Зодиите, които ще бъдат целунати от съдбата в настоящата седмица на януари

Януари

Щастието ще ви докосне тази седмица

ДЕВА

Тази седмица ви носи неочаквано съобщение с добри новини, което ще ви шокира и ще ви донесе голямо вълнение. Изглежда, че една от вашите "извънкласни" дейности вече е отворена за вас, което означава, че нещо, което сте смятали за невъзможно, е станало напълно възможно.

Не само това, то се нуждае от вашето присъствие. Чакали сте тази новина през целия си живот и през тази седмица ще чуете точно това, което сте чакали.

СТРЕЛЕЦ

Венера в Риби действа чаровно за вас, като ви кара да се чувствате по-заинтересовани от любовта и романтиката. Четвъртината луна действа в съответствие и ви кара да видите нещо, което не сте обмисляли преди, а това е, че все още можете да се влюбите и че колкото и да сте щастливи, когато сте необвързани и сами, вие все още имате огъня в себе си.

Любовна ще ви докосне тази седмица и изненадани от нея или не, ще си паднете по някой и познайте какво? Ще се чувствате добре!

ВОДОЛЕЙ

Тази седмица ви носи изцеление и това е нещо голямо, Водолей. Често сте се чудили за някои навици, които сте възприели и защо изглеждате саморазрушителни, въпреки че не обичате да признавате такива неща. Но „тези неща“ стават все по-реални и по-реални за вас всеки ден и болката, която сте преживели, започва да се проявява.

Тъй като няма кой да ви държи под контрол, вие разчитате на интуицията си, но изглежда, че не можете да се доверите и на това, тъй като сте лъгали себе си за това едно нещо, което ще разкриете пред себе си тази седмица и от което ще се отървете. 

РИБИ

Само след няколко дни Венера, планетата на любовта, се завръща във вашия зодиакален знак, което ще ви подтикне да продължите да се свързвате отново със сърцето си и да се научите как да изразявате нуждите и желанията си с любов на хората около вас.

Животът става по-романтичен и красив под тази енергия и за да му се насладите максимално, настройвайки света и себе си, тази седмица ще ви постави точно в позицията да направите това.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот