Седмичният хороскоп на Алена: ще се възрадвате на така дългоочакваният късмет

Март
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

 Към всичко, което се случва през тази седмица, се отнесете с дължимото внимание и уважение. Трудно е да се предскажат всички възможни сценарии на събитията, всеки има своите си обстоятелства и възраст.

ОВЕН
 Към всичко, което се случва през тази седмица, се отнесете с дължимото внимание и уважение. Трудно е да се предскажат всички възможни сценарии на събитията, всеки има своите си обстоятелства и възраст. Може само да се констатира, че от вашата активност, от действията, които предприемате и собственото ви физическо състояние зависи не само това, което ще се случи през тази седмица, но и вашето настояще и бъдеще. Препоръките са следните: участвайте в колективни програми. Това ще бъде по-полезно, отколкото индивидуалната дейност. Ролята на ръководител, треньор, режисьор във всеки един екип дава социална перспектива и на вас, и на самия колектив. Бездействието и пасивността ви лишават от уважението на съмишлениците ви. Ако сте млади и влюбени, положението е сложно: пазете се от коварство. Далечно пътуване или повишаване на образованието, излизане извън рамките на това, което до момента умеете или сте постигнали, разширява възможностите ви. Най-напрегнатият ви ден е четвъртък.

ТЕЛЕЦ
През тази седмица степента на благополучието и доброто ви самочувствие зависи от това дали сте родени през април-май или в средата на месеца. Родените по-рано се чувстват великолепно, спокойно и се наслаждават на благополучието си, без да полагат особени усилия за това. Родените в средата на май не по своя воля са въвлечени в достатъчно трудни ситуации, в които под заплаха се оказват обичайното социално положение, длъжност, статус в семейството и много други неща. Обстоятелствата ще наложат ограничения в нещо или напротив, ще предложат нови социални възможности за две години напред. При кариеристите под заплаха е длъжността им или изключително сложните отношения с ръководството. В бизнеса се засилва конкурентната борба за място под слънцето. Хората в зряла възраст благодарение на усилията на своите деца преминават в категорията на "дядо" и "баба". Ясно е едно: кризата, която вие преживявате, ще ви отведе в друга "категория". Това, което за гъсеницата е краят на света, за пеперудата е раждане. В сряда вечер се полюбувайте на Венера, своята покровителка и я помолете за благополучието си. В този момент тя притежава особена сила.
близнаци

БЛИЗНАЦИ
 Настъпващата седмица за вас е напълно благополучна. Вие сте на висотата на своето положение, вписвате се гъвкаво в обстановката и се ориентирате правилно накъде духа вятърът. В неочаквано възникващи социални ситуации можете да откриете ползата за себе си и дори смяната на непосредствения ви началник няма да ви разтревожи силно. Трудности е възможно да се появят, ако се каните да тръгнете на далечен път или решите да се включите в борбата на идеи. Вие обаче сте благоразумни и ще избегнете напрегнатите ситуации. Вярно е, че от шофьорите през всеки ден на тази седмица се изисква повишена концентрация. Особено ако колата ви не е толкова нова, колкото би ви се искало да бъде. Сега вие предпочитате да не демонстиррате личния си живот, запазвайки за себе си това спокойно и уютно кътче. Особено благополучно и топло ще го почувствате в сряда вечер. В събота ще ви се прииска да излезете от рутината и малко преувеличено да покажете на околните своето настроение, за да получите помощ, покровителство и одобрение.

РАК
 На дневен ред при вас излиза борбата за съвместните ресурси в съпружески или делови съюзи. Вие или сте безотговорни и губите много или енергично и умно "отхапвате" от общата баница. Някои правят това по служебно задължение, други - по битова необходимост или поради душевен повик. До събота напрежението се нагнетява. Ако печелите в конкурентната борба или получите доброволна финансова подкрепа, можете в близко време да заемете добро социално положение и да изкачите още едно стъпало в кариерата. Заради това някои може да сменят местоработата си. За тези цел най-подходящи дни са вторник и сряда. В петък от вас вече нищо няма да зависи, може да не се стараете. За получаване на по-висока длъжност или блестящо социално положение планирайте съответните действия за първата десетдневка на април. А сега е време за предварителната подготовка.

ЛЪВ
 Март за вас е месец на стресове и психологическа криза. Това е фонът. Всичко, на което сте се противопоставили със своята воля, с жаждата си за живот, сте преодолели. През тази седмица се променя обективната ситуация, но от вас засега още не се иска да заемете в нея активна позиция. Вгледайте се, търсете позитивното и перспективата. Проявете търпение и издръжливост по отношение на агресорите. Ако сте родени в средата на август, тази агресори - умни и коварни, със сигурност ще се появят. Задачата е да им устоите. Гответе се за решителния скок, който ще трябва да направите през първата десетдневка на април. Онези, които не са родени в средата на август, ще живеят много по-спокойно. Те са и много по-благополучни от останалите юлски Лъвове. Най-хубавият ви ден за седмицата е вторник. Дори онези, на които им е доста трудно, ще съумеят да регулират тези трудности. В събота може да балансирате равновесието, плюсовете и минусите във вашата жизнена ситуация, което също не е малко.

ДЕВА
 Както и преди вие ще трябва да се ориентирате според обстоятелствата и да търсите опора в сигурни приятели и съратници. Ако зависимостта ви от средата е висока, остава ви само да изучавате тази среда, да се приспособявате към нея. Работа имате много, не са изключени интриги и липса на ясен кръг от задължения. На някои им харесва, други страдат от това. Постарайте се и тук да откриете ползата за себе си. Имате шансове за сметка на творческия подход към рутинната работа не по-късно от средата на април да повишите своя статус и дори длъжност. Ако в кариерата ви няма издигане, значи със сигурност ползата от вашата работа ще е за дома, за семейството. След седмица-две можете да търсите ресурси за сериозна покупка на имущество, за ремонт и подобряване на жилището. Не става дума за доходи, а за нещо друго. При младите жени в близко време се повишават шансовете за бременност. Подходящи дни през седмицата са сряда и събота. И то не само за бременност.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg