Оксана за новата седмица на юни: мека топлина и нежност обгръщат душата ни

Юни
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Имате седмица на малки радости и големи сполуки!

ОВЕН    

През тази седмица възниква импулс, който ще насочи вашата енергия към усвояване на нова информация и ново пространство - първите признаци за бъдещите събития и вашите засилващи се желания, задължително ще се появят в неделя. За повечето абитуриенти и завършващи студенти настъпва изключително успешно лято. Някои от тях ще преуспеят в обучението, други ще се почувстват авторитетни Учители. Любителите на пътешествия се втурват на път - през следващата година ще има повече пътувания, те ще им донесат множество впечатления. Разширява се и кръгът от познанства - нужни и не толкова. Важното е после да се направи правилно отсяване. С други думи, през тази седмица вие встъпвате в доста успешен период, продължаващ почти година, когато успехът определя вашата готовност да използвате непрекъснато възникващите възможности. Не ги подминавайте!
     
ТЕЛЕЦ

При вас завършва период от година, когато главната ви мотивация беше вашата пораснала или събудила се от сън самооценка, която постави пред вас някакви задачи, постави ви в малко по-различни условия, отколкото през последните години. През тази седмица вие символично влизате в годишен период на укрепване и експлоатиране на тази тенденция. Вие откривате в себе си нови способности, прилагате ги и ги усъвършенствате. Желанието за "по-добър живот" ви тласка към търсене на нови възможности за самореализация, обновление и разширяване на източниците на благосъстояние. Понеже не е тайна, че много от Телците свързват своята самооценка с това, колко струват, т.е. колко получават. В потребителски план това са само пари и условия на живот - как да бъде повишено нивото на потребление. В социален план това означава основание за кариера, създаване на интелектуална база и търсене на нови направления за своя пореден "възход". Откривайте и използвайте своите способности и таланти.
     
БЛИЗНАЦИ

Настъпило е времето, когато вашата самооценка расте. Тя, от своя страна, ви тласка "напред и нагоре". Такъв импулс идва на 12 години и продължава около година. Обикновено отначало възникват обстоятелства, които поставят под съмнение вашата ценност, пораждат редица болезнени ситуации. В крайна сметка, в стремежа си да повиши самооценката си и своята тежест в обществото (локално или в по-широк смисъл) човек ги преодолява, Теоретично такава година се смята успешна, но не всички, които я преживяват, ще се съгласят с това - субективните усещания могат да бъдат най-различни. Високата самооценка трябва да служи като стимул, но може да доведе и до разочарования в случай, че не съответства на действителния потенциал. Въпреки това, вашето самоуважение ще бъде основният мотор, вашата движеща сила до следващото лято. А тенденцията, която ще се роди от редица ваши постъпки и обстоятелства, ще стане основна опора за цели 12 години. Не е задължително през тези дни да очаквате значими събития, макар че могат и да се случат такива.
     
РАК

За вас се формират нелеки отношения с околните - вие трябва старателно да контролирате своите думи и обещания, обвинения и внушения. Деловите отношения и съпружеското "мир и любов" през това време се подлага на изпитание на издръжливост. През периода е възможен по-скоро отказ от делово сътрудничество, скъсване на договор, отколкото създаване на стабилно сътрудничество. Бъдете внимателни, постарайте се да не си навредите. Не приказвайте много и не давайте възможност да се заядат за някоя казана дума. Най-напрегнатите дни през седмицата са сряда и четвъртък - събитията през тези дни ще ви помогнат да осмислите жизнената ситуация като цяло и какво може да се очаква в перспектива. До 16 юни е по-добре да избягвате далечно пътуване. Относителното уединение в позитивна семейна обстановка сега е много по-полезно за вас.
     
ЛЪВ

Вие сте енергични, делови, постигате своето и сте в състояние да заработите добри пари. В същото време обаче вие сте готови да изпразните портмонето си веднага, щом то се напълни. Правете само практични покупки! През първата половина на юни е възможно остро да се постави въпрос за някаква собственост - за нейното придобиване или продажба. Ако не бързате, уравновесите деловия натиск и разумната сдържаност, ще използвате своите средства много разумно и правилно ще ги разпределите. Най-благоприятните дни за подобни действия са четвъртък и събота. В кръга от колеги и приятели сега вие заемате централна позиция, изпълнявате ролята на водач. Не бягайте от отговорност, вземайте решения самостоятелно, без съветници. През последната десетдневка на юни вие със сигурност ще се отпуснете, а преди това ще свършите нещо важно.
     
ДЕВА

Реално вие сте в състояние съществено да увеличите своите приходи, изгодно и сигурно да инвестирате, да получите печалба. Благоразумие и интуиция ще ви позволят да изберете най-сигурното решение. Няма смисъл да чакате свръхпечалба, дайте приоритет на стабилността. Ако нямате излишни пари, значи ще е нужна икономия без стиснатост и упорит труд. През цялата първа половина на юни вашите усилия са ефективни, вашите действия решителни и настойчиви. Това задължително ще даде резултат. Засега действайте разчитайки само на собствените си сили и обективните социални възможности. Събитията от последните дни ви дават толкова полза, колкото власт сте в състояние да "усвоите". Високото положение сега е ваша задача, позитивната репутация - цел. Борете се и използвайте!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg