Хороскопът на Оксана за предпоследната седмица на април: вълнуващи дни изпълнени с хармония и любов

Април
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.17 (3 Votes)

Започва периодът на Телеца, който за вас обикновено се отбелязва с благополучие, спокойствие и практическа полза, Ще се отворят врати и перспективи за бъдещето, вълнуващи дни изпълнени с хармония и любов.

 Раждат се последните за тази година Овни. Рождениците, които празнуват през тези дни получават годишното си задание със семеен характер, което ще трябва да реализират до края на текущата година. Така че гответе се за сватба, за разширяване на семейството и за други важни семейни задачи. През тази седмица е по-добре за всички Овни, ако се посветят на въпросите, касаещи личното благосъстояние, тъй като има голяма вероятност ефективно да решат тези въпроси. Най-благоприятният в това отношение ден е сряда и доста сложният четвъртък. Онова, което дойде лесно в сряда, може също толкова лесно да си тръгне в четвъртък, при това по ваша инициатива. Стремежът "да имаш" и противоположното му желание "да пилееш" през цялата втора половина на април за мнозина от вас може да стане истинско изпитание на характера. Само търговци ще съумеят да намерят компромис между тези два страмежа и дори нелошо да спечелят от препродажби.

ТЕЛЕЦ
 От вторник през тази година започват да се раждат и да празнуват поредните Телци. Трябва да кажа, че априлските Телци през тази година са получили мощната подкрепа на Плутон, което най-малкото ще възстанови силите и здравето на мнозина, а в най-добрия случай ще им даде възможност да постигнат властови социален статус и да се възползват ефективно от положението, което вече е постигнато. Априлските Телци могат сега и занапред да разчитат на подкрепата на влиятелни лица, мощен колектив и законодателната власт като цяло. На индивидуално ниво те изпитват стремеж да се разпореждат с действията на други хора, да участват в масови процеси с политически и общодържавен характер. Във финансово и битово отношение най-късметлии и благополучни са родените през втората десетдневка на май. Най-продуктивни дни за всички Телци са сряда и четвъртък, а домашните ангажименти най-добре се изпълняват в събота и неделя.

БЛИЗНАЦИ
При вас през целия април и първата половина на май продължава този своеобразен период на застой, когато има смисъл да се заемете с неспешните практически ангажименти в един колкото е възможно по-тесен кръг от хора. Съкратете деловото общуване и не планирайте далечни пътувания. Да се търсят впечатления сега не е най-полезното занимание. Много по-полезно за вашето здраве сега е да излизате повече на въздух, близо до земята. Нека семейството и домът ви станат за вас за известно време тихото пристанище, където можете да се заемете с делнични, прости дейности и душата ви да си почине. През тази седмица избягвайте споровете с роднини и намалете времето, което прекарвате зад волана - бавната и неадекватна реакция може да ви подведе. В това отношение най-сложен ден е четвъртък. Във вторник удачно се уреждат имуществени и финансови дела. В събота позитивно се решават домашни въпроси, а в неделя в жилището ви са възможни дребни извънредни ситуации.

РАК
  Във вторник започва периодът на Телеца, който за вас обикновено се отбелязва с благополучие, спокойствие и практическа полза, която ви носи вашето положение в обществото, приятели и клиенти, който ги има. Началото на седмицата се отбелязва с позитивност в службата и в обществения живот. Във вторник и сряда поставете собствените си интереси над всичко останало. Това са доста успешни дни, когато си струва да покажете пред околните не само своите потребности, но и способности - всичко ще бъде оценено по начина, който заслужавате. Четвъртък не е много удачен ден за имуществени и финансови дела - разходите едва ли ще бъдат оправдани и изгодни. Прекрасно ще се нареди съботният ден, каквото и да сте си набелязали за него. Хубаво ще бъде ако го прекарате не в безделие, а с реална полза. Неделята не е най-подходящият ден за далечно или по-близко пътуване, за общуване с роднини и познати - възможно е да се случат неприятни ситуации.
лъвЛЪВ
За родените в края на юли и през първата десетдневка на август се е формирала нелека ситуация от обществен и професионален характер. Практически тя ще продължава през целия април. Сега се връщат затруднителните ситуации от първата априлска седмица или продължават във вид на спънки и застой при уреждането на парично-имуществени формалности. Контактите с официални институции и отделни длъжностни лица през тази седмица едва ли ще бъда спокойно, доброжелателно и продуктивно. Ако нямате възможност да изчакате, планирайте решаването на тези въпроси за вторник и сряда, но в никакъв случай не за четвъртък. Четвъртък ще стане за вас ден с активна жизнена позиция, но също и на конфликт. Ако характерът ви позволява, можете да постигнете своето, ако ли не - по-добре е да не влизате в конфликт. В четвъртък и петък всичко, което се е натрупало в душата ви, ще бъде откровено изписано върху лицето ви. Така че решавайте дали си струва да демонстрирате всичко това. Малцина от вас през тези дни ще останат доволни от себе си и околните. А съботата е много добър ден за всички ваши битови и професионални задачи - всичко се подрежда по най-добрия начин.

ДЕВА
  Ако не се каните да тръгнете на далечен път, ви очаква позитивна, спокойна седмица. На път са възможни пречки, спънки и просто отложени събития. Ако водите юридически дела и движите някакви документи по чиновнически канали, не разчитайте да свършите работата по-рано от средата на май, а може и по-късно. През втората половина на април е възможно да ви дойдат до главата някои не съвсем законни и неизгодни за вас взаимоотношения с потребителски характер чрез интернет или други контактни канали. Не се увличайте от лесни печалби, сега това не е за вас. Понеделник, вторник и сряда са съвсем позитивни дни за всяко социално ориентирано действие. Осъществявайте професионални и социални програми. Правете всичко без да бързате, обстойно, придирчиво и старателно, както вие го умеете. Ако в четвъртък нещо ви разтревожи, вземете си бележка - тази неприятност може епизодично или постоянно да ви пречи до началото на юни. Следователно трябва да си я отбележите и грамотно да я неутрализирате. Събота е най-успешният, спокоен и резултатен ден за седмицата.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg