Хороскопът за идващата седмица: сърцето ви прелива от любов и щастие

Март

Седмичен  хороскоп до 24 март:

Овен
Обвързаните представители на зодията може да се почувстват така, сякаш половинката не ги подкрепя, или да усетят някакви различия помежду си. Единственият начин да изясните това е като бъдете честни и споделяте емоциите си.
Всичко това ще ви напомни за какво точно цените половинката си. За щастие до края на седмицата ще се чувствате по-уверени в любовта и ще можете да постигнете това, което искате.

Телец
Възможно е интимността да търпи известни ограничения и те да се дължат на страх, който изпитвате. Може би страх от сериозно обвързване, от това да не бъдете наранени. Запитайте се какво ви задържа в интимността, защото сега е моментът да се наслаждавате на пълноценната връзка с половинката.
Ако има нещо в миналото, което ви пречи – премахнете го. Помнете, че само вие си поставяте ограниченията, които ви пречат да бъдете щастливи.

 Близнаци
Тази седмица е особено благоприятна за промяна във взаимоотношенията ви с любимия човек, така че вземете заедно, отдавна, назрялото важно решение. Търпението, което показвате напоследък, вече дава положителни резултати. Бъдете внимателни и нежни, но все пак предпазливи в обещанията си. Това са важни за връзката ви дни! Дайте най-доброто от себе си! А за всички вас, които в момента сте сами, уикендът е подготвил невероятни романтични изненади. Възможно е и неочаквано и многообещаващо запознанство.


 Рак
Тази седмица вие определено сте изпълнени с романтика. Сега отношенията ви с любимия човек се движат в исканата от вас посока. Добавете само малко решителност и постоянство, и със сигурност ще се окажете на върха на блаженството. Ако все още търсите своята сродна душа не отказвайте новите запознанства. Забравете неувереността и се насладете на невероятните впечатления и многото емоции, очакващи ви през почивните дни!

 Лъв
През текущата седмица вие сте обградени от много изкушения, които може да ви отклонят от правилния път. Това е отлична проверка за вашата връзка. Постарайте се да преминете теста достойно! Не се поддавайте на мимолетни импулси, ако наистина цените любимия човек. Сега е особено важно да преподредите приоритетите си. Вниманието от страна на противоположния пол през тези дни просто се излива върху вас, от всички страни. Особено сполучливи са запознанствата при най-неочаквани обстоятелства.

 Дева
 Според вашия любовен хороскоп настоящата седмица носи дългоочакваната хармония във връзката ви. Не бъдете прекалено настойчиви, но и не пропускайте своя шанс. Би било добре да предприемете пътуване, но е безсмислено да отидете някъде сами, надявайки се да се срещне другар по пътя. Така че, отидете на почивка заедно с любимия човек. Той определено се нуждае от вашето внимание и добра воля. Ако все още сте сами, огледайте се внимателно наоколо. Някъде съвсем наблизо е любовта на живота ви!

Везни
Тези от вас, които са необвързани, през тази седмица могат да отбележат повратна точка по отношение на любовта.
Имате големи шансове за нови познанства, но усилията макар и минимални от ваша страна, също са важни. Ако се намирате във връзка ще искате да въведете някои промени, да имате повече разнообразие с половинката.

 Скорпион
Любовният ви живот ще ви накара да се чувствате по-малко доволни. Възможно е половинката ви да не показва нужната подкрепа и признателност към вас. Възможно е поради друга причина сърцето ви да се затвори. Ако връзката ви не върви както трябва, бъдете честни с партньора. В любовта човек не бива да се чувства зле.

 Стрелец
 Очаква ви романтична седмица, изпълнена с емоции. За да я имате на 100% направете нещо различно, интригуващо и забавно. По този начин ще приповдигнете не само своето, но и чуждото настроение и така ще бъдат съществуващите бариера в отношенията ви.  Тези от вас, които са се уморили да чакат някого, нека направят първата стъпка. Така ще разберат дали има смисъл да продължават да влагат емоции.

 Козирог
Повярвайте, любимият човек се чувства също като вас. Опитайте да го приемете такъв какъвто е, тъй като това е главното условие за една пълноценна връзка. Вашите отношения може да се превърнат в нещо наистина голямо и трайно. Просто не насилвайте събитията, нека всичко се случва по реда си. Вие сте чаровни и харизматични личности и това ви прави желани и добре дошли във всяка компания. Единствено от вас зависи новото ви запознанство да прерасне в пламенна любов.

 Водолей
Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица трябва да бъдете мъдри. Научете се да заобикаляте капаните на собствената си съдба, за да избегнете нежелани недоразумения, водещи до охлаждане на отношенията ви с любимия човек. Опитайте незабавно да поправите допуснатите грешки и не се колебайте да ги признаете на глас. Дайте на партньора си, свободата, от която се нуждае. Така със сигурност връзката ви ще остане здрава. Ако все още сте сами, не придавайте голямо значение на новите запознанства през тези дни. Помнете, че преди да се доверите на някого е важно да го опознаете по-добре.

 Риби
През настоящата седмица е напълно възможно във вашата връзка да настъпят съществени промени. Вие изведнъж осъзнавате колко много ви е скъп човекът, с когото споделяте живота си. И въпреки че, не винаги отговаря на критериите за идеален образ в главата ви, сега за вас това въобще не е от значение. Ако все още сте сами и търсите своята сродна душа, отворете се за нови запознанства. Тези дни ви предстои интересна среща, която може да прерасне в нещо наистина прекрасно и трайно.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот