Седмичният хороскоп до 18 февруари: звездите вещаят любов и хармония

Февруари

Хороскоп до 18 февруари:

ОВЕН 21.03 – 20.04

Яснотата на мисълта и приливът на свежи идеи ще донесе в ежедневието ти нещо ново и оригинално. В живота ти ще навлязат нови хора, които ще променят твоите планове и интереси. Възможно е неочаквано да намериш нова работа или допълнителен източник на доходи. Следи разходите си, те често надвишават приходите, намали покупките и се съсредоточи върху отговорностите в работата. В личния живот има тенденция към лекомислени и освободени отношенията, във връзка с това, може да изникнат доста напрегнати моменти. Но само след два месеца ще бъдеш в състояние да разрешиш всички трудности и взаимоотношенията ще станат по-близки и емоционални. Вторник и сряда са прекрасни за любов и идеални за пазаруване. В петък, може да бъдеш доста уязвим и докачлив - опитай се обективно да погледнеш ситуацията и да не даваш неизпълними обещания. Личният живот ще те радва – незабелязано ще си отидат проблемите, които често си избягвал или игнорирал. Ще получиш прекрасен шанс да се отървеш от безполезни отношения, които са ти дотегнали ужасно. Очакват те срещи и сериозни разговори, където ще намериш не просто разбиране на проблемите ти, но ще откриеш и сигурен начин да се справиш с тях, ще се отворят също и нови възможности. Финансовите и личните въпроси ще те развълнуват приятно. Мечтаеш за почивка от струпалата се работа, иска ти се да се отдадеш на фантазии за приятните страни на живота. Но, уви, в този период, това е малко вероятно. Придвижвай се напред с малки стъпки, не се опитвай да се надпреварваш с времето, сега трябва да помислиш повече за бъдещето си и по-малко да работиш, важното е да довършиш започнатото. В този момент в живота ти важна роля играе мистиката. Събитията от тази седмица изцяло ще зависят от теб, от твоите действия и желания. Ще усетиш изключителен  подем, ще имаш добро настроение и ще срещаш щастливи случайности в своя жизнен път.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05


От самото начало на седмицата ще започнеш да получаваш съвети и ще имаш усещането, че всички около теб знаят по-добре от теб как трябва да живееш, какво да носиш и какви покупки да правиш. Ще получаваш напътствия по всякакъв повод и извън разумните граници. Опитай се да не обръщаш внимание на съветниците. В личен план ще имаш две възможности: да бъден верен и неподкупен и да пропуснеш възможността да разнообразиш любовния си живот или да следваш своите тайни желания и да си осигуриш интересни забавления за най-малко шест месеца напред. Имай предвид, че "и вълкът сит, и агнето цяло", най-вероятно няма да сработи. Новите контакти могат да прераснат в приятелство и надеждно сътрудничество. Здравето може да ти напомни за себе си. Позволи на тялото си да отдъхне. Тази седмица ще бъде много спокойна, изпълнена с радост и позитивно настроение. В нейното начало ще ти се предостави възможност да разрешиш дългогодишни конфликти и спорове - гладко, без излишни затруднения, което в крайна сметка ще подобри отношенията ти и ще внесе положителна промяна в емоционалното ти състояние. Този период ти се дава, за да си извадиш изводи от собствените действия и постъпки, всичко да претеглиш и обмислиш. Този период е знаков за Рибите. Постарай се да свършиш важното в началото на седмицата, за да ти остане време за удоволствия – очакват те много. Всичко ще се нареди прекрасно, ако си настроен положително и мислиш положително. Бъди отзивчив и щедър и ще ти се върне същото. Ако си имал финансови затруднения, сега ще намериш начин да ги разрешиш.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06


Основен фон на всички събития през седмицата ще бъде партньорството, сътрудничеството, взаимодействието с други хора и това ще продължи до събота вечер. През това време, Близнаците трябва да се примирят с факта, че не са сами в света и че действията на другите могат да влияят на живота им, както и на собствените им постъпки. Вторник вечерта са възможни много кавги, както с деловите, така и с личните партньори, а дори и с минувачите по улицата. Повишената раздразнителност може да доведе до сключване на неразумни споразумения. В събота вечер започва нов период - другите хора няма да бъдат толкова значими за теб. Затова пък ще се появи тревожност и желание нещо да промениш в живота си. Много Близнаци ще се сблъскат през този месец с редки, извънредни събития, които наистина може да променят живота им. Новите контакти могат да прераснат в приятелство и надеждно сътрудничество. Здравето може да ти напомни за себе си. Позволи на тялото си да отдъхне. Тази седмица ще бъде много спокойна, изпълнена с радост и позитивно настроение. В нейното начало ще ти се предостави възможност да разрешиш дългогодишни конфликти и спорове - гладко, без излишни затруднения, което в крайна сметка ще подобри отношенията ти и ще внесе положителна промяна в емоционалното ти състояние. Този период ти се дава, за да си извадиш изводи от собствените действия и постъпки, всичко да претеглиш и обмислиш. Този период е знаков за Рибите. Постарай се да свършиш важното в началото на седмицата, за да ти остане време за удоволствия – очакват те много. Всичко ще се нареди прекрасно, ако си настроен положително и мислиш положително. Бъди отзивчив и щедър и ще ти се върне същото. Ако си имал финансови затруднения, сега ще намериш начин да ги разрешиш.

РАК 22.06 – 23.07


Раците ще работят усилено през делничните дни. Дори и в колоритни, празнични ситуации или на почивка, те ще намерят с какво да се занимават. Ще ти бъде трудно да почувстваш енергията на седмицата, изискваща размах и известно лекомислие - всяка работа за теб ще се раздробява на стотици малки нещица, върху които трябва да работиш. По този начин, сега ще заприличаш на класическа Дева. От такова напрежение може да влошиш здравето си, особено в сряда. Не е необходимо да се пресилваш. По-добре е да посветиш седмицата на грижи за себе си. В събота вечер най-накрая ще се умориш да правиш всичко самостоятелно и през следващите няколко седмици ще търсиш партньори и ще изграждаш отношения. Имаш много успешна седмица. Ще можеш максимално да реализираш своите възможности, да удовлетвориш професионалните си амбиции. Звездите ти обещават кратки пътувания и срещи с интересни хора. Не пропускай шанса да заложиш основите на бъдещите си победи! Както в материално отношение, така и в личния си живот. Дерзай! Нова любов и взаимни обяснения ви очакват през този период. Но имай предвид, че опитите ти може да се окажат напразни. Така че, не се отчайвай, ако първите ти стъпки са неуспешни и не те приближават до целта, вземи се в ръце и продължи да се движиш към щастието. Не забравяй, че пътят към щастието е осеян с препятствия и изпитания, с безброй житейски неволи и разочарования.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

От вторник настъпва благоприятен период, през който може да срещнеш влиятелна личност или организация, да започнеш нов бизнес или да прокараш своя идея, да рекламираш своя професионализъм в нужния кръг. Това е идеално време за обработка на голям обем информация и творчески задачи. Единствените пречки, които ще срещнеш - са разногласия и разправии с колеги заради дреболии, особено в понеделник и четвъртък. Подходящ момент за профилактика, покупка и ремонт на техника. Прекрасна седмица за възстановяване на добрите отношения и сближаване с роднини. Личният живот ще се изпълни с нови интереси, емоции и впечатления. Опитай се да се въздържаш от прибързани обещания и мимолетни връзки, особено в четвъртък, петък. Полезно е да насочиш енергията си за подобрения в дома, промяна в имиджа. През тези седем дни очаквай експлозия от емоции, невероятна кондиция и блестяща креативност! Може би това ще доведе до неочаквани, но приятни промени. Обаче, бъди нащрек - добрите идеи бързо попадат в чужди ръце. Времето ще стане за теб своеобразен трамплин за нов старт. Дай на хората добро, красота и щастие! Това е не само препоръка към теб, но също така и гаранция за успех през тези седем дни. Сила, въображение и положителни емоции ще имаш достатъчно. Именно те през този период, ще ти дадат стимул да доведеш започнатото до край и да начертаеш нови планове. Работа може да бъде напрегната, но ще ти достави удоволствие и ще ти донесе успех.

ДЕВА 24.08 – 23.09


Събитията през тази седмица ще се развиват непредсказуемо, така че във всяка ситуация запази достойнство и благоразумие, дори ако си сигурен, че никой не те вижда. Има вероятност да загубиш любимия си човек, но не си струва да губиш разума си. Ще преливаш от творчески идеи, така че тази седмица ще можеш лесно да намираш изход от всякакви неочаквани ситуации. Важното е да проявиш твърдост и да се фокусираш върху решаването на собствените си проблеми, в противен случай може и да не стигнеш до тях, ако започнеш да помагаш ту на един, ту на друг. Но все пак не трябва да рискуваш, тъй като може да надцениш своите възможности. Въпреки това, си струва да се пробваш в нещо ново и интересно, тъй като полученият опит ще се окаже много ценен. Периодът обещава отлични резултати в различни области от живота. Прилив на енергия и подходящи идеи ще ти бъдат стимул в работата, а оттам и източник на повече приходи. За да имаш успех, остави колебанията, прояви решителност и сподели радостта си с близките хора. Щастието и любовта вървят ръка за ръка! Наличието на чувство за мярка и добре развита интуиция ще ти позволят успешно да заобиколиш „подводните камъни”. Не пренебрегвай личните си ползи и извличай съответните уроци. Отстоявай решително своята позиция, но не се страхувай да промениш възгледите си, ако усетиш, че грешиш. Ще трябва да разчиташ само на собствените си сили, тъй като приятелите сега няма да могат да ти помогнат. В понеделник, по-добре да не спориш с шефа, тъй като няма да те чуе. Във вторник се отнеси сериозно към новите предложения, те може да открият интересни перспективи пред теб. В четвъртък ще се наложи да защитаваш своите идеи и планове. В петък, конструктивните ти предложения може да срещнат съпротива.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10


Везните ще имат суетни делнични дни - ще се наложи много да общуват, да "обработват" много информация, постоянно да се сблъскват с дребни новинки. Понеделник и вторник - щастливи дни за Везните в работата, кариерата и финансите. Вторник вечер трябва да се пазиш от безразсъдни запознанства и инциденти. Някои Везни може да тръгнат на път, спонтанно без подготовка. От четвъртък до събота, ще почувстваш объркване, трудно ще вземеш решение за нещо, или ще се сблъскаш със забавяне в работата. Това ще засегне и дома, семейството, домакинската работа и семейните планове. В събота вечер ще престанеш да се суетиш и ще се установиш у дома. Също така ще започне период на появата на симпатични хора от миналото, такива, с които отдавна не си общувал. Започва светъл период в живота ти. Ако успееш през тези дни да разрешиш поне част от проблемите си, лесно ще можеш да приемеш неизбежните промени, които престоят. Вдъхновението, любовта, желанието да направиш нещо приятно за своите близки и приятели, и да им доставиш удоволствие - са емоциите, които ще те радват и подкрепят в трудните моменти. В началото на седмица може да те порази някаква новина. Каквото и да се случва, не си го слагай на сърце! В сряда, всяка информация ще се окаже по някакъв начин полезна за теб. Този ден трябва да обмислиш получените предложения и да създадеш цялостна платформа за движение напред. Дори и най-амбициозните планове в четвъртък ще намерят силна подкрепа от влиятелни лица или от преките началници. Но в петък е по-добре да се ограничиш в рутинната. Не си заслужава да се дразниш от дреболии.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11


През тези седем дни ще има смисъл да се потопиш дълбоко в същността на нещата и да се заемеш с осмисляне на ситуацията, в която се намираш. Всички неща, с които се заемеш сега няма да изискват толкова активни действия от твоя страна, колкото интелектуални. Докато не се спреш и не сложиш всичко по местата, няма да разбереш какво се случва и към какво е по-добре да не се стремиш повече. Тази седмица ще бъдеш в състояние да се придвижиш сериозно към реализирането на мечтите си, особено тези, свързани с конкретни обекти в материалния свят, или пари, ще получиш нови сили и източник на вдъхновение. Очаквай неочакваното! Тази седмица ще е богата на невероятни, понякога направо фантастични събития и ситуации.Така че възползвай се от момента. Може да узнаеш нещо ново и за любимия човек. Не губи вяра в това, което правиш, но много от плановете ще се наложи да ги преразгледаш. Необходимо е да избереш правилната стратегия и тактика в отношенията с околните. Бъди внимателен и обръщай внимание не само на главните моменти, но и на дребните детайли. Тази седмица ще изглеждаш превъзходно и делата ти също ще вървят добре. Освен това има голяма вероятност успешният период да продължи по-дълго, ако положиш нужните усилия. Запази позитивното си настроение. В личния живот също ще започнат положителни промени. Несъгласията и изясняването на отношенията ще останат на по-заден план и тогава ще почувстваш колко ти е необходим любимия човек. 

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12


През тази седмица, може да усетиш физически и емоционален подем, но е важно правилно да разпределиш приоритетите и да насочиш енергията си към това, което е най-важно и печелившо. Понеделник и вторник са най-енергийно наситените дни – във вторник ще има пълнолуние на оста Близнаци-Стрелец, което ще провокира в теб изблик на енергия и активност. Важното е, да не пръскаш енергията си напразно, а да я използваш за практични неща. Добре е да работиш с информация и да допълниш работата си с нови идеи. Полезно е да разшириш сферата на контакти, може да пътуваш, да посещаваш изложби, презентации, да търсиш информация: всички тези дейности ще бъдат продуктивни. Личното щастие и семейния уют през тази седмица ще зависи от това как ще се развиват отношенията с децата и възрастните роднини. Интуицията и умението да намираш нови допирни точки и малките подаръци, ще ти помогнат да направиш любовните и семейни отношения по-стабилни.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01


През тази седмица от теб се изисква спокойна, премерена работа, стриктно придържане към плана и най-важното - качество във всичко, което правиш. Само в този случай може да разчиташ на резултат. Ако проявиш невнимание, прибързаност и опити да надскочиш себе си, всички неща могат да тръгнат не по начина, по който си ги планирал. Постарай се през тези дни да правиш всичко бързо и ритмично, бавните действия може да попречат на плановете ти. Забрави за мързела и не се поддавай на унинието - тогава успехът ще надхвърли всички твои очаквания. А в личния живот една от нереализираните ти мечти, има голям шанс да се сбъдне! Тази седмица е пълна с впечатления и наситена със събития. Постарай се да използваш своята решителност за разрешаване на конфликти, тя е необходима в този период. Тази седмица, всичко ще върви добре, ще бъдеш в състояние да се справиш с почти всички важни дела и дори с тези, които дълго си отлагал. Твърде успешно ще преминат новите срещи и запознанства. 

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02


През този период личният живот на Водолеите ще преминава зад кулисите, в тайна. Някои двойки може да се разпаднат, други ще бъдат принудени да не се виждат известно време с партньора си. Такова прекъсване в една връзка ще ти помогне да прецениш отношенията си с партньора, да видиш дълбочината на взаимните чувства. Дните от събота до вторник може да донесат емоционални преживявания в тази връзка: възможно е да изясняваш отношения - по телефона и чрез други средства, за да разбереш как се отнася към теб любимия човек. За да избегнеш неприятни преживявания сбъднете мечтите си заедно - планирайте съвместно пътуване или личен празник. В близките дни ще имаш способността да откриваш прекрасен „диамант” дори в купчина камъни.  В личен план може да ти се прииска да си намериш нов партньор, защото човекът, който ти се е струвал толкова привлекателен и желан е станал скучен и безинтересен за теб като „прочетена книга”. Не забравяй, че от всяка прочетена книга може да научиш по нещо. Седмицата ще бъде пълна с разнообразни събития, които първо ще те зарадват, след това огорчат, но накрая най-неочаквано пак ще те зарадват. Сряда е благоприятен ден за срещи и взимане на сериозни решения, а в четвъртък най-добре не ревнувай и не изяснявай отношения – потърпи до петък. Събота е прекрасен ден за срещи и романтика.  Можеш да очакваш финансова подкрепа от влиятелни фигури, официални инстанции. Не отказвай помощ, която ти предлагат. 

РИБИ 20.02 – 20.03


Много променлива седмица. В някои дни ще имаш късмет и всичко ще се решава от само себе си, в други всичко ще бъде насочено срещу теб и с каквото и да се заемеш, ще се изплъзва от ръцете ти. Тайната на успеха (или оцеляването) е, че през тази седмица, трябва да се отпуснеш, да не се концентрираш върху нищо, да не правиш планове и да плуваш по течението. Само така ще можеш да извлечеш максимална полза от всяка нестабилна ситуация и да избегнеш всички остри камъни с минимални загуби за себе си. може да те отведе далеч. Но внимавай, слушай разума си – понякога чувствата са измамни и се променят според ситуацията, не може да се разчита винаги на тях. Сега реалността се различава от това, което рисува въображението ти. Колкото по-разнообразен е всекидневния ти живот, колкото по-малко време отделяш на рутинната работа - толкова по-добре. Опитай се да прекарваш повече време в приятна компания. Забавлявай се по всеки възможен начин, постарай се да направиш живота си по-ярък и интересен. Разумните компромиси са нещо хубаво, но не позволявай на любимия човек да преминава границата. От това на никой няма да му стане по-добре. Известно уединяване би ти позволило да събереш мислите си и да поставиш всичко по местата.

 

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот