Хороскоп до 26 март: ще се случат толкова хубави неща, колкото изобщо е възможно сега

Март

Хороскоп на  до 26 март:

ОВЕН
Пламъкът на вашата делова активност е изчерпан. Ако не го усещате, скоро ще се убедите, че "блъскате напразно", безрезултатно. За рождениците от тази седмица това може да се превърне в проблем през цялата година. Имате възможност да постигнете съществено повишаване на нивото на своето благосъстояние благодарение на кариерата си или на нови социални обстоятелства. През този период си струва да се борите за длъжност, да осъществявате сериозни финансови и имуществени сделки. Всичко това обаче следва да обмисляте и оформяте особено стриктно - никой не е застрахован от грешки и измами. Ако са се натрупали скрити семейни проблеми, през почивните дни ще си покажат ушите.
    
ТЕЛЕЦ
Последният месец преди рождения ви ден за вас винаги е свързан с дребни "жертви", активизиране на енергичните недоброжелатели или на онези, които искат да ви използват. Вашата покровителка Венера ще ви даде сили и ще ви защитава. Нейната подкрепа ще повиши психическата ви стабилност, ще подобри външния вид и здраве. Желателно да се възползвате от силен покровител (частно лице или организация). Не на последно място е желателно да промените малко външния си вид, за да увеличите своята привлекателност. Не сдържайте проявите на властност и обаятелна увереност в себе си. Ако през това време дойдат големи (според вашите мерки) пари, това е много добър знак - постарайте се да запазите по-дълго техния източник.
    
БЛИЗНАЦИ
От 20 до 30 март ползвайте старите си приятели, привличайте за съюзници зрели хора, използвайте тяхната подкрепа и съвет. През този период обществената, публична дейност ще ви донесе нужния резултат, по-ярко ще ви открои сред вашия кръг. Вие се адаптирате добре в обществото за сметка на вродената си комуникативност и информираност. Вашите силни качества работят лошо. Преобладава известно разпиляване, неопределеност. Заблужденията, с които е възможно сега да се сблъскате в живота ви, непременно ще се случат - поради ваша вина, грешка или лоша информираност. А също така и по вина на онези, които съзнателно заобикалят фактите, изкривяват реалността. Доколко и в какво това ще ви навреди, ще научите в сряда и четвъртък. То ще се прояви най-вероятно във въпросите, касаещи кариерата, във връзка със заеманата длъжност, както и в отношенията с родителите.
    
РАК
Времето, докато Слънцето е в Овен, е важно за вашата кариера - укрепвайте или сменете длъжността, семейния си или граждански статус. Юнските Раци от имат възможност да спечелят, сключвайки споразумение, съюз, трудов договор, получавайки длъжност. Смисълът е да стабилизират и формализират своето положение. Раците, родени през първата десетдневка на юли, напротив, ще преуспеят благодарение на смели промени, стигайки включително до развод или сключване на втори брак. Същото е и в деловите съюзи. Най-добре е подобна промяна да се осъществи през първата полоивна на април. А засега да се подготви всичко, за да се стигне до решението. За повишаването на комфорта и благополучието в семейството положете необходимите усилия от 26 март до 4 април. Тогава осъществявайте и проектите, свързани с имуществото ви.

ЛЪВ
Вашето социално и семейно-битово положение е позитивно и стабилно. Това ще бъде осигурено независимо от вашите усилия чрез изгодна в материално отношение сегашна длъжност (не нова) или семеен статус. Нещо ново може да се случи от с голяма вероятност при родените през първата десетдневка на август. Ще ви бъде от полза да проявите смелост и амбициозност, готовност да поемете рисковете на внезапните промени. За поддържане на социалния имидж през последната десетдневка на март ще се наложи да направите известни разходи, но това непременно ще ви достави удоволствие.
    
ДЕВА
Периодът на Овена за вас е особен - ако се каните да промените нещо кардинално, правете го сега. Или най-много до средата на април. Мъглявите обстоятелства леко са се прояснили, ненадеждните партньори вече са се проявили. В тази обстановка е време животът ви да се промени към по-добро. Например в семейните обстоятелства е възникнал факторът "успешно строителство" - може да се отнася за вила, ново жилище или за самото семейство. Ако се започне сега, към края на годината нещо непременно ще се изгради. В по-голяма степен това засяга августовските Деви. Като стимули изпъкват задълженията по отношение на домочадието, затруднения от семейно-битов характер. Ако сте го почувствали, значи е време да започвате. До средата на лятото за Девите завършва 12-годишният цикъл на социален пробив. Нужен е нов стимул за следващата спирала в развитието им. И той ще възникне през есента - гответе се да усвоявате нови социално-битови висоти.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот