Хороскопът за настоящата сeдмица: открийте сърцата си за обичта

Март

Хороскопът за настоящата сeдмица до 12 март:

ОВЕН
 От началото на февруари до началото на юни вие живеете преди всичко с чувства и заради чувства. Не толкова често съдбата ни подарява такива ярки периоди в личния живот. Вие сте способни да дадете всичко от себе си в проявяваните емоции, пориви и увлечения. Изразяването на чувствата понякога дори излиза извън рамките на благоприличието, като даже възпитанието не го сдържа. Периодите на бурни страсти могат да се сменят с периоди на апатия и емоционално безразличие. Такива са първите дни на седмицата - те са помръкнали и обективно сложни. В четвъртък и петък вие се откъсвате в простора на обществената активност, вдъхновявани от нещо и използвате изцяло своето обаяние за лични цели - привличате към себе си вниманието на онези, които са ви нужни и интересни. Играта на завоюване или съперничество ще създаде чувство за пълноценен живот. През тази седмица вие сте доста ефективни като преговарящ-агитатор и търговец. В събота и неделя ви очакват интензивни преживявания.

ТЕЛЕЦ
   Вие все още "работите" за репутацията си и държите особено много на своя обществен имидж. Да загубите или да намерите желаната длъжност, да задържите и да повишите семейния си и социален статус - ето това сега е главното съдържание на живота ви. В този смисъл текущата година и особено тази пролет се открояват в редицата от години. От февруари до юни вие ще имате успех на нивата на благотворителността и самоотвержената работа. Част от хората са ранени от стрелата на амура, но това ни най-малко не ги разстройва, макар че своите рани по различни причини те предпочитат да не афишират. Впрочем, чувствата се проявяват толкова ярко и неприкрито, че това бързо става явна тайна. В това ще се убедите през предстоящите почивни дни. Няма да бъде възможно да се абстрахирате и от обективните трудности - много битови ангажименти, оставащи малко място за развлечения, натоварване, изяждащо радостта от битието, поставящо някои Телци пред сложен нравствен избор. Във вторник и сряда основните събития се подреждат по тази ос.

БЛИЗНАЦИ
  Забелязали ли сте, че вече няколко години подред през месец март стартира вашата важна годишна програма? През по-миналата година това се съпровождаше с взривен, почти авантюристичен стремеж да отместите границите на своя живот. През миналата година социалната цел, зародила се през март, придоби по-конкретно въплъщение. Мнозина я реализираха, независимо от това, че второто полугодие беше обективно сложен период. През тази година пред вас стои задачата да започнете изкачване по стълбата на социалното положение. Шансовете да успеете са големи, но и препятствията, които ще се наложи да преодолеете през първото полугодие, са значителни. Стартът на годишната програма става през тази седмица, в нелеко противопоставяне на семейството и социума. Във вторник и сряда е апогеят на събитията и максимумът на емоционалното напрежение. "Разликата в потенциала" на личния и обществен живот служи от една страна като движеща сила на вашите бъдещи постижения, от друга - създава раздвояване. Ще ви стигнат ли силите и способностите да лавирате успешно в течение на годината между тези разнопосочни задачи? Ако се подходи към работата съзнателно и се живее според разписанието на звездите, разбира се, че ще ви стигнат. През март определете социалния си таван, поставете си високата цел. Домашните ангажименти ще станат приоритет през септември, тогава те ще се и осъществят. Още по-добре ще бъде тази задачи да се обединят. Нали ако ще се жените, или ще ставате родител - това е едновременно лично и социално постижение.

РАК
 За вас седмицата започва с изблик на емоции, най-вероятно под влиянието на изкривено тълкуване на обстоятелствата. Не бързайте да харчите пари или да придобивате нещо в понеделник - най-трезвите и рационални решения през тази седмица ще се вземат във вторник. В сряда някои Раци ще бъдат обзети без видима причина от угнетено състояние. Причини има, те са сериозни и скрити дълбоко. Постарайте се да ги извадите наяве, веднага или по-късно. В сряда денят не се подрежда така, както се е предполагало, гответе се да го изживеете творчески, според ситуацията. Това ще бъде най-неспокойният ден през седмицата. В четвъртък и петък всички трудности и грижи ше се изгладят с помощта на близките у дома. През тези дни топлината на семейната подкрепа ще се прояви максимално. В събота и неделя по-лесно от останалите ще се чувствате комфортно - преобладава интуитивно-чувственото начало, което е вашата силна страна. Заобиколете се с такива позитивни неща, с такива хора, които ще създадат и усилят хармонията в душата ви. За това ще спомогне и една хубава баня.

ЛЪВ
 От 3 до 19 март няма да ви бъде леко - ще се наложи в непредвидени обстоятелства да вземете нестандартно решение, да изберете между позициите на консерватор и реформатор. От вашето решение и избор в тези дни зависи в голяма степен сегашното и бъдещото ви благополучие. Може да се намери неочакван изход от натрупаните финансови и емоционални трудности. Не се бойте да рискувате. Не се дърпайте от помощта на приятели и неформални съюзи. Този период е много вълнуващ, период, когато едни ще получат удоволствие от ситуации, които лазят по нервите, други ще се скрият под обичайното покривало, пропускайки неочаквания обрат в своята съдба. Кулминацията на всички тези тенденции е в сряда. Преценете плюсовете и минусите, своето състояние и на онези, които са готови да бъдат с вас и против вас. Това ще ви бъде нужно по-нататък. Събота и неделя е по-добре да прекарате у дома, в спокойна и обичайна обстановка. Или да отидете някъде заедно със семейството си. Краят на седмицата е най-спокойният, възползвайте се от това, за да възстановите нервната си система.

ДЕВА
  През тази седмица вие се оказвате в центъра на своеобразно торнадо от събития, в което въплъщавате островче на сигурност и консерватизъм. Възможно за известно време около вас да се завърти светът. Друг въпрос е какво ви коства това. Пазете си здравето и нервите. Най-напрегнатият ден е сряда, затова пък всичко става пределно ясно. Не се поддавайте на депресии, при необходимост проявете строгост и твърдост. В никакъв случай не допускайте мисълта, че за нещо няма да ви стигнат силите и средствата. Да се търпи и да се преодоляват трудности ще се наложи до есента, но още след месец-два ще ви стане много по-лесно. В сложните финансови въпроси проявявайте гъвкавост, сговорчивост и хитрост. Съгласявайте се на думи, твърдо отстоявайте на дело интересите си. Ролята на посредник сега е най-изгодна за вас, затова в сложната ситуация се постарайте да станете благодетел за противоборстващите страни - ще бъдете оценени. Благоприятни дни за вас са събота и неделя.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот