Седмичният хороскоп до 1 май: обгръща ни радост и любов

Април
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Седмичният хороскоп до 1 май:

ОВЕН
 Развълнувани сте, успокойте се! Да се успокоите обаче е трудно през цялата седмица. Различни дреболии ви дразнят и нервират: внимавайте да не попаднете в травмираща (в морален, материален и физически план) ситуация. Ако вече сте там, търсете нестандартно решение. Можете да го откриете като действате по необичаен за вас, гъвкав начин. Не директно и право в целта, а съобразявайки се с обстановката. За вас това винаги е било трудно, а сега е особено трудно. Всичко предизвиква протест във вас - скрит или явен. Едва ли ще помогне и културата на поведението. Още в началото на седмицата емоционалното напрежение спонтанно избухва. Всички следващи събития произтичат от случилото се в понеделник. Ако съумеете да заложите на позитивно развитие на нещата, през седмицата всичко ще се получи добре. Ако ли не - няма на кого да се сърдите. Най-ефективни ще бъдат родените в средата на април. Родените в началото на април са по-склонни от останалите към саморазрушение и разрушение.

ТЕЛЕЦ
Ако ви се каже, че ви предстои да харчите много, все едно, че нищо не са ви казали. Вашите покупки в по-голямата си част са спонтанни и неразумни, вашите доходи и загуби са вследствие на не съвсем обичайни обстоятелства. Само най-големите късметлии през тази седмица ще получат огромна сума за себе си. И то само ако са с оригинална съвременна професия и имат достъп до сериозни финансови потоци. Дръжте се предпазливо с приятели и партньори - те могат да ви провокират да инвестирате сериозна сума в необмислено, съмнително финансово начинание. Възможно е на финансова основа да се изострят крайно много приятелски взаимоотношения. И наистина, ако искате да проверите дружбата и надеждността на любовта, дайте пари назаем. Най-трезвият ден е сряда. Ако е крайно необходимо да вземете финансово решение, направете го в сряда. Рискът ще бъде осъзнат, семейните придобивки и разходи - оправдани.

БЛИЗНАЦИ
Повечето от вас използват сега своето красноречие като средство за убеждаване. И през тази седмица, само до петък обаче, вие наистина ще бъдете много убедителни. Най-интензивна седмица ще имат родените около 7-12 юни. Тук са и женитби, и разводи, и смяна на началство и внезапно повишение или понижение в длъжност. Какво ли не е възможно да се случи и все в извънредни ситуации. Кулминацията на събитията ще бъде в петък. Най-мъдро и премерено се държат родените около 17-21 юни. В началото на седмицата откровенно им върви, а най-успешният ход те ще направят в четвъртък. Ще свършат всичко, което са мислили да кажат и направят. През почивните дни всичко - и хубаво и не толкова хубаво, ще отшуми, ще отане в миналото, ще престане да бъде актуално и увлекателно. Почивайки си през почивните дни, вие в доста голяма степен ще загубите своя хъс и през следващата седмица ще проявите максимална практичност. Абстракциите ще престанат да ви вълнуват, ако зад тях не стои конкретна полза.

РАК
 Започнете седмицата с това, което най-много ви привлича и украсява. В понеделник се въздържайте от изкушението да влезете в спор с колега или началник. Няма да убедите никого, само ще си развалите настроението. В понеделник нещата, свързани с чужденци, обучение и преподаване, се подреждат добре. Всичко, което може да разшири вашите възможности и кръгозор, се получава. Във вторник сте разтревожени и дори нервничите заради пари. Това, което ви се струва, че е проблем, се решава лесно в най-скоро време, буквално на следващия ден. Сряда е хубав ден - ще ви донесе полза всичко, което отдавна сте планирали да направите, и което ви дава усещане за стабилно съществуване. В сряда всичко трябва да се прави рано сутринта, тогава ще успеете. Да се суетите после е безсмислено. В петък всякакви иновации и екстремности ви дразнят, по-уютно и по-спокойно ще ви бъде ако прекарате деня както обикновено, опирайки се собствения си опит, знаейки своите интереси.

ЛЪВ
В следващите няколко седмици вие работите за своя статус, за репутацията си. Добре или зле, ще усетите границата на своите възможности и ще достигнете целта си в нещо. А главното сега е - спокойствие, ориентация към конкретен резултат. Не бързайте, вече няма закъде. Можете дори да намалите темпото, събирайки сили. След две седмици можете да направите най-важното усилие, избор и да спечелите, преодолявайки своята неувереност и съпротивата на обстоятелствата. През тази седмица е по-добре да се живее с днешния ден, според предлаганите обстоятелства. Във вторник е трудно да запазите доброто си настроение и увереността в себе си. А би трябвало. Положете усилия и се постарайте да изглеждате така, сякаш сте победител. В сряда е много важно да се почувствате спокойно и уверено, да излъчвате имидж на делови, сдържан и влиятелен човек. Помнете, че във вторник и сряда най-главното е да сте във форма и да отстоявате спокойно интересите си. После всичко ще дойде само.

ДЕВА
 Важни събития с доста конфликтен характер ще се случат на родените около 6-12 септември. Трябва да сте готови да реагирате на тях гъвкаво. Пластичност и подвижност, психологическа и физическа, ще ви позволи навреме да се отдръпнете от провокациите, които са доста вероятни от страна на ваши явни врагове, съперници и равностойни партньори. Те са замислили "източни борби", така че учете се от тях! За всички останали седмицата ще бъде доста равномерна, ще протече в руслото на онези събития, които вече са се проявили през миналата седмица. В понеделник бъдете внимателни с парите, особено с чуждите и не влизайте в спорове. Сега езикът ви е толкова остър, че може да обидите неволно близък човек, без да искате това.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg