7 зодии ще се носят на крилете на щастието през новата седмица на юни

Юни

Седмичен хороскоп до 16 юни:

ОВЕН
 Периода досега предаваше сили, увереност в себе си, въвлича във флиртове и делови авантюри. С една дума, даваше вкус и цвят на живота. Сега до края на юли вашият покровител ще се държи съвсем по друг начин - ще изисква от вас работоспособност с практическо приложение, с педантичност. Месецът е свързан не само със службата и с рутинния труд, но и със състоянието на вашето здраве. Затова през юни и юли е възможно да се обострят хроничните заболявания. За да не става така, погрижете се за себе си: организирайте разумно бита си, режима на работа и почивка. Няма да бъде лесно на мартенските Овни да се подчинят на изискванията на Марс - те чувстват прилив на социален ентусиазъм и творчески гъдел, който по никакъв начин не се съгласува с рутината и с повишената им заетост. А ще се наложи и да се грижите за някого... Това несъответствие през следващите две седмици, а може и след това да стане най-тревожният фактор в живота ви. Ще се наложи да се приспособявате по някакъв начин. В понеделник вие сте на старт - ярък лидер и привлекателен човек. Във вторник се постарайте да усетите променената външно и вътрешно тенденция, което ще ви помогне да не допуснете грешки.

ТЕЛЕЦ
 Вие сте загрижени за своето благосъстояние и това не е без основания: по този въпрос не всичко върви така, както ви се иска. Хората на интелектуалния труд и онези, от които се изисква повишена общителност, се оживяват и от 10 до 25 юни дейността им става по-резултатна. Това ще бъде време с достойни приходи и сключване на изгодни договори. Най-продуктивни дни в това отношение са четвъртък, петък и събота. Постарайте се да изстискате през тези дни всичко, което е възможно. Онези, които са родени през втората половина на май, през тази седмица се оказват в компанията на конфликтни хора, които се опитват да ви убедят в нещо, а вие си държите на своето. Това внася в живота ви определен дискомфорт и той ще е най-силен в сряда и четвъртък. Вие определено ще почувствате своите нужди, постарайте се да не ги пренебрегвате. Вторник е много резултатен ден за постигането на всичко, което се изисква от вас. В неделя главна роля ще играят най-близките ви роднини, няма да се измъкнете. Постарайте се да получите удоволствие от общуването с тях.

БЛИЗНАЦИ
 Слънцето в Близнаци през цялата седмица е "увиснало" - без аспекти, безинициативно. За да постигнете нещо, вие се нуждаете от външен стимул и помощ от хора, които са по-навътре в потока от събития. Позитивно могат да ви стимулират Овните, особено мартенските - сега те имат инициативи и енергия, колкото си искате. В зависимост от характера си вие можете да си взаимодействате с тях ефективно и хармонично, при условие, разбира се, че лидерското място е за Овена. Или за друг също толкова самоуверен зодиакален знак. А може би има смисъл не да се суетите, а да си поживеете безгрижно до 15 юни? Защото от 15 до 25 юни на повечето от вас ще се наложи да поемат върху себе си някаква грижа или повишена отговорност. Помислете върху това и си позволете своеобразна глътка въздух. Дните предполагат ориентация в създалата се ситуация, обмисляне как да се използват нейните плюсове и как в края на юни да се извлече полза от минусите. Можете да станете център на кристализация на бъдещите събития, без да се стремите особено към това. Вие трябва да сте добре информирани. Децата, които ще се родят в петък и събота, ще бъдат потенциални философи, със силно, оригинално мислене. Всички Близнаци през тези дни могат да преуспеят, използвайки своя интелект.

РАК
  Хората са свикнали да започват броенето на годината от януари. В действителност всеки от нас си има своя лична "нова година": неговият рожден ден. Ето че и при вас завършва поредната лична година и съвсем скоро ще започне новата. Животът се формира в съответствие с това - изчерпват се житейските задачи и програми, формирани през миналото лято. Сега е своеобразно затишие. Гответе се за своя рожден ден и от тази гледна точка също осмислете всичко, което се е случило за тази година, отделете мащабните, многогодишни тенденции и лични програми от кратките задачи, за които се дава не повече от година. Приключвайте ги. В дните, когато повечето от вас ще празнуват рождения си ден, се случват и повечето важни астрономични събития. Това говори и за това, че при мнозина от вас в следващата година ще се случат важни житейски събития. Още тази седмица е възможно да се появят първите подобни събития, постарайте се да прецените тяхната важност, дори ако отначало ви се сторят дребна случайност. Такива събития по-вероятно ще подадат знак в понеделник, вторник и неделя. Подобно внимателно, обмислено отношение към себе си през последния период на личната ви година ще ви помогне да преуспеете много в бъдещата.

ЛЪВ
 Сега вие много се нуждаете от приятел, но отношенията някакси не се получават. Нещо повече, през втората половина на юни ще се набележи явно напрежение, а причина или следствие ще станат финансовите въпроси. И вие може да сте ощетената страна. Тази ситуация ще засегне повече родените през втората половина на август. Постарайте се сега, докато още почти нищо не се случва, да обмислите вариантите и да се поподготвите, ако е възможно. В петък и събота събитията ще ви намекнат в какво се състои работата. Същите тези дни са и най-подходящи за събиране и оценка на съответната информация, която ще стане база за вземане на решения в недалечното бъдеще. От 11 до 15 юни темата за повишените разходи или деловите финансови конфликти ще засегне по най-непосредствен начин юлските Лъвове. Харчете с ум. Енергичните, предприемчиви хора могат не само да харчат средства за отдих и придобивки, но и да ги печелят. За придобивките, между нас казано, сега не е време. Ако има настоятелна необходимост нещо да се продаде или препродаде, можете да направите това изгодно в края на седмицата.

ДЕВА
  До края на юли вие задължително ще бъдете максимално работоспособни. Деловата активност и предприемчивост се повишава . Ние сякаш получаваме импулс - действай! За известно време ставаме по-предприемчиви, настойчиви и инициативни от обикновено. Често пъти и по-непредпазливи, нетърпеливи. По своята същност, това е време, когато се залагат двегодишните работни програми. Някои хора веднъж на две години сменят работата си или започват важни начинания. И ние правим това - волево или подсъзнателно. От 11 до 15 юни вашите постъпки срещат съпротива, по-скоро в работни ситуации. Това са потенциално конфликтни дни. Въпреки това силата и властта сега е във вашите ръце, дръжте на своето. Максимална изява конфликтите ще покажат в петък. Периодът на Близнаците сега подчертава във вас въпроси, засягащи репутацията и стабилността на длъжностното положение. Така е и сега: отстоявайте своя статус и власт, самоутвърждавайте се. Най-резултатни и успешни сте в сряда и неделя. В неделя е полезно да изхвърлите от дома си стара вещ. Това е сложен ден за родените през втората половина на септември.

ВЕЗНИ
  Достатъчно спокойна седмица за повечето от вас. Не може да се каже, че времето е благоприятно за вашата активност и предприемчивост. По-логично е да се занимавате с обичайната си работа, да не тръгвате на далечно пътешествие и да проявявате разумна предпазливост, когато сте зад волана. Студентите и абитуриентите от 11 до 15 юни се оказват в сложно, неизгодно положение, както и всички, които работят с документи и се занимават с юридически дела, които участват в събеседвания и делови преговори. До консенсус е сложно да се стигне. Може да се изчака, но може и да постигнете своето, изразходвайки повече сили и средства, отколкото сте разчитали. Събитията през тази седмица в голяма степен зависят от обективните обстоятелства и хората, с които през цялата седмица си взаимодействате. Какви са те и какви са перспективите от това взаимодействие става повече или по-малко ясно още в понеделник и вторник. Оценете събитията през тези дни в средносрочна перспектива, няма да сбъркате. Ако няма конфликти и неприятности, можете да разчитате на позитивност и по-нататък.

СКОРПИОН
  Сега вие сте добър екипен играч, действате идеално в сътрудничество с хората, които споделят вашите интереси. Разбира се, не сте в ролята на "пешка" - вие сте прекрасен ръководител и координатор. От 8 до 28 юни давате приоритет на професионалните, обществени и делови интереси, оставяйки личния живот такъв, какъвто е. Прагматичният подход към проблемите и живота през това време взема връх. От 10 до 24 юни вие сте много силни като волеви ръководител и дълбоко компетентен професионалист в своята област. Това е вашият силен период. Но силен не като единак, а както вече беше казано, като влиятелно лице в определена общност. Сега темата за работата и за вашата водеща позиция в групата вървят ръка за ръка. Цялата втора половина на юни обещава на спортните натури прекрасна физическа форма и успех в колективните видове спорт. Най-енергични и преуспяващи са октомврийските Скорпиони. Помислете обаче три пъти, преди да вземете и да давате заем. Тази тема от 14 до 25 юни носи в себе си явни негативи. Сряда крие съперничество и конфликти, в неделя по-добре да не сте на път. Най-благоприятният ден е вторник.

СТРЕЛЕЦ
Вашият покровител Юпитер задължително ще донесе в живота ви хъс, въодушевление, празничност. Може да се надявате на ярко романтично приключение. Именно приключение. Някои предвестници на този летен празник в живота ви биха могли да се появят още миналата неделя, в днешния понеделник и в четвъртък. Всичко обаче едва започва. Трябва да се каже, че по-силен отзвук на космическия стимул ще проявят ноемврийските Стрелци. Но и останалите Стрелци не могат да очакват през лятото рутинен живот. Вашата кариера и социален имидж, ще ви се налага да работите много, може би в конкурентна обстановка. Това ще бъде времето от 8 юни до 28 юли. През тази седмица вече се появяват делови спорове, търкания и дебати. В най-добрия случай за цялата седмица ви е приготвена енергична пропагандна и посредническа дейност. Върхът й е насрочен за петък. В личните отношения петък и събота също ще бъдат изпълнени с интензивни контакти.

КОЗИРОГ
В годишния цикъл периодът на Близнаците за вас е рутинен, с тенденция към натрупване на работа по дома или повишено служебно натоварване, за което не може да се каже, че има творчески характер. През тази седмица всичко това ще се прояви в доста туширана форма, така че животът по-скоро ще върви по утъпкан път. Периодът на Близнаците също така е важен за поддържането на вашето здраве - балансът между натоварване и отдих трябва да бъде адекватен на състоянието на вашия организъм. Ако той е нарушен преди това или бъде нарушен сега, неизбежни ще са и здравословните усложнения. Така че няма да бъде излишно да отделите внимание на оздравителните мероприятия. Не търсете нещо ново и екстремно, прилагайте обичайните, изпробвани и ефективни за вас оздравителни методи. Емоционалните стресове сега са абсолютно недопустими. Потенциално стресов ден за вас е четвъртък. Най-благоприятните дни за извършване на необходимата работа по дома са понеделник, вторник и сряда. През тези дни и обществените ангажименти ще трябва да отстъпят на заден план в сравнение с чисто личните грижи.

ВОДОЛЕЙ
Повечето от вас сега живеят в състояние на приятно оживление, мнозина се канят да пътешестват или вече са на път. В годишния цикъл периодът на Близнаците за вас е период на отдих, развлечение, събиране на позитивни впечатления. Само закоравелите работохолици през това време ще се занимават с работа и бизнес. Между другото, през тази седмица това няма да ви донесе очаквания резултата, по-добре ще е да си починете. От вторник до петък ще съумеете да свършите най-необходимите неща със семеен характер и някои важни практически, служебни ангажименти. Вторник и сряда са изключително благоприятни дни за мащабни придобивки, за привличане на нужните ви средства отстрани. През тази дни сполучливо се получават неща, свързани със строителство, земеделски земи, банкови операции. В петък и събота се постарайте да контактувате само с онези хора, към които изпитвате симпатия и доверие.

РИБИ
 Като интуитивни хора сега вие чувствате особено влечение към своето семейство и създаването на комфорт в дома си. Това се постига по най-различни начини, включително и чрез семейно пътешествие с цел отдих. Този вариант най-вероятно ще изберат февруарските Риби - те се готвят за мащабни разходи. Впрочем, ако сте делови човек, то в скоро време всякакви ваши разходи ще се компенсират със също толкова мащабни доходи, които може и да не сте планирали. Най-големите късметлии и предприемчивите хора ще съумеят да открият "нефтен извор", който ще ги направи богати през следващите години. Семейната идилия не изключва спорове и дискусии, несъгласията с домочадието най-вероятно ще се проявят максимално в сряда и четвъртък. От 10 до 20 юни ви върви особено много във финансов и имуществен план. Служителите могат през това време изгодно да продадат своя труд на нов работодател или да получат високо платена длъжност на старата си месторабота. Февруарските Риби от 8 до 24 юни са много деловити, властни, готови за конкурентни видове дейност. В деловото партньорство ви върви много. Възползвайте се от това за съставянето на изгодни за себе си договори.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот