Хороскоп за новата седмица: мека топлина и нежност обгръщат душата ни

Юни

Седмичен хороскоп до 16 юни:

ОВЕН    

През тази седмица възниква импулс, който ще насочи вашата енергия към усвояване на нова информация и ново пространство - първите признаци за бъдещите събития и вашите засилващи се желания, задължително ще се появят в неделя. За повечето абитуриенти и завършващи студенти настъпва изключително успешно лято. Някои от тях ще преуспеят в обучението, други ще се почувстват авторитетни Учители. Любителите на пътешествия се втурват на път - през следващата година ще има повече пътувания, те ще им донесат множество впечатления. Разширява се и кръгът от познанства - нужни и не толкова. Важното е после да се направи правилно отсяване. С други думи, през тази седмица вие встъпвате в доста успешен период, продължаващ почти година, когато успехът определя вашата готовност да използвате непрекъснато възникващите възможности. Не ги подминавайте!
     
ТЕЛЕЦ

При вас завършва период от година, когато главната ви мотивация беше вашата пораснала или събудила се от сън самооценка, която постави пред вас някакви задачи, постави ви в малко по-различни условия, отколкото през последните години. През тази седмица вие символично влизате в годишен период на укрепване и експлоатиране на тази тенденция. Вие откривате в себе си нови способности, прилагате ги и ги усъвършенствате. Желанието за "по-добър живот" ви тласка към търсене на нови възможности за самореализация, обновление и разширяване на източниците на благосъстояние. Понеже не е тайна, че много от Телците свързват своята самооценка с това, колко струват, т.е. колко получават. В потребителски план това са само пари и условия на живот - как да бъде повишено нивото на потребление. В социален план това означава основание за кариера, създаване на интелектуална база и търсене на нови направления за своя пореден "възход". Откривайте и използвайте своите способности и таланти.
     
БЛИЗНАЦИ

Настъпило е времето, когато вашата самооценка расте. Тя, от своя страна, ви тласка "напред и нагоре". Такъв импулс идва на 12 години и продължава около година. Обикновено отначало възникват обстоятелства, които поставят под съмнение вашата ценност, пораждат редица болезнени ситуации. В крайна сметка, в стремежа си да повиши самооценката си и своята тежест в обществото (локално или в по-широк смисъл) човек ги преодолява, Теоретично такава година се смята успешна, но не всички, които я преживяват, ще се съгласят с това - субективните усещания могат да бъдат най-различни. Високата самооценка трябва да служи като стимул, но може да доведе и до разочарования в случай, че не съответства на действителния потенциал. Въпреки това, вашето самоуважение ще бъде основният мотор, вашата движеща сила до следващото лято. А тенденцията, която ще се роди от редица ваши постъпки и обстоятелства, ще стане основна опора за цели 12 години. Не е задължително през тези дни да очаквате значими събития, макар че могат и да се случат такива.
     
РАК

За вас се формират нелеки отношения с околните - вие трябва старателно да контролирате своите думи и обещания, обвинения и внушения. Деловите отношения и съпружеското "мир и любов" през това време се подлага на изпитание на издръжливост. През периода е възможен по-скоро отказ от делово сътрудничество, скъсване на договор, отколкото създаване на стабилно сътрудничество. Бъдете внимателни, постарайте се да не си навредите. Не приказвайте много и не давайте възможност да се заядат за някоя казана дума. Най-напрегнатите дни през седмицата са сряда и четвъртък - събитията през тези дни ще ви помогнат да осмислите жизнената ситуация като цяло и какво може да се очаква в перспектива. До 16 юни е по-добре да избягвате далечно пътуване. Относителното уединение в позитивна семейна обстановка сега е много по-полезно за вас.
     
ЛЪВ

Вие сте енергични, делови, постигате своето и сте в състояние да заработите добри пари. В същото време обаче вие сте готови да изпразните портмонето си веднага, щом то се напълни. Правете само практични покупки! През първата половина на юни е възможно остро да се постави въпрос за някаква собственост - за нейното придобиване или продажба. Ако не бързате, уравновесите деловия натиск и разумната сдържаност, ще използвате своите средства много разумно и правилно ще ги разпределите. Най-благоприятните дни за подобни действия са четвъртък и събота. В кръга от колеги и приятели сега вие заемате централна позиция, изпълнявате ролята на водач. Не бягайте от отговорност, вземайте решения самостоятелно, без съветници. През последната десетдневка на юни вие със сигурност ще се отпуснете, а преди това ще свършите нещо важно.
     
ДЕВА

Реално вие сте в състояние съществено да увеличите своите приходи, изгодно и сигурно да инвестирате, да получите печалба. Благоразумие и интуиция ще ви позволят да изберете най-сигурното решение. Няма смисъл да чакате свръхпечалба, дайте приоритет на стабилността. Ако нямате излишни пари, значи ще е нужна икономия без стиснатост и упорит труд. През цялата първа половина на юни вашите усилия са ефективни, вашите действия решителни и настойчиви. Това задължително ще даде резултат. Засега действайте разчитайки само на собствените си сили и обективните социални възможности. Събитията от последните дни ви дават толкова полза, колкото власт сте в състояние да "усвоите". Високото положение сега е ваша задача, позитивната репутация - цел. Борете се и използвайте!

ВЕЗНИ

През тази седмица вие ще трябва да отделите време не само и не толкова на битовите дреболии, колкото на своята социална репутация, на оценката на своите перспективи в обществото. Достатъчно значими събития ще ви подскажат какъв избор можете да направите, какви решения да вземете, за да заемете достойно място, да се изявите пълноценно. Правете стъпки към самореализация - разширявайте своите знания, споделяйте ги с другите. Това ще укрепи вашия авторитет и самооценка. Деловата командировка през тази седмица е полезна и ефективна. Онези, които се явяват на изпит или се изявяват публично с важна информация, сега са успешни, докато през следващата седмица не могат да разчитат на това. В същото време цялата първа половина на юни нещо или някой ви пакости подмолно, трови ви живота. Най-малкото, в последно време имате доста принудителна работа, за която очевидно не ви плащат. Потърпете, през следващата седмица ще кажете на когото трябва.
     
СКОРПИОН

Моментът не е най-добрият за каквито и да са финансови операции - отложете оформянето на кредити и не давайте пари назаем. Постарайте се да върнете дребните си дългове, ако имате такива и да платите сметките си. Да имате парични взаимоотношения с приятели сега не се препоръчва, ще загубите или парите, или приятеля. Можете да понесете дребни загуби или да не получите очакваните дивиденти. Най-трудният в това отношение ден е четвъртък. Ако нищо лошо не се случи, значи вие нищо никому не дължите, дори символично. Сега е полезно и изгодно да използвате социални привилегии както в налична, така и в безналична форма - при необходимост действайте, за да получите карта за почивка, оформяйте пенсия, субсидия и др. подобни. Благоприятни дни - петък и събота.
     
СТРЕЛЕЦ    

Ако правите кариера, стремете се да сключите дългосрочен договор и да осъществите различни делови стъпки, можете да успеете. Ако последователно и упорито преодолявате трудностите по пътя към важна цел, в същото време се случва позитивен прелом - вие имате всички шансове да реализирате своите намерения, да постигнете резултат. Надяваме се той да ви удовлетвори. Дори и да не ви удовлетвори съвсем, ще се наложи да се задоволите с това, което е. Онова, което за вас е било действена цел от ноември миналата година, изчерпва своята значимост през следващата седмица. Например длъжност, творческа работа. Обществената, публична дейност започва да ви привлича все повече и повече. Вие неволно се оказвате в по-многоброен колектив от преди. И това ви дава най-различни възможности да се проявите от най-добрата си страна, да преуспеете в обществото, без да се затваряте в кръга от близките си. Търсенето на подходящ делови партньор или на своята "половинка" също се оказва задача, която не е на последно място.    
     
КОЗИРОГ    

Ако сте ръководител, проявете своите най-добри качества и защитете своето амплоа. Ако се стремите да заемете официално ръководна или административна длъжност, това е най-доброто време за вземане на решение. Ако за тази цел трябва да тръгнете в принудителна командировка, да преодолеете съпротивата на роднини или да разрешите юридически казус - ще се наложи да го направите. Нищо ценно и дългосрочно надеждно не ви се дава просто така, без усилия и борба. Дори ако сте само домакиня, дошло е времето да покорите поредния житейски връх, да поемете някаква отговорност, да подчините околните и да убедите всички в своя професионализъм или превъзходство. Най-добре ще е, ако сте професионалист и не забравяте да използвате дипломатични похвати като обаяние и чар.    
     
ВОДОЛЕЙ    

Имате седмица на малки радости и големи сполуки! На най-значителен житейски успех могат да разчитат родените в средата на февруари. Той е свързан с висок, възможно е изборен пост, с чуждестранна компания, с влиятелен роднина, готов да ви помогне в изпълнението на желанието. Засега все още имате трудности с парите. Не с онези дребни, които обикновено имате в портмонето си, а с дългове или с "чужди" пари, с които вие работите служебно. Изводът е - бъдете предпазливи и внимателни при работа с финансови документи. Не проявявайте хазартност и лекомислие в сряда и четвъртък. В четвъртък и петък в дома ви се появяват пари или имущество, настроението е добро. В неделя - амнезия: къде отидоха парите?    
     
РИБИ    

Някои Риби в последно време живеят "на колела", други се канят със семейството си да тръгнат за чужбина, а трети откриват, че домът им се е превърнал в общежитие, толкова много народ се е събрал там. Това става особено забележимо в неделя и ви обърква - кой съм и къде съм? Това е по-скоро позитивна обърканост, което е вече добро. Много практичните хора предпочитат да не пръскат средства на дребно, а да ги дадат за имущество. И тук е налице същата тенденция - много "престижни" дреболийки. В най-добрия случай вие имате намерение скоро да си купите кола от престижна марка или домашна техника. Напред! При някои Риби не всичко обаче е весело и добро - от 30 май до 18 юни се развива конфликт между съпрузите. В него ще бъдат въвлечени родените през втората половина на март. Впрочем общите ресурси и взаимната отговорност закрепват отношенията и потушават противоречията.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот