Седмичният хороскоп до 26 юни: ще се насладите романтика и красиви изживявания

Юни
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Седмичният хороскоп до 26 юни:

ОВЕН

Предстои ти предизвикателен път, защото да стоиш на едно място - не е твоят избор, а движението напред е изпълнено с неочаквани моменти. Ако имаш нещо планирано, не трябва да се отказваш от него, позовавайки се на абсолютната несигурност на бъдещето. И въпреки факта, че в близко време те очакват изпитания, ще трябва да преодолееш съпротивата на другите и да защитаваш позицията си – ще имаш успех. Разчитай на разума си, не се поддавай на емоции и чувства, следвай това, което ти говори логиката и трезвия разсъдък.

ТЕЛЕЦ

Тази седмица ще бъде изпълнена с радост, дори без конкретни причини. Може да се отдадеш на мечтаене, дори да тръгнеш след някоя мечта. Състоянието на вътрешна одухотвореност и положителна нагласа ще ти позволят да постигнеш желаното или поне да се докоснеш, или доближиш до него. Не се страхувай да следваш мечтите си, каквито и да са те - до известна степен от това зависи до колко си щастлив. Краят на седмицата благоприятства финансовата сфера, а това ще ти позволява да разрешиш съществуващите проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Може да ти се струва, че животът ти върви зле, че започва черен период. В действителност си достигнал някакъв пик, или по-точно - повратна точка, от която започва подем. Преди зазоряване нощта е най-тъмна! На този етап трябва да сведеш дейността си до минимум - да не взимаш важни решения и да не предприемаш никакви действия, освен ако не е абсолютно необходимо. Това ще ти позволи да избегнеш много негативни моменти, преди съдбата да стане по-благосклонна към теб.

РАК

Тази седмица ще се наложи сам да се погрижиш за доброто си настроение. Агресивност, жажда за силни усещания, силна възбудимост може да отблъскват хората около теб и да усложнят комуникацията ти с любимия човек. Възможно е дълбоко в себе си да ти се иска да стоиш по-далеч от него за известно време и да престанеш да го смяташ за компас в живота си.

ЛЪВ

В емоционалната сфера - пълно спокойствие, подходящо време за размисъл, себепознание или просто за отдих, но за творчество и романтични приключения началото на тези седем дни е абсолютно неподходящо. Втората половина на седмицата ще активира стремеж към общуване и заедно с това желание да командваш другите. Ако в първата половина на периода си постигнал вътрешно прозрение, то сега е времето да го реализираш, при това всичко може да правиш с чужда помощ – твоята задача е да задаваш ритъма и да споделяш своите идеи.

ДЕВА

В понеделник се вслушай в интуицията си – тя ще ти подскаже елегантен изход от затруднено положение. В сряда чувството за умора ще премине и възприятието ти за света ще се промени към по-добро. Ще те обхванат изкушения, а желанието да им се отдадеш може да се окаже непреодолимо за теб. Ако гориш от желание да погъделичкаш нервите на любимия човек, бъди внимателен – има шанс да загубиш всичко, което си градил. По-добре не упорствай, а бъди готов на разумен компромис.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg