Хороскоп до 24 март: ще се случат толкова хубави неща, колкото изобщо е възможно сега

Март

Хороскоп на  до 24 март:

ОВЕН
Пламъкът на вашата делова активност е изчерпан. Ако не го усещате, скоро ще се убедите, че "блъскате напразно", безрезултатно. За рождениците от тази седмица това може да се превърне в проблем през цялата година. Имате възможност да постигнете съществено повишаване на нивото на своето благосъстояние благодарение на кариерата си или на нови социални обстоятелства. През този период си струва да се борите за длъжност, да осъществявате сериозни финансови и имуществени сделки. Всичко това обаче следва да обмисляте и оформяте особено стриктно - никой не е застрахован от грешки и измами. Ако са се натрупали скрити семейни проблеми, през почивните дни ще си покажат ушите.
    
ТЕЛЕЦ
Последният месец преди рождения ви ден за вас винаги е свързан с дребни "жертви", активизиране на енергичните недоброжелатели или на онези, които искат да ви използват. Вашата покровителка Венера ще ви даде сили и ще ви защитава. Нейната подкрепа ще повиши психическата ви стабилност, ще подобри външния вид и здраве. Желателно да се възползвате от силен покровител (частно лице или организация). Не на последно място е желателно да промените малко външния си вид, за да увеличите своята привлекателност. Не сдържайте проявите на властност и обаятелна увереност в себе си. Ако през това време дойдат големи (според вашите мерки) пари, това е много добър знак - постарайте се да запазите по-дълго техния източник.
    
БЛИЗНАЦИ
От 20 до 30 март ползвайте старите си приятели, привличайте за съюзници зрели хора, използвайте тяхната подкрепа и съвет. През този период обществената, публична дейност ще ви донесе нужния резултат, по-ярко ще ви открои сред вашия кръг. Вие се адаптирате добре в обществото за сметка на вродената си комуникативност и информираност. Вашите силни качества работят лошо. Преобладава известно разпиляване, неопределеност. Заблужденията, с които е възможно сега да се сблъскате в живота ви, непременно ще се случат - поради ваша вина, грешка или лоша информираност. А също така и по вина на онези, които съзнателно заобикалят фактите, изкривяват реалността. Доколко и в какво това ще ви навреди, ще научите в сряда и четвъртък. То ще се прояви най-вероятно във въпросите, касаещи кариерата, във връзка със заеманата длъжност, както и в отношенията с родителите.
    
РАК
Времето, докато Слънцето е в Овен, е важно за вашата кариера - укрепвайте или сменете длъжността, семейния си или граждански статус. Юнските Раци от имат възможност да спечелят, сключвайки споразумение, съюз, трудов договор, получавайки длъжност. Смисълът е да стабилизират и формализират своето положение. Раците, родени през първата десетдневка на юли, напротив, ще преуспеят благодарение на смели промени, стигайки включително до развод или сключване на втори брак. Същото е и в деловите съюзи. Най-добре е подобна промяна да се осъществи през първата полоивна на април. А засега да се подготви всичко, за да се стигне до решението. За повишаването на комфорта и благополучието в семейството положете необходимите усилия от 26 март до 4 април. Тогава осъществявайте и проектите, свързани с имуществото ви.

ЛЪВ
Вашето социално и семейно-битово положение е позитивно и стабилно. Това ще бъде осигурено независимо от вашите усилия чрез изгодна в материално отношение сегашна длъжност (не нова) или семеен статус. Нещо ново може да се случи от с голяма вероятност при родените през първата десетдневка на август. Ще ви бъде от полза да проявите смелост и амбициозност, готовност да поемете рисковете на внезапните промени. За поддържане на социалния имидж през последната десетдневка на март ще се наложи да направите известни разходи, но това непременно ще ви достави удоволствие.
    
ДЕВА
Периодът на Овена за вас е особен - ако се каните да промените нещо кардинално, правете го сега. Или най-много до средата на април. Мъглявите обстоятелства леко са се прояснили, ненадеждните партньори вече са се проявили. В тази обстановка е време животът ви да се промени към по-добро. Например в семейните обстоятелства е възникнал факторът "успешно строителство" - може да се отнася за вила, ново жилище или за самото семейство. Ако се започне сега, към края на годината нещо непременно ще се изгради. В по-голяма степен това засяга августовските Деви. Като стимули изпъкват задълженията по отношение на домочадието, затруднения от семейно-битов характер. Ако сте го почувствали, значи е време да започвате. До средата на лятото за Девите завършва 12-годишният цикъл на социален пробив. Нужен е нов стимул за следващата спирала в развитието им. И той ще възникне през есента - гответе се да усвоявате нови социално-битови висоти.

ВЕЗНИ
Периодът на Овена за вас е време на най-интензивни взаимодействия със своите партньори и съперници. През тази година този процес е започнал по-рано, още в края на февруари. Ако тогава в живота ви е възникнал претендент за брак или перспектива за делово сътрудничество, ако са ви привлекли в съревнование и публична дейност, сега всичко това стремително се развива. Нещо, което е важно вие ще съумеете да грабнете най-тлъстия пай. Мислете, пресмятайте, но се впишете в този благоприятен период с конкретни постъпки, не се минавайте. Не и с имуществени или финансови стъпки. Не изпускайте от очи и своя потенциален покровител!
    
СКОРПИОН
Можете да направите много за укрепването на своето благосъстояние през следващите две години. За тези две години ви се дава като главна, задачата за натрупване, инвестиции, придобиване на имущество, търсене на източници на финансиране, даващи такава възможност. Да откриете в себе си скрити ресурси, да намерите къде да ги приложите - ето какво следва да направите за своя успех през тези години. Сега (месец) е добре да се съсредоточите върху постоянната си работа и своето здраве, както и върху работните инструменти. И едното, и другото е необходимо да се усъвършенства, развива или кардинално да се промени. Събитията ще ви подскажат какво именно да правите. Анализирайте ги и реализирайте възможностите до средата на април, задавайки посоката и силата на импулса, който ви придвижва напред.
    
СТРЕЛЕЦ     
В живота ви цари прекрасно пролетно настроение. Върви ви в любовта, в спорта, в творческите занимания. Ноемврийските Стрелци от декември миналата година преживяват поредния етап на порастване, ръст на авторитета и други знаци на отговорност и социална зрялост. През третата десетдневка на март това може да се реализира в реални успехи в най-различни варианти. Отговорността е напълно доброволна, тя ще даде положителен резултат както в индивидуалния бизнес, така и в други области на живота. Служителите имат шансове за същестевно повишение на заплатата или придобиване на солидно имущество. В такива благоприятни периоди в живота като този си струва човек не да се излежава, а да се труди върху бъдещето си, изграждайки основите на благополучието си.     
    
КОЗИРОГ  
Както и по-рано, главното за вас са семейните въпроси. При някои това може да се сравни с локална семейна революция, така силно през последните месеци се променя характерът на бита и самите семейни отношения. Декемврийските Козирози като цяло вече са преживели тази вълна от промени в предишните три години. Сега в тази тенденция (или цунами) са попаднали родените през първата десетдневка на януари. Никой обаче не бива да се отпуска. Решенията, които Козирозите вземат сега и през следващите години, формират живота им за дълги, дълги години. А заедно с тях и живота на онези, които ги заобикалят. Може да се каже, че важни са не толкова незабавните резултати от онова, което вие правите, колкото далечните последствия от него. В това русло вие сте способни да заложите основите на продължително щастие, зачевайкеи дете или откривайки своята половинка.     
    
ВОДОЛЕЙ     
В дома ви ще се случат толкова хубави неща, колкото изобщо е възможно сега: раждане на деца, придобиване на имущество, съществено повишаване на комфорта в бита, включително и за сметка на покровителството на висш шеф или социални преференции. Най-благоприятните дни за осъществяването на дребни семейни задачи са понеделник и вторник. Във всичко останало животът е леко хаотичен, обществено активен, подвижен. От време на време се случва импулсивно, ярко общуване със съседи и роднини, кратко пътуване. Ако градите върху това своя обществен статус, то сега той съществено се повишава и укрепва.     
    
РИБИ     
Много спонтанни разходи; при някои длъжността им се повишава, съответно и заплатата. Шефовете са готови да ви подкрепят и да ви повишат заплащането или да ви окажат краткосрочна финансова помощ през последната десетдневка на март. През цялата втора половина на март вие сте разсеяни, мечтателни и витаете в облаците или просто лениво изпълнявате само онова, от което по никакъв начин не можете да избягате. Важните решения и постъпки отложете за април, когато "се включва мозъкът", а не само интуицията и мечтите. От 20 до 24 март не се препоръчват съществени разходи - бизнес поривите и финансовите операции са почти безполезни, а след това, до 4 април няма и да има такива решителни пориви.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот