Оксана: Предстои ви вълнуваща пролет заради любовта, която ще ви изпълва с положително настроение

Март
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.17 (3 Votes)

Какво ви вещаят звездите и за какво да се подготвите - вижте по-надолу.


Овен – Бъдете изключително внимателни през април

Първите дни на пролетта ще ви заредят с голяма енергия и желание за стартиране на нов проект. Може да смените работата си или да да бъдете повишени на настоящето си място, от което ще получите пълно удовлетворение.  В романтичната си връзка също ще се сблъскате с неизяснени от миналото противоречия. В този период се срещайте по-често с приятели и излизайте сред природата.

Телец – Любовта ще превземе ежедневието ви

Любовта ще е основната тема, която ще обсебва мислите ви тази пролет. Ако вече имате сериозна връзка, през пролетните месеци ще се радвате на сплотеност и разбиране с партньора си. Свободните от знака през месец май ще срещнат подходящ партньор. Любовта ще ви кара да цъфтите през следващите месеци и с положителното си настроение бързо ще заразявате околните.


Близнаци – Предприемайте важни промени до 29 април
 

До 29 април планетите ще работят във ваша полза. Бързо ще се справяте с възложените задачи, а активността ви на работното място ще повиши чувствително финансовата ви сигурност. Посветете се на работа през този период и ще се чувствате удовлетворени. След 29 април обаче бъдете по-внимателни, особено ако се налага да пътувате. В любовен план за обвързаните предстоят нови скандали, тъй като партньорът ще ви налага нови ограничени. Свободните от знака могат да се подготвят за много флиртове, но не и за сериозна връзка.

Рак – Спокойни месеци без големи проблеми

Ще се радвате на една спокойна пролет без особено големи проблеми. През следващите месеци ще имате отлични възможност, за да подобрите отношенията си с началниците. Имате шанс за напредък в професионалната сфера и то без да поемате големи рискове. Самотните ще срещнат човек, който с голяма упоритост и търпение ще заслужи вниманието им. Обвързаните няма да срещнат големи сътресения във връзката си. От втората половина на април се пазете повече, когато пътувате.

Лъв – Повече работа и бурен любовен живот

Пролетните месеци ще ви донесат повече работа, отколкото сте очаквали. Ще се наложи да правите големи компромиси със свободното си време, за да приключите със задачите навреме. Бъдете отговорни, но и следете дали си почивате достатъчно. В любовта предстои бурен период на конфликти за обвързаните. Новите връзки през този период за необвързаните ще се основават предимно на страст и повърхностни емоции и няма да продължат дълго.

Дева – Подгответе се за повече работа

През следващите месеци ще бъдете по-ангажирани от обикновено и почти няма да обръщате внимание на близките си хора. Точно когато приключите с една част от задълженията си и ще се появяват нови. В ежедневието си ще се съсредоточавате предимно върху решавате на проблемите, но в същото време ще ви натъжава фактът, че пренебрегвате любимите си хора и не отделяте достатъчно време за почивка.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg