Любовен хороскоп за настоящата седмица: сърцето ви прелива от любов и щастие

Март
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Седмичен любовен хороскоп до 20 март:

Овен
Обвързаните представители на зодията може да се почувстват така, сякаш половинката не ги подкрепя, или да усетят някакви различия помежду си. Единственият начин да изясните това е като бъдете честни и споделяте емоциите си.
Всичко това ще ви напомни за какво точно цените половинката си. За щастие до края на седмицата ще се чувствате по-уверени в любовта и ще можете да постигнете това, което искате.

Телец
Възможно е интимността да търпи известни ограничения и те да се дължат на страх, който изпитвате. Може би страх от сериозно обвързване, от това да не бъдете наранени. Запитайте се какво ви задържа в интимността, защото сега е моментът да се наслаждавате на пълноценната връзка с половинката.
Ако има нещо в миналото, което ви пречи – премахнете го. Помнете, че само вие си поставяте ограниченията, които ви пречат да бъдете щастливи.

 Близнаци
Според вашия любовен хороскоп тази седмица е особено благоприятна за промяна във взаимоотношенията ви с любимия човек, така че вземете заедно, отдавна, назрялото важно решение. Търпението, което показвате напоследък, вече дава положителни резултати. Бъдете внимателни и нежни, но все пак предпазливи в обещанията си. Това са важни за връзката ви дни! Дайте най-доброто от себе си! А за всички вас, които в момента сте сами, уикендът е подготвил невероятни романтични изненади. Възможно е и неочаквано и многообещаващо запознанство.


 Рак
Тази седмица вие определено сте изпълнени с романтика. Сега отношенията ви с любимия човек се движат в исканата от вас посока. Добавете само малко решителност и постоянство, и със сигурност ще се окажете на върха на блаженството. Ако все още търсите своята сродна душа не отказвайте новите запознанства. Забравете неувереността и се насладете на невероятните впечатления и многото емоции, очакващи ви през почивните дни!

 Лъв
През текущата седмица вие сте обградени от много изкушения, които може да ви отклонят от правилния път. Това е отлична проверка за вашата връзка. Постарайте се да преминете теста достойно! Не се поддавайте на мимолетни импулси, ако наистина цените любимия човек. Сега е особено важно да преподредите приоритетите си. Вниманието от страна на противоположния пол през тези дни просто се излива върху вас, от всички страни. Особено сполучливи са запознанствата при най-неочаквани обстоятелства.

 Дева
 Според вашия любовен хороскоп настоящата седмица носи дългоочакваната хармония във връзката ви. Не бъдете прекалено настойчиви, но и не пропускайте своя шанс. Би било добре да предприемете пътуване, но е безсмислено да отидете някъде сами, надявайки се да се срещне другар по пътя. Така че, отидете на почивка заедно с любимия човек. Той определено се нуждае от вашето внимание и добра воля. Ако все още сте сами, огледайте се внимателно наоколо. Някъде съвсем наблизо е любовта на живота ви!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg