Любовният хороскоп на Оксана до края на юни: неподозирана топлота и щастие

Юни
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Втората част на юни носи романтичния дъх на любов, който замайва ума и за вас не ще бъде лесно да разберете, точно какво иска сърцето.

Овен

Забравете за скуката и рутината, и съветите на околните, да планирате всичко, стъпка по стъпка. Според вашия хороскоп през втората част на юни сюрпризи, подготвени за вас от Звездите, може да нахлуят в живота ви, когато най-малко очаквате. Любовта ви поразява внезапно, както мълния . Сега е точният момент. Не се колебайте и действайте решително. Всяка промяна сега е за добро.  Многобройните срещи и новите запознанства правят живота още по-интересен и ярък! Очакват ви незабравими мигове, насладете им се!

Телец

Според вашия хороскоп втората част на юни носи романтичния дъх на любов, който замайва ума и за вас не ще бъде лесно да разберете, точно какво иска сърцето. Нови срещи или романтични запознанства? А може би флирт? Пред вас се разкриват много възможности и може да изберете една или да съчетаете няколко едновременно. Звездите са благосклонни към вас, отпуснете се и нека в живота ви има повече смях, игри и палави забавления! Ако любимият човек е с вас отдавна, прекарайте заедно чудесни мигове, далеч от чужди предразсъдъци и ненужни емоции. Но ако сърцето ви е незаето, вашата игривост безспорно ще привлече и очарова всички наоколо!

Близнаци

През втората част на юни Звездите ви дават шанс да разберете, какво какво е нужно да се промени, за да постигнете мечтания успех. Направете го! Открийте сърцето си и ще привлечете към себе си хората, с които е възможно да постигнете желаната хармония. И ако за вас любимият човек е всичко, покажете му това с неочакван сюрприз или мил подарък. Дали сте заедно с години, месец или няколко дни, сега е без значение. Имате шанса да разпалите с нова сила пламъка помежду ви. Така че позволете си нещо, на което никога не сте се осмелявали! Преживейте отново безумната  страст на първите срещи, не позволявайте магията на любовта да изчезне!

Рак

Последвайте съвета на Звездите и през юни не пропускайте да се погрижите за себе си. Направете това, което ще ви достави наслада, вие заслужавате дори да се поглезите. Наистина, любовта иска жертви, но защо само от вас? Позволете си известна доза егоизъм. Само така вашата жертвоготовност ще бъде забелязана и повече ценена от партньора. И ако все още сте сами, но вече сте решили да промените съдбата, сега е точното време смело да действате. Само помнете, че смелостта може да бъде и безразсъдна. Не се увличайте в неразумни импровизации, използвайте благоприятните дни и направете реалност това, което отдавна замисляте!

Лъв

Според вашия хороскоп втората част на юни е изпълнена с очакване на нещо ново и ярко! Отношенията ви с любимия човек сега са хармонични във всяко отношение. Но нима тази тишина ви задоволява? Пред двама ви се разкриват удивителни перспективи. И ако партньорът не ги забелязва, поемете инициативата и дайте воля на новите пориви! Споделете тайната на своето щастие, може би за някого вашият опит в любовта ще бъде най-ценен. Не се колебайте да дадете съвет на приятел, но само в случай, че искрено ви помолят за това. Бъдете сигурни, думите, казани на точния човек, имат магическа сила!


Дева

През втората част на юни думите са безсилни да разкрият изгарящата страст помежду ви. Насладете се на близостта с любимия човек и не пропускайте да споделите всяка една свободна минута. Тези дни вашите погледи и ласки правят излишни дори най-пламенните думи. Постарайте се да запазите това усещане на неземна хармония помежду ви, възможно най-дълго. Ако сега се чувствате свободни и необвързани, не е излишно да се отнасяте с внимание към чувствата. Флиртувайте и се забавлявайте, но ако намеренията не стигат по-далеч, знайте кога да спрете. Любовта може да бъде по-опасна от огън!

Везни

  Според вашия хороскоп юни разгаря чувствата ви с вдъхновение и нова страст! Това, което усещате към любимия човек, не бива да таите в себе си. Тези дни са истински празник на любовта, изпълнени с незабравими преживявания и нови емоции! И ако все още търсите своята сродна душа, не се изненадвайте, ако усетите тръпка, когато срещнете отдавна позната личност. Сега Звездите ви дават много шансове. От вас зависи дали предпочитате предизвикателството на новата симпатия или ще побързате да наваксате нещо пропуснато.

Скорпион

Според вашия хороскоп втората част на юни внася неподозирана топлота и искреност в общуването, която може постепенно да преобърне дори най-баналния разговор в романтична посока. Тези дни ви предоставят неочаквани възможности и ако изберете предизвикателството на авантюрата, ще докажете на Вселената, че заслужавате връзката ви с любимия човек да премине на ново ниво. Но ако все още сте сами, сега е точното време това да се промени. Възползвайте се от шанса! Звездите са благосклонни към смелите!

Стрелец

Втората част на юни изпълва сетивата с нови усещания, а близостта на любимия си човек ви носи сигурност и неописуемо блаженство. Отдайте се на своите романтични фантазии и нека те ви издигнат над сивата делничност на живота. Повярвайте в чудесата, настъпва моментът най-съкровените мечти да се материализират! Ако все още сте сами, позволете на някой да стопли вашата душа. Тези дни не отказвайте даровете на Съдбата. Усетете тръпката на живота и приемете отново в сърцето си любовта!

Козирог

В отношенията ви с любимия човек се настанява рутината? Не бъдете заложници на обстоятелствата! Втората част на юни ви дава шанс да хванете юздите на Съдбата. Събудете огъня и дайте нов импулс на вашата връзка, направете крачката, за която двамата отдавна сте готови. Пристъпете уверено отвъд омагьосания кръг на остарелите стереотипи. Успехът ви очаква! Вероятно все още търсите  човека от своите блянове? Когато тези дни срещнете някого, само вашата интуиция ще ви подскаже най- правилния подход. Използвайте цялата си креативност и чар. Позволете на внезапно появилото се увлечение,  да се превърне в нещо истинско и силно!

Водолей

Нима повярвахте, че всичко дотук е нахалост и вашата любов е мираж? Според вашия хороскоп през втората част на юни вие най-после ще вкусите плодовете на своя успех. Попитайте сърцето си, единствено то ще забележи дългоочаквания напредък в отношенията с любимия човек. Тези дни е трудно да запазите в тайна своите чувства, дори с хладината на недостъпност. Романтична магия изпълва ефира и вие сте неспособни да й се противопоставите. Възползвайте се от благоприятната ситуация, когато срещнете интересни хора, покорете ги с неповторимото си очарование. И щом сте готови за нова връзка, посрещнете в сърцето си любовта!

Риби

 Втората част на юни преминава под знака на емоциите и е трудно да прикриете това, което бушува във вас. Буквално всичко се наелектризира и погледът ви поразява, сякаш е мълния, предизвикана от любов или гняв. Все пак се постарайте да овладеете негативните импулси, за да не изплашите обекта на своето внимание. Поддайте се на порива и намерете нови, дори нестандартни начини да изявите себе си. Не пренебрегвайте предложенията за нови срещи и запознанства. Грабнете с пълни шепи от всичко и не отказвайте това, което ви дарява Съдбата!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg