Алена за средата на юни: Нови хоризонти към щастието се отварят пред вас

Юни
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.83 (3 Votes)

Предстои ви интересен период.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака на Овен, през юни тези от вас, чиято работа е свързана с колеги или клиенти предимно от мъжки пол, ще постигнат голям успех. Общата ви професионална или бизнес ангажираност с мъже ще ви донесе желаните резултати и ще постигнете задоволителни финансови печалби. Ще разчитате в голяма степен и на сътрудничеството или контактите с млада жена, за да реализирате план или идея, които са важни за вас. За съжаление, някои обстоятелства в живота й ще попречат на иначе добронамерените й действия.

Възможно е да се озовете на границата на два различни периода на развитие, обуславящи цялата ви година, но приемащи кулминационната си форма в рамките на този месец – една фаза ще приключи за сметка на друга. Късметът е на ваша страна, но се осланяйте само на него.

Юнският вятър довява някои особено важни събития, разговори или решения за вашето дете или близък млад човек от обкръжението ви, които най-вероятно живеят в друг дом или на друго населено място.

Идеите, които ще имате този месец за стабилизиране или подобряване на финансите, ще бъдат интересни, обещаващи и дори постижими, но само с помощта и подкрепата на други хора в семейството ви.

Периодът е благоприятен за пътувания, свързани с интимни и романтични преживявания, особено за дамите на и над 35-годишна възраст. Юни ще бъде благосклонен и към господата, родени под този зодиакален знак и търсещи нова работа или по-добри условия за професионално развитие.

По-младите представители на Овена ще изпитат доста трудности в постигането на някакъв напредък или успех този месец, донякъде поради несигурност или твърде много колебания в собствените си действия и способности.ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

За родените под знака на Телец, предстои месец, в който ще е възможно да се почувствате разочаровани от развитието на различни срещи или събирания с определен повод. Месецът не е благоприятен и за уреждане на имуществени дела, разделяне на имущество и уреждане на всякакви подобни права и правомощия.

Въпреки тази неблагоприятна тенденция, вибрациите на юни ще благоприятстват развитието на личните ви планове, свързани с дома, земи или имоти, които притежавате. Някои от вас дори ще имат възможност да се насладят на нанасяне в нов дом, да извършат основни ремонти или да направят други нововъведения.

Избягвайте коментарите за личния живот на другите, защото думите ви вероятно няма да се пазят в тайна от хората, за които се изказвате.

Въпреки твърдото ви убеждение, че имате право да се борите за интересите и правата си, юни може да ви завлече в много неприятна ситуация, в която даден конфликт ще се окаже много по-неприятен, отколкото очаквате. Ако такава ситуация излезе извън контрол, може да доведе до съдебно дело или дори физическа разправа.

Съсредоточете се върху постигането на по-добри финансови резултати в бизнеса или на работното си място, както и в търсенето на допълнителни приходи. При тези въпроси ще възникнат благоприятни обстоятелства, от които ще бъде разумно да се възползвате.

През юни ще получите новини за живота на приятели, които живеят в друг град или държава и които преминават през трудни моменти.БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ако сте родени под знака на Близнаци, през юни ще търсите смисъл и обяснение на тайните или нелоялните действия на едно момче или млад мъж. Причините за тези действия могат да бъдат различни, така че не бързайте със своите заключения или обвинения.

Юни като цяло може да се окаже доста напрегнат за вас, тъй като вероятно ще изпитате някакви неприятни конфликтни ситуации, като да се наложи да отидете някъде по неприятен повод или да проведете контакти с институции за решаване на различни проблеми. Цялото това напрежение може да повлияе на вашето здраве, ако поставите прекалено много емоции в тези преживявания.

Ще имате интересни преживявания с нови хора в личния или професионалния ви живот.

Семейните отношения бащи-дъщери ще бъдат запомнени с важно събитие или преживяване.
В любовна отношение, юни означава нормално развитие на вече установена връзка или създаването на нова такава, но тя ще завърши с някакво разочарование или раздяла поради основателна причина.

През предстоящия месец може да възникне стресираща ситуация, свързана с жена от роднинския ви кръг, която ще се появи неочаквано, но и ще приключи бързо.

Жените на и над 35-годишна възраст ще имат повече проблеми в дома си, така че за тях ще бъде важно да поддържат относителна психическа и емоционална стабилност.РАК 22.06 – 23.07

Ако сте родени под знака на Рака, през юни ще проведете своеобразна чистка в приятелските си отношения, дипломатично, мирно и кротко ще се разделите с хора, които обожават да вземат или получават облаги, подкрепа и утеха, но не и да я дават.

Някои родители, родени под този зодиакален знак, ще се намесят много категорично в личния живот на детето си и по-специално ще повлияят на край на определени приятелски отношения, които са категорично токсични. Причината е, че ще усетите негативното влияние на този човек върху вашето дете и ще направите всичко възможно да го защитите.

През юни проблемите идват оттам, откъдето най-малко ги очаквате – възможно е да приемете последствията като някакво предателство или грешка поради вашата собствена наивност.

На професионална почва повечето от вас могат да очакват добри резултати, добри доходи и дори възможността за по-добри печалби или по-високи приходи; може да получите предложения за по-добре платена работа, но нека това да не е основният фактор, който да повлияе на вашето окончателно решение.

Периодът е подходящ за започване, а и финализиране на дела от имуществен характер.

Финансовите ви дела, особено тези, свързани с хора, родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имат добро развитие. Вниманието ви обаче ще се изисква от предложения, свързани с финанси или някакви приходи, получавани от хора, които не познавате изобщо или пък просто бегло и то отскоро.
ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъва, този месец ще бъдете склонни да се върнете към минали преживявания, които са оставили дълбоко въздействие върху вас. Ще бъдете склонни да се върнете към предишните си планове и мечти, най-вече тези, свързани с вашия дом или материална природа, и ще разгледате възможността за тяхното реализиране в настоящето.
Неочаквана стресова ситуация ще ви причини силна паника, поради липсата на подготовка за подобен опит. Не се очакват загуби или излишни драми в живота ви, но съдбата ще ви покаже и научи, че винаги трябва да сте готови за всичко.

Този месец ще бъде неблагоприятен за пътувания по работа или за развитие на професионални контакти с хора от други градове и държави. Всъщност неблагоприятното въздействие ще се отрази на конкретните резултати, които ще бъдат по-малки от очакваното.

Внимавайте при работа с финансови документи или при подписване на договор, който има финансови клаузи. Ваша грешка или пропуск може да ви струва бъдещи разходи или загуба на пари.

Бъдете предпазливи, когато възникнат конфликти или недоразумения с хора от ежедневието ви, тъй като е възможно несъгласията между вас да доведат до охлаждане на връзката ви.

Юни ще бъде благосклонен към по-младите сред господата по отношение на финансовата им стабилизация, търсенето на по-добри и обещаващи източници на постоянен доход и въобще доброто и сигурно установяване.
ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако сте родени под знака на Дева, юни ще бъде интересен месец за любовния ви живот, особено ако сте самотни или търсите сериозна романтична връзка.

Не прибързвайте да съдите нови запознанства само по външния вид на лицето или други фактори, които не отговарят на вашите очаквания. Дайте му време да се развие, за да можете по-добре да опознаете лицето, преди да вземете окончателното си решение искате ли го, или не в живота си.

През юни трябва да внимавате, когато уреждате взаимоотношенията си със стоки или имущество с човек, който може да ви покаже нечестност или да ви заблуди в нещо, което ще откриете като такова на много по-късен етап.

Разполагате с подходящото време да вземете някои важни решения за бъдещото образование, кариерното развитие или развитието на талантите на собственото ви дете.

През юни ще имате по-динамична комуникация с приятелите си от различни градове и държави; ще създадете много нови запознанства, някои от които ще бъдат романтични, други - на професионална основа или на основата на общи интереси и хобита.

Здравословното състояние на жена във вашето семейство би могло да създаде безпокойство или да изисква повече грижи за определен период от време. Лечение в болница или специален вид терапия не са изключени.

Жените на и над 35-годишна възраст ще трябва да се погрижат по-сериозно за здравето си, което ще бъде нестабилно този месец.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg