Седмичният хороскоп: любовта и красотата ще се настанят в сърцето ви

Декември

Седмичният хороскоп до 11 декември:

ОВЕН 21.03 – 20.04
Периодът може да се окаже напрегнат. Трябва да се замислиш за по-спокоен ритъм на живот и да прекарваш повече време на открито. В любовната сфера ще цари хармония. Самотните представители на знака може да очакват приятно запознанство. През тази седмица може да си настроен на революционни промени в живота си. Основният движещ мотив за теб, най-вероятно, ще бъде желанието за лична свобода и независимост. Ще бъдеш изключително нетърпим към опитите да ти наложат определени действия или нечии разбирания. През тези дни ще имаш достатъчно решимост да се освободиш от чуждата опека и да се почувстваш свободен. Все пак, не забравяй, че това е допълнителна отговорност! Моментът е добър за промяна на имиджа: на стила на обличане и прическата.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05
Опитай се да гледаш по-леко на живота и да се възползваш от тези възможности, които сега ти се предлагат, вместо да гониш някоя мечта или илюзия. Посещение на необичайни места, екзотични екскурзии, необичайни атракции - това са прости неща, които са способни да те вдъхновят за нови идеи и действия. Не позволявай всекидневието да те смаже, не ограничавай кръгозора си! През тази седмица може да се окажеш пред труден избор и да изпиташ неувереност в целесъобразността на своите действия. Освен това, звездите те съветват, сега да оставаш по-често насаме със себе си. Това ще ти помогне да осмислиш по-добре събитията от последно време и да намериш душевна хармония. Усилва се интуицията ти. Възможно е да ти се разкрие информация, която преди това е била недостъпна за твоето разбиране. През този период може да сънуваш ярки сънища, значението на които ще осъзнаеш по-късно. В същото време, през тези дни, ще ти бъде трудно да се отпуснеш психически.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06
Време е да се подготвиш за почивка, да довършиш започнатото, да сложиш в ред мислите си. В понеделник може да получиш информация, която ще се отрази на кариерата ти. Във вторник ще бъдеш пълен със сили и енергия, около теб също всичко ще ври и кипи. Сряда може да се окаже не от най-приятните дни - плановете ти ще бъдат нарушени. В четвъртък, нещата ще се променят към по-добро, може да се нарече ден за изпълнение на желанията, така че не се бави с молбата за отпуск.

РАК 22.06 – 23.07
Вътрешно спокойствие и уравновесеност - това е най-важното, което ще ти помогне през тези седем дни не само в отношенията, но и в живота. „Въздушните замъци” са нетрайни, по-добре е да ги напуснеш, преди да започнат да се рушат. Опитай се да придадеш на мислите си хармония и последователност. Оправи хаоса при воденето на деловите книжа, не забравяй за важните задачи. През този период не е желателно да предприемаш съдебни дела, а далечните пътувания е по-добре също да отложиш. През първата половина на седмицата не се отпускай и се приготви да се справяш с трудностите, които те очакват в работата и у дома. Не придавай значение на слухове и клюки, и нека чуждите съвети да не те отклоняват от избрания път! Втората половина на седмицата ще се окаже по-спокоен период, по-успешен за нови творчески начинания и любовни афери.

ЛЪВ 24.07 – 23.08
Желателно е внимателно да разпределиш плановете си за тази седмица, в противен случай ще се окаже малко хаотична. Развитието на събитията до голяма степен ще зависи от твоя поглед върху проблема, само не си позволявай да се обезсърчаваш. Не е необходимо да се притесняваш предварително за престоящите събития. В събота, има вероятност да получиш ценна информация за теб, при това от съвсем неочакван източник. Неделя е благоприятен ден за довършване на започнати и отложени на по-заден план неща. Бъди внимателен и грижовен към любимия човек, тъй като му липсва твоята душевна топлина. Не забравяй, че любовта е светлина, която прогонва мрака и озарява всичко наоколо. Постарай се да проявиш търпение по отношение на колегите, които не са съгласни с твоето мнение. Споровете сега са ненужни и няма да доведат до нищо добро, а твоите опоненти ще запазят мнението си. Приеми обстоятелствата такива, каквито са - точно сега нямаш никакви шансове да ги промениш. А любимият човек очаква от теб съчувствие и разбиране.

ДЕВА 24.08 – 23.09
Седмицата ще бъде буpна - oчаква те мope от емoции, вярно, нe винаги пoлoжитeлни. Мнoго твои нaдeжди ще бъдат cвързaни имeннo c този пepиoд, ще се пoявят добри идeи за личнo обогатяване, нo нe бързай да ги peaлизираш наведнъж, защото ще загубиш вcичките пари, които имаш. Пoнeдeлник, нaчaлoто на седмицата, ще пpивлeчe вceoбщото внимaниe към теб. Във втopник нe е препоръчително да се запасяваш с каквото и да е, така че отмени ходенето по магазините. В cpяда са вepoятни някои пpoблeми във oтнoшeнията c дeца. В чeтвъртък са възможни нeoчаквани финaнcoви загуби, по скоро, пoради ceмeйни oбcтoятeлcтвa. В cъбoта не се дoвepявай на нeпpoвepeна инфopмaция. Неделя е подходящ дeн за дуxoвни търсения и за paзвитие на вътрешна cила и интуиция. Седмица започва с интересни събития: пред теб се задават нови възможности, с помощта на който може бързо да подобриш финансовото си състояние. Втората половина на седмицата ще ти се стори трудна и нервна, заради изобилието от възникващи трудности. Не се суети и решавай проблемите веднага след като възникнат - това ще ти помогне да поддържаш контрол над ситуацията.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10
“Позволи на хората да постъпват така, както им се иска” е мотото на Везните през тези седем дни. Остави ги да живеят, без твоите мъдри съвети, а ти се заеми със своите дела. Сега е добре да не се намесваш в живота на никой. През този период ще нараства силата на волята ти, увеличава се интуицията, а с тези качества ще успееш на всички фронтове. Така че продължавай напред и ще имаш успех! Може да се докоснеш до някоя твоя мечта и дори да не я реализираш напълно, ще се почувстваш много по-добре. Върви уверено напред! Времето е благоприятно за неочаквани и смели действия. Наруши установения ред на нещата, внеси в живота си нови краски и ще се почувстваш по-добре и по-спокойно, животът ще стане по-забавен. Важното е да се ръководиш от някаква висша цел, глобална идея или мечта, за да не се отклоняваш от правилния път. Късметът ще те придружава във всички дела.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Не се опитвай да се преструваш, че всичко е в ред, с привидно спокойствие няма да постигнеш истинско душевно равновесие. По-добре се включвай активно в разговори, страстно дискутирай - това ще доведе до разреждане на отрицателните емоции и ще реши много твои проблеми. Само бъди внимателен, когато спориш, избягвай сериозните разправии. Чувствената страна, криеща се в теб, може да се разголи. Вярно, това не винаги ще бъде уместно. Най-вероятно твоето обкръжение не винаги ще бъде подходящо за това, да излееш душата си, така че старай се да бъдеш по-сдържан в емоциите и откровенията си. Времето е подходящо за нови запознанства, това ще ти позволи да разведриш и обновиш обстановката. На работното място всичко ще бъде по старому, необходимо е само да следваш указанията, тъй като са възможни различни видове проверки и тестове, които трябва да преминеш с достойнство.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
Началото на седмицата няма да донесе нищо ново на Стрелците - всичко ще се върти около старите дела и начинания. Решавайки текущите проблеми, нужно е да си дисциплиниран, защото много скоро ще задуха вятърът на промяната. Това ще бъде тест за надеждност, вероятно животът те предизвиква да покажеш делова активност. Не отстъпвай пред трудностите! Идват промени и то благоприятни. През тази седмица могат да настъпят събитията, в резултат на които ще трябва отново да преосмислиш някои от своите стратегически цели и задачи. На първо място те ще засегнат кариерата, но не само. Обект на промяна ще бъдат и други житейски цели. Не бързай веднага да правиш остри завои и да взимаш радикални решения. Най-добре е да възприемаш тези дни като тест за устойчивост. Също така могат да настъпят промени в отношенията с родителите. Ако живееш с тях или чувстваш тяхното силно влияние върху живота си, в този период е възможно да се отървеш от родителската опека. Желанието да взимаш самостоятелни решения за своята съдба е похвално, но се постарай да действаш по-меко, тогава конфликтите могат да бъдат избегнати.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01
Сега трябва да бъдеш внимателен във всичко. Възможни са известни разочарования от хора, на които си възлагал големи надежди. Някои трудности, които ще срещнеш в началото на седмицата, няма да бъдат пречка за проява на професионализъм, но ще трябва да поработиш върху опърничавото си поведение. Постарай се да поддържаш добри отношения с висшестоящите, тъй като от тях може да зависи решаването на някои твои проблеми. В понеделник, предоставена ти информация ще се окаже доста важна, отнеси се към нея с нужното внимание. Във вторник, ако не си съгласен със схващанията на колегите си, направи усилие и запази мнението си за себе си, защото всичко многократно ще се променя. В четвъртък ще бъдат успешни срещи, пътувания, командировки. Общувайки с близки и приятели в петък, бъди справедлив и коректен.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02
Ще бъдеш както никога свръхчувствителен и емоционален. В такива моменти е по-добре да се уединиш и да се заемеш с нещо интересно, за да не реагираш на външните дразнители. Ако имаш желание да помогнеш на някой, непременно го направи, защото твоята доброта и щедрост може да се превърнат в истински спасителен пояс. Когато помагаш на другите, ти всъщност подкрепяш себе си. За тези, преживяващи период на влюбеност, тази седмица може да се окаже изпитателен период, тестващ силата на чувствата. Най-вероятно сега силно ще цениш личната си свобода, а в отношенията с любимия човек не може да се съобразяваш само със собственото си мнение, ще трябва да вземеш предвид и неговите желания. Ако наистина цениш връзката си, бъди готов да правиш компромиси. Опитай се да поставиш обекта на своите симпатии в центъра на собствените си интереси. В този случай, връзката ти не само ще оцелее, но и ще се заздрави.

РИБИ 20.02 – 20.03
За Рибите, звездите обещават успех в бизнеса и много удоволствие от пътувания. Очакват те успешни покупки, интересни нови запознанства. Пътуванията няма да са далечни, но приятни и винаги по някакъв начин ще бъдат свързани с пари. Зареден си с енергия и оптимизъм, което ще ти позволи да преодолееш стреса и провалите, които в миналото са помрачавали живота ти. През тази седмица звездите препоръчват да обърнеш специално внимание на здравето си. Проблемни в тези дни може да се окажат две теми: ежедневна работа и здравето. Ако в делата ти цари пълен хаос, то и здравословното ти състояние може да се влоши. И обратно, ако се грижиш за здравето си, занимаваш се редовно с гимнастика и закаляване, това ще се отрази положително върху работата ти и всякакви текущи задачи. Основната цел на тези дни е да организираш ежедневието си, да го направиш по-оптимално от гледна точка на поставените пред теб цели.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот