Ваканция между звездите: Къде да пътувате според хороскопа си

Юни

Хвърлете се в галактическо приключение и открийте мястото, където звездите ви водят.

Овен

Космическата сила на Овена изисква екшън и приключение! За вас, драги Овени, препоръчваме екстремен спорт и приключение в Нова Зеландия. Скачане с бънджи, рафтинг, или планински колоездене - това са само някои от вълнуващите начини да задоволите вашата жажда за приключение.

Телец

Телците обичат комфорт и изтънченост. Вино и сирена в Тоскана, Италия, са вашият идеален избор. Разходете се сред романтичните поля и се насладете на богатата кухня на региона.

Близнаци

Като социални пеперуди, Близнаците трябва да бъдат там, където се случва нещо! Токио, Япония, с неговите неонови светлини, безкрайни възможности за забавление и технологични чудеса, е перфектното място за вас.

Рак

Раците търсят уют и спокойствие. Планината е вашето място, а Швейцарските Алпи са идеални за почивка сред природата. Чист въздух, великолепни гледки и топъл шоколад до камината.

Лъв

Лъвовете обичат лукс и внимание. Монако е вашата дестинация, където можете да блеснете с пълната си блясък на яхта или в казино.

Дева

За Девите, които се стремят към съвършенство и обичат култура, романтичният Париж е идеалният избор. Музеи и културни забележителности на всяка ъгъл, вкусни кулинарни изкушения и кафенета, които да задоволят вашите високи стандарти.


Везни

Везните обичат хармонията и красотата. Градът на каналите, Венеция, Италия, е вашият рай на Земята. Романтични разходки с гондола, великолепна архитектура и изискани местни делекатеси.

Скорпион

За тайнствените и страстни Скорпиони нищо не би подходило повече от изследване на древните пирамиди в Египет. Потопете се в мистериите и богатата история на тази уникална дестинация.

Стрелец

Стрелците са обичат приключения и свобода. Пътешествието до Австралия, с неизчерпаемите си природни чудеса, от сърфа на пясъчни дюни до наблюдение на кенгуру, е идеалното за вас.

Козирог

Козирозите обичат традиции и структура. Историческата и изтънчена Лондон, Великобритания, е вашият идеален избор. Музеи, изкуство, театри и традиционен английски чай - това е мястото, което търсите.

Водолей

Водолеите обичат свободата и иновациите. Силният технологичен дух на Силициевата долина в Калифорния е идеален за вас. Нови технологии, иновативни идеи и свободна атмосфера.

Риби

За Рибите, които обичат мечтите и въображението, нищо не може да бъде по-добро от тропически остров като Бора Бора. Кристално чисти води, белоснежни пясъци и екзотични рифове, които може да изследвате.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
Астрошепот