Алена с хороскопа за юни: които търсят любов и щастие, ще ги открият

Юни
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (4 Votes)

Какво се задава за всяка зодия през юни:


ОВЕН

Юни

През юни, във вашия месец на промени и пътувания е в реда на нещата да се стремите към независимост, нещо твърде трудно, защото вече сте повярвали в силите си, но забавянето досега ви е създало достатъчно главоболия в отношенията на работното място. Вече сте готови да поемете инициативата, когато се изисква от вас, но и по ваше желание, ако имате свободата да взимате решения или се занимавате с ваш бизнес. Отново трудно овладявате себе си и своите емоции. Намерете златната среда в отношенията, за да не ги съсипете и да не загубите ценни делови партньори. Не се отказвайте от създаване на задгранични контакти. Пътувайте, за да добиете на място представа за възможностите за съвместна работа. В личен план сте отлична опора и защита на хората, които обичате. Здравето ви налага да подбирате добре храната си, за да не си навлечете проблеми със стомаха, и без това сте склонни към крайности. Застрашени сте и от наднормено тегло.

ТЕЛЕЦ

Юни

През юни имате задачата да стабилизирате постигнатото и да предприемате само предварително планирани начинания. Не бъдете крайни в изблика на емоциите си, дори и ако някой умишлено ви ядосва, за да провери дали сте хладнокръвни, без да мисли, че гневът ви е всепомитащ. Както винаги проявявате постоянство в любовните си отношения. Ценители сте на красивото в природата, в дома, в света около вас и в човешката душа. Знаете как да се наслаждавате на всеки красив и приятен момент в живота си. Предадат ли ви, трудно прощавате или завинаги забравяте предателите, след като сте дали всичко от себе си за тях, а те са ви измамили и не са оценили доброто, което са получили. Обичате спокойната семейна обстановка, добрата кухня, претъпкания хладилник. Склонни сте да пазарувате до степен на прахосничество, а после възстановявате с много работа финансовите си запаси. Бъдете пестеливи.

БЛИЗНАЦИ

Юни

През юни наблегнете на вашето духовно и интелектуално израстване. Обогатете се с информация, без която не е възможно да градите бъдещия си професионален авторитет. Умеете с лекота да се приспособявате към няколко различни дейности, с които да се занимавате едновременно. Състояние, напълно естествено за вас, изхождайки от потребността ви към непрекъснато разнообразие, но не за сметка на успешното приключване на започнатото. Ако прецените, че няма да се справите, степенувайте задачите си по важност. Налагате идеите си с лекота. Може да започнете ваш бизнес, да регистрирате фирма, но внимателно подберете хората, с които бихте работили. Не си заслужава да направите крачката с надежда за успех и забогатяване и да се окажете подвластни на измами от самото начало. Месецът позволява да водите разговори за смяна на работата.

РАК

Юни

Амбициозни и целеустремени, успявате да се изявявате максимално. Забравете притесненията, че може да бъдете ограничени въпреки вроденото ви нежелание да се подчинявате. Решите ли, че искате да постигнете набелязана цел, очаквате това да се случи на мига. Стремите се да анализирате начините как да постигнете стабилна материална основа през юни. Идеите ви са приятни и подкрепени, а част от тях ви носят добри приходи. Внимавайте да не пропуснете възможността да създадете семейство, защото след години самотата тежи. Избегнете рискованите начинания, като анализирате предложенията и невидимите, но съществуващи подводни камъни. Обмислете как да обогатите знанията си. Запишете се на курс за преквалификация, ако имате намерение да промените посоката в професионалното си развитие, но преценете дали си струва да започвате отначало.

ЛЪВ

Юни

През юни имате възможност да постигнете мечтаната материална стабилност и да разкриете нови възможности за осъществяване на вашите цели и мечти. Постарайте се да сте отговорни към поетите задължения и да не създавате напрежение сред хората около вас, особено на работното място. Използвайте влиянието си, за да получите подкрепата на вашите колеги или партньори за новите си проекти, но инвестиции правете само в тях, а не в странични. Стремежите ви към материално благополучие не бива да са свързани с рисковани действия само защото искате да имате още и още. Може да претърпите загуби заради щедростта и желанието да давате заеми на вашите близки само защото сте възприели страданията им за действителни, а те са ви измамили и няма никога да си получите парите обратно, за което Съдбата ще ви „награди“ с период на лишения. Месецът е подходящ да сключите брак по сметка, стига да съществуват поне малко и чувства. Семейните да не лишават от средства близките си.

ДЕВА

Юни

Емоцията е водеща, усещането за умереност е притъпено, но не само вие сте причината за разправиите, които се вихрят и на вашето работно място, и в дома ви, подтикват ви и вашите колеги и близки. Не си спомняте всички да са ви упреквали за какви ли не прегрешения по едно и също време, въпреки че не са ваше дело, но някой е длъжен да поеме вината на техните несгоди. Въпреки че работите много, забравете за начинанията, приходите ви идват от завършването на текущите задачи. В края на месеца изпитвате потребност да си почивате, доволни от постигнатите резултати, а и и приходите няма да закъснеят. Дори и ако ви е трудно да се примирите с отношенията на вашето работно място, не напускайте, трудно е да си намерите нова работа. Предпазвайте се от семейни проблеми, които може да станат причина за раздяла, последвана от развод. Наранените сте вие, но виновните са вашите близки и нахалните ви роднини.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg