстановка на повишена конфликтност или конкуренция. Мотивиращи за вас са необичайни семейни обстоятелства и професионални подбуди. Мнозина се стремят да променят условията на живот и при това да запазят социалния си статус. Но професионалните и семейните мотиви сега се намират в противоречие. Може би просто не ви стигат сили за всичко. Налага се да избирате главното. И не само през тази седмица, но и до пролетта. През тази седмица се очертава решителният момент на вашия избор, вашите стратегически решения. Един ще се жени, друг ще се развежда, трети ще се мести или порасналите му деца ще се местят. Всичко това е животът, сега обаче при повечето Стрелци той прави или се готви да направи остър завой по пътя на живота. Нека той бъде безопасен и ви изведе на широк, осветен булевард.

КОЗИРОГ
 Последният месец на вашата лична година.След няколко седмици Козирозите започват да празнуват рождените си дни. Това означава, че сте на прага да обявите своите интереси, потребности за следващата година. Направете си годишна програма. Немалка роля в нея трябва да играе темата за подобряването на собственото ви финансово положение. Мислете как и за сметка на какво тя може да се реализира. Както и преди, през тази седмица вашите трудности се локализират в областта на тарнспорта, роднини и информация. Кулминацията на всички трудности е в петък. Претеглете, обмислете как да ги ликвидирате в бъдеще. Сложете в ред колата си или си купете такава, повишавайте образованието си, придобивайте необходимите навици, колкото и сложно да ви се струва това. Добрите професионални навици и внимателното движение сега ще ви предпазят от сериозни неприятности. Търсете златната среда в отношенията си с родинни. Към негативната информация се отнасяйте критично - не всичко е такова, каквото ви се струва от пръв поглед. Добър ден е четвъртък, петък е сложен ден. Именно в тези дни обаче вие сте най-ефективни в постъпките си.

ВОДОЛЕЙ
   Завършва най-активният период на вашата обществена дейност и значимост. Още една седмица, когато приоритетната форма на активност ще са обществените мероприятия, съвместната работа с колеги, приятели. Полезно е да сте на преден план, да участвате в най-различни обществени програми, ефективна рекламна дейност и работа в полза на своя имидж. През следващата седмица по-грамотно ще бъде малко да се отдръпнете в сянка и да се заемете с чисто формални задължения. Във вторник и сряда е важно да си имате работа само с хората, които са ви симпатични и на които вие сте симпатични. През тези дни сте най-убедителни. Най-напрегнат ден е петък - проверете кой и какво ще направи против вашите интереси, включително и финансови. Така вие точно ще си изясните какво да правите по-нататък. И след две-три седмици ще съумеете да изгладите трудностите, използвайки съответните възможности. В събота и неделя вие ще се чувствате по най-добрия начин, можете да си позволите всичко, да постигнете успех във всичко.

РИБИ
За периода от 25 ноември до края на тази седмица са се случили редица събития, които са повлияли върху вашия социален статус, показали са какво сте постигнали в живота за изминалата година - в какво сте успели, къде сте отстъпили позиции. Последните две седмици подобни събития са били доста показателни. През тази седмица вие можете още много да поправите, да промените, да постигнете. Разбира се, с трудности, напрежение и конкуренция. После ще настъпи моментът да берете плодовете, да получавате дивидентите. Показателен ден е петък. Разделете събития и хора на такива, които ви подкрепят и такива, които ви спъват, на сигурни и ненадеждни. Конфликтите, ако има такива, днес са нещо нормално. Извънредните ситуации - също са напълно вероятни. Свиквайте, че живеете в период на нестабилност. След излитане лесно идва падане и обратно. В крайна сметка обаче вие сте длъжни като електрон, получил допълнителна енергия, да прескочите на по-високо енергийно ниво. И да се задържите там. Черпете енергия във вид на знания и умения отвсякъде.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот